30 Ekim 2015 Cuma

FLORMAR BOHEMİAN DREAM LİKİT RUJ 09 (1960'S)

Merhaba herkese
Uzun zamandır yazmak istediğim ama biraz daha kullanıp öyle yazarım dediğim Flormar rujlarımdan ilkini sizler için yorumlayacağım buğün. Bu seriyi ilk çıktığı zamanda çok beğenmiştim ancak pahalı bulduğum için alamamıştım. Büyük  flormar indirimi olunca da denemek istediğim çoğu ürünü temin ettim.Serinin  en sevdiğim ürünleri  tabi ki rujları.Sıvı rujları pek sevmesem de bu serinin renk vermesine,kalıcılığına ve yapış yapış olmamasına bayıldım ve ilk gittiğimde 2 rengini aldım.Bordo rengini yaz-kış kullanan biri olarak kışın bordosuz yapamazdım ve ilk göz bebeğim olarak  da 09 numaralı 1960's adlı ruju denedim ve bayıldım. Buğün de sizlere elim yazdığınca dilim el verdiğince bu ruju anlatacağım.

27 Ekim 2015 Salı

RESTOREX İNCE TELLİ VE YAĞLI SAÇLAR İÇİN SAÇ UZATICI ŞAMPUAN

Herkese merhaba
RESTOREX markasını duymayan kalmamıştır sanırım.Çok fazla reklamı döndü televizyonda.Upuzun saçlı bir kız vardı.Herkesin dikkatini çekmişti.Benim de dikkatimi izlediğim vakit çok çekmişti.Genel olarak hızlı bir şekilde  saç uzatmayı vaat eden bir  şampuan markası.Uzun süredir saçlarım belimdeydi. Bir gaza gelip saçlarımı omuzlarımda kestirdim.Güzel oldu ama uzun saça alıştığım için kısa saçlı halimi pek sevemedim bu nedenle de  saçlarımı uzatmak için arayışlara başladım.Yazın bir markette 2'li paket halinde bu şampuanı gördüm.Farklı farklı çeşileri vardı ve ben de kendi saçım için olanını yani  ince telli  ve yağlı saçlar için olanını aldım.İyi ki almışım :)Yaz boyu severek kullandım.

26 Ekim 2015 Pazartesi

GÜNÜN OJESİ 11:FLORMAR 417 NUMARALI OJE

Merhaba blog dostları:)
Buğün size son zamanlarda çok severek kullandığım ve bence hem yaza hem de kışa rahatlıkla uyacak hoş bir gri ojeden bahsedeceğim.Ojeleri  ve oje kullanmayı çok seviyorum.Çok renkli ojeler sürmesem de koyu renkleri ve pastel renkleri çok seviyorum.Çok canlı renkler bana göre değil.Bu ojeyi de uzun zaman önce almıştım ama kullanmak yeni nasip oldu.Çok hoş bir mavi alt tonlu  gri.

25 Ekim 2015 Pazar

KONUK YAZAR KÖŞESİ 6:GAMZENİN_DÜNYASI74'UN ÇANTASINDA NE VAR?

Herkese merhaba
Kasım ayının son pazar günün de daha sizlerleyim.Hepiniz bloguma hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi her pazar günü blogum da bir konuk yazar ağırlıyorum.Bu haftanın konuk yazarı da @gamzenin_dunyasi74 hesabının ve http://gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr/ blogunun sahibi Gamze.Kendisi ;,blogger  anne ve bir ev hanımı, ama umutlu olan cinsten :) .Kendisine boguma konuk olduğu için çok teşekkür ederim.Sözü ona bırakıyorum ; bakalım arkadaşımın çantasında neler varmış onlara bakalım ;

23 Ekim 2015 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 141:ESSENCE PURESKİN ANTİ-SPOT COMPACT POWDER

Herkese merhaba

Bilen bilir daha önce bahsetmişimdir karmadan yağlıya dönük bir cildim var.Yaz kış özellikle de T bölgem yağlanır parlar ve sivilce oluşumuna elverişlidir. Buna rağmen de gözenekleri tıkadığı için çok sık pudra kullanmaktan kaçırırım.Genelde pudralar da aradığım özellik matlaştırsın ama gözenekleri de kapatmasın.Bu tarzda bir pudra arayışındayken Essence markasının sivilce karşıtı bir cilt bakım serisi çıkardığını duydum.Bu serinin içinde de  bugün bahsedeceğim pudrayı görünce almak ve denemek istedim.Normal fiyatı da 11 lira olan bu pudrayı bir indirim döneminde 6 tl ye aldım ve aldığımdan beri de T bölgemde severek kullanıyorum.

21 Ekim 2015 Çarşamba

AVALON ORGANİK C VİTAMİNLİ SOOTHİNG LİP BALM

Herkese merhaba nasılsın kızlar;
Sonbahar geldi hatta bitti bile neredeyse kış geldi malumunuz;havalarda iyiden iyiye soğumaya başladı.Yaz kış dudakları kuruyan biri olarak da bu soğuk havalarda dudak  bakımına ağırlık vermek zorundayım.Dudak bakımında ağırlıklı kullandığım ürünlerse malumunuz lip balmlar;bugünde size son 3 haftadır kullandığım organik ve %100 bitkisel bir lip balmdan bahsedeceğim;

19 Ekim 2015 Pazartesi

REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUAN YORUMLARIM

Herkese merhaba
Umarım iyisinizdir yeni bir hafta başlıyor ve yeni başlayan haftaya son zamanlarda severek kullandığım ve saç dökülme sorunumu çözen bir şampuan deneyimimi paylaşarak başamak istedim.
İnce telli,hacimsiz,dipleri yağlı ama uçları kuru olan kırılmaya elverişli saçlarım var.Yani bakımı oldukça zor ve zahmetli.Özellikle son iki aydır  bunların dışında bir de saçlarım dökülüyor.Dönem dönem saç dökülme sorunu yaşarım ama bu sorunlar 1-2 hafta da düzelirken bu seferki düzelmedi.Ben de son 1,5 aydır düzenli kullandığım bu şampuanla saç dökülme problemime çözüm buldum.

18 Ekim 2015 Pazar

KONUK YAZAR KÖŞESİ 5:BEAUTYHOMEBS'IN ÇANTASINDA NE VAR ?

Herkese merhaba;
İyi pazarlar.Bir pazar günü daha geldi ve yeni bir konuk yazarımla karşınızdayım.Zaman ne kadar çabuk  geçiyor anlamıyorum dogrusu ;konuk yazar  köşemin 5. haftasına gelmişiz bile sanki daha gün gibi başladığım vakit.Bu hafta ki konuğum yeni bir blogger ve aynı zamanda instablogger olan beautyhomebs  yani Büşra oldu.Ben kendisiyle yaptığım sohbetlerde çok eğlendim.Çok anlayışlı ve kibar bir arkadaşımız.Daha yolun başında ama ben iyi bir blogger ve iyi bir öğretmen olacağından eminim.Sizleri de çok sıkmadan ve fazla meraklandırmadan  sözü arkadaşıma bırakıyorum :)

14 Ekim 2015 Çarşamba

BAYRAM İNDİRİMİ ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba
Biliyorum geç yazılmış bir bayram alışverişi yazısı olacak ama yinede yazmak istedim.Malum bayram ziyaretlerle,misafirlerle ve temizlikle geçer ev kızları için benimki de öyle geçti.Bilgisayarın başına geçip yazı yazmaya fırsatım olmadı.Daha önceden yazdığım yazıları paylaştım ki sizleri yazısız bırakmayayım; geç yazılan bu yazı konusunda anlayışınıza sığınıyorum. Aldıklarımı aldığım anda instagram da paylaşıyorum hemen görmek isterseniz beni oradan @evintekkizimona adıyla bulup takip edebilirsiniz.
Biliyorsunuz sanırım son zamanlarda dolar iyice pahalılaştı ve  buda ürünlere yansıdı.Eskisi gibi indirim yapılmıyor  ayrıca da  ürünlere  zam konuluyor.Bu nedenle de ben bu bayram indirimini olabildiğince es geçtim.Hem istediğim ürünler yoktu hemde hazır flormar da indirim varken almak istediklerimi oradan almaya karar verdim(Aldıklarımın yazısını blogda bulabilirsiniz).Bundan da pişman değilim.Zaten stoklarımı da eritmem lazım yoksa koyacak yer bulamıyorum evde :)

13 Ekim 2015 Salı

HC Hair Care Complex Yorumlarım

Selam herkese
Uzun zamandır blog da ve instgram da  bakım ürünü yorumlamadığımı fark ettim,sanırım son zamanlarda aldığım kozmetik ürünlerine kendimi çok faza kaptırmışım.Yorumlamam ve yazmam gereken çok fazla bakım  ürününün biriktiğini fark ettim.Ben de  ilk ürün olarak ; çok uzun zamandır kullanmak  istediğim ve kullandığımdan beri de her saç bakımı konuşmamda bahsettiğim bir saç bakım kompleksini seçtim.

11 Ekim 2015 Pazar

KONUK YAZAR KÖŞESİ 4:BENİM.TERCİHİM'İN ÇANTASINDA NE VAR ?

Herkese merhaba
İyi pazarlar ,ne güzel bir pazar günü demeyi çok isterdim ama dün yaşadığımız hain saldırıdan sonra ne kadar güzel olduğu tartışılır tabi.Umarım  yapanlar bulunur ve cezalarını çekerler. Ölünlerin ailelerine sabır diliyorum.Yaralı olanların da en kısa zamanda şifa bulmalarını dilerim.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve barış ortamını korusun.
Pazar günleri blogum da bir konuk yazar ağırladığımı bilmeyen yoktur sanırım bu haftanın da konuğu ;sewdaninblogu.blogspot.com yazarı ve @benim.tercihim hesabının sahibi Sevda oldu.Ben kendisiyle tanıştığıma ve yaptığımız sohbetten çok keyif aldım.Sizde umarım benim kadar keyif alırsınız.Lafı uzatmadan sözü arkadaşıma bırakıyorum ;

8 Ekim 2015 Perşembe

EYLÜL AYI FAVORİLERİM(KOZMETİK VE BAKIM )

Herkese merhaba
Sanırım favorilerim yazılarını tutturamayanlardanım ya çok erken yazılarım yada çok geç .... Sanırım sürekli aynı ürünlere elim gittiği için yeni ürünleri denemek istememden kaynaklanıyor bu durum.Daha geç olmadan  eylül ayında kullandığım ve favorim olan ürünleri anlatmak istiyorum.Çoğunun yazısını yazmışımdır zaten yazmadıklarımın yazıları da yakındır :)

İlk olarak bakım ürünlerimden bahsetmek istiyorum benim için bakım ,makyajdan biraz daha önde malumunuz ;

7 Ekim 2015 Çarşamba

DENEDİM YORUMLUYORUM 140 :FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK

Herkese merhaba
Uzun süredir makyaj malzemesi yorumlamadığımı farketim sanırım bunun nedeni bakım ürünlerini daha sık kullanmam ve günlük yaşamımda fazla makyaj yapmamam  ve yaptığım zamanda  aynı ürünlere agırlık vermem oldu.Bilmeyen kalmadı sanırım ;Flormar yazın başında çıkardığı Bohemian Dream koleksiyonunu bitirmek için büyük bir indirim yaptı ve serinin çoğu ürününü 5 TL den sattı.Hepimiz gibi bende bu indirimden faydalandım ve sevdiğim ve almak istediğim parçaları kaptım.Bu ürünlerden biri de bugün size bahsedeceğim köpük /krem yapıdaki bu allık oldu.Allık sevmeyen beni bile hem rengi hem yapısıyla kendine aşık etti.
FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK
FLORMAR PUFFY BLUSH 04 (BOHO-CHIC) ALLIK

5 Ekim 2015 Pazartesi

ÜRÜN SAVAŞLARI 1:ISANA SAÇ BAKIM YAGI X LOREAL SAÇ BAKIM YAGINA KARŞI

Selam kızlar:)
Buğün blogum da daha önce yazmadığım  bir yazıyla karşınızdayım.Ürün karşılaştırma yazılarını okumayı çok seviyorum  bu şekilde ürünlerin  daha iyi  yorumlandığını düşünüyorum.Bende yazmaya uzun zaman önce  karar verdim ancak  yazmak için;  elimdeki ürünlerin bitmesini bekledim ve şimdi de uzun zamandır beklediğim yazımı yazıyorum.İndirim öncesi yazıp yayınlamak istedim ki indirimde almak isteyenlere ön bilği olsun.Bu arada iki bakım yağının da ayrıntılı yazılarını bloga yazmıştım.

4 Ekim 2015 Pazar

KONUK YAZAR KÖŞESİ 3: MAKE UP FOR ART'IN ÇANTASINDA NE VAR ?

Herkese merhaba
Hayırlı pazarlar.Bir pazar günü geldi ve blogum da  yeni bir konu yazar ağırlıyorum.Sanki evime misafir oluyorlar gibi heyecanlanıyorum.Bu hafta ki konuğum da bir blogger olan Aybüge. Kendisinin makeupforart.blogspot.com adlı bir bloguna var.Onun dışında da @makeupforart adlı instagram hesabı var.Hem blogun da hem de instagram hesabında bizlere kozmetik,bakım ,ürün yorumlarını paylaşıyor. Göz atmayı  unutmayın.Lafı fazla uzatmadan  ve sizi sıkmadan sözü arkadaşıma bırakıyorum.İyi okumalar ;

2 Ekim 2015 Cuma

YAZ FAVORİLERİM (2015)

Herkese merhaba
Soğuk bir ekim ayında sizlere yazın o sıcak,içimizi ısıtan günlerinde severek kullandığım ve yaz favorilerim  dediğim ürünleri anlatacağım.Biliyorum geç oldu ama havalar soğuyana kadar benim için  hala yazdı; hangi ayda olduğumuzun önemi yoktu.Ekim geldi; rüzgarı ,yagmuru ve soğugu da beraberinde getirdi :(
Yaz boyunca çok fazla yeni ürün denedim; ama sevdiğim ürünleri agırıklı olarak kullandım diyebilirim.Çoğunun yazısı mevcut ama yazısı olmayanların da yazılarının yazılması yakındır takipte kalın :)