30 Mart 2016 Çarşamba

DUVARLARIMIZIN YENİ SÜSLERİ KANVAS TABLOLAR

Herkese merhaba
Bir süredir odamı düzenlemeye çalışıyordum.Duvar rengimi seçtim eşyalarımı seçtim  yeni eşyaların siparişini bile verdim.Geriye  yeni odama yakışacak içimi ısıtacak son dokunuşlar kaldı ki bu konuda ne yapsam odama  nasıl yeni ruh , enerji katsam bilmiyordum.Derken bu sırada BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR 1 YAŞINDA etkinliğine davet edildim ve etkinlikte tam da ihtiyacım olan şeye odamın yeni ruhuna kavuştum.

 Oda ne kadar güzel döşenmiş,ne kadar ferah olursa olsun duvarların boş kaldığında bir şey eksikmiş hissine kapılanlardanım.Bu nedenle de eskiden de şimdi de odamda tabloları sıkça kullanırım.Bu tablo da bu aralar çok meşhur olan KANVAS tablolardan ve bizlere tabloda.com  tarafından hediye edildi.Önce kanvas tablo ne ondan bahsedelim sonrada tabloda.com sitesini birlikte inceleyelim.

29 Mart 2016 Salı

PORTAKALBENDE.COM İLE KUMLUCA'DAN EVİMİZE

PORTAKALBENDE.COM İLE KUMLUCA'DAN EVİMİZE
PORTAKALBENDE.COM İLE KUMLUCA'DAN EVİMİZE 
 Merhaba
Bu hafta sizlere etkinliğimizde sponsor olan firmalardan Portakalbende.com ile yaptığımız söyleşiyi paylaşmak istiyoruz.  Ancak öncesinde size biraz bilgi verelim istedik. 
Portakal bende Antalya’nın meşhur Kumluca portakallarını dalından koparıp ayağınıza getiren online bir satış sitesi.  Sadece portakal yok ürün gruplarında.  Köy reçelleri, nar ekşisi , narenciye ürünler, portakal, mandalina, nar ve kamkat  tapteze sizlere ulaşıyor. Havale, kredi kartı yada kapıda ödeme seçenekleri ile alışveriş yapabiliyorsunuz.
Birde otomatik portakal diye bir sistemleri var. Bu sistemle siparişinizi bir kere veriyorsunuz ve seçtiğiniz günde, her hafta ürünler size kargolanıyor. İlk seferinde sipariş verdiğiniz gün 24 saat içinde özel ambalajlanarak size gönderiliyor. Bu sistemle  zaman kazanmanın dışında ürünlerin fiyatı değişse de sizin sipariş verdiğiniz fiyat değişmiyor. Ayrıca kargo ücretinden de muaf oluyorsunuz.
Kurucularından Tolga bey ile yaptığımız söyleşide aklımıza takılan sorulara cevap bulduk.

BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR BİR YAŞINDA

Merhaba kızlar ; 
Daha önceki yazımlarımı okuyanlar ; beni sosyal medyadan takip  edenler bilir uzun bir süredir BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR platformunda cumartesi günleri yazı yazıyorum.Bir çok blogger arkadaşımın tarafsız bir şekilde yazılarını paylaştığı platform 26 MART 'da 1.doğum gününü kutladı ve bu bunu da BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR BİR YAŞINDA  etkinliği ile hep beraber kutladık.
BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR BİR YAŞINDA
Etkinliğimizi İstanbul Sultanahmet 'de bulunan ERESİN CROWN OTEL de kutladık.Otele ulaşım son derece kolaydı.Otel çalışanları son derece güler yüzlü ve yardıma açıktılar.
BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR BİR YAŞINDA

22 Mart 2016 Salı

ESSENCE HAPPY GİRLS ARE PRETTY COUNTERİNG SET

ESSENCE HAPPY GİRLS ARE  PRETTY  COUNTERİNG SET

Herkese merhaba ;
İyi hafta sonları.Bu haftaki konuk ürünüm ; son zamanlarda elimden düşürmediğim ESSENCE HAPPY GİRLS ARE  PRETTY  COUNTERİNG SET olacak.Günlük hayatımda çok fazla ten makyajı yapamıyorum ne yazık ki sabahları çok erken kalkıyorum ve o saatte bir far sürüp rimelle çıkmak daha kolay oluyor :) Ama vaktim olduğu zamanlarda yaptığımda kontur içini ihmal etmiyorum.Yuvarlak hatlı yüzüm var özellikle de son bir yıldır kilo aldığım için daha da yuvarlak hale geldi az da olsa kontur yaptığımda yüz hatlarımın ortaya çıktığını düşünüyorum ve bu arada sürekli bu paleti kullanıyorum. 

19 Mart 2016 Cumartesi

LOREAL RİCH COLOR SERİSİ 335 NUMARALI RUJ YORUMUM + KÜÇÜK BİR İPUCU

LOREAL RİCH COLOR SERİSİ 335 NUMARALI RUJ YORUMUM + KÜÇÜK BİR İPUCU
 Herkese merhaba ;
Umarım iyisinizdir bugün sizlere son zamanlarda elimden düşürmediğim kırmızı rujumdan bahsetmek istiyorum.Ruj kullanmayı,ruj almayı yada  rujlara bakmayı çok ama çok seviyorum.Bir süredir kendimi tuttuğum için ruj koleksiyonuma yeri rujlar  eklemedim ve elimdeki rujlara agırlık vermeye başladım. Bugün de bahsedeceğim ruj onlardan biri neden kullanmak için bu kadar bekledim bilmiyorum  keşke daha önce  kullansaymışım :)

15 Mart 2016 Salı

HEPSİVİLLE MARKASIYLA İLK İZLENİMİM

HEPSİVİLLE  MARKASIYLA İLK İZLENİMİM

Herkese merhaba ;
Nasılsınız umarım iyisinizdir bugün size son zamanlarda  denediğim ve banyo rutinimim vazgeçilmezlerinden bahsedeceğim.Daha önce ki yazımda da bahsetmiştim aşırı kuru cildim var ve pul pul dökülüyor ne yazık ki buna rağmen suyu/banyo yapmayı çok sevdiğim içinde duş ürünlerinden vazgeçemiyorum ve çeşitli ürünleri sık sık kullanıyorum.Cildimden kaynaklı olarak da her ürünü aynı derece de sevemiyorum ve fayda sağlayamıyorum bakalım buğün bahsedeceğim ürünlerle ilğili de neler yaşamışım yorumlarım nasıl onlara bakalım :)

14 Mart 2016 Pazartesi

FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01 LİLY FİELDS RENGİ

Herkese merhaba
Günlük hayatımda makyaj denildiği zaman  aklıma ilk gelen şey  göz makyajıdır. Bu nedenle de far denildiği zaman benim için akan sular durur.Elimde bulunan farların  bile bitmesi mucize olduğu için alışverişlerde far almamak  için kendimi zor  tutarım. Flormar geçen yazın başında çıkardığı bohemian dream koleksiyonun ürünlerini 5 TL 'den satınca serideki  en beğendiğim ve çok işlevsel bulduğum 01 numaralı LİLY FİELDS  rengini aldım ve o günden beri de hem far olarak hem de aydınlatıcı olarak kullanmaya doyamadım.Büğun de size o meşhur farı  FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01  LİLY FİELDS  ' i yorumlayacağım.
FLORMAR PUFFY EYESHADOWS 01  LİLY FİELDS  RENGİ

7 Mart 2016 Pazartesi

8 MART KADINLAR GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba
Nasılsınız yeni bir indirim döneminin içindeyiz ve içimizdeki alışveriş canavarı çoşmuş durumda.Neredeyse her magaza da  %50 - %40 indirim var.Yine olduğu gibi Watsons - Gratis  gibi magazalar önce bindirmiş  sonra indirdikleri için oraları pek tercih  etmedim.(Kabul ediyorum kendimi zor tuttum).Çok fazla şeye ihtiyacım yoktu o nedenle de ihtiyacım olan ürünleri aldım ve biraz da stokladım. Yaptığım alışverişi Migros ve Rossmann dan yaptım.
8 MART KADINLAR GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİM
Aldıklarımın hepsi bu kadardı görüldüğü üzere tamamen ihtiyaca ve meraka yenik düştüğüm bir alışveriş oldu :)
MİGROS 
Migros maketleri her indirim dönemin de bakım ve kozmetik ürünlerinde %50 indirim yapıyor ve orjinal fiyat üzerinden indirim yaptıkları içinde çok uygun fiyata denk geliyor aldıklarımız.Benim elimde yeteri kadar temizleyici ve nemlendirici olduğu için sadece kokulara yöneldim.

3 Mart 2016 Perşembe

Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu

Bugün hayalinizdeki beyaz ve sağlıklı dişlere en pratik şekilde kavuşma yollarını paylaşacağım. İşte dişlerimi korumamı sağlayan ve rahatça gülümseme nedenim 5 diş temizleme pratiğim :)
Beyaz ve Sağlıklı Dişlere Kavuşmanın En Pratik 5 yolu
1. Rutinlerinize Uyun
Hayatta en önemli şey sanırım sizin için iyi olan ne varsa alışkanlık haline getirmek. Spor yapmak, sağlıklı beslenmek gibi aslında kişinin kendisine bakması ve temizliğine dikkat etmesi de önemli. İşte bu yüzden diş temizliği rutinlerinizi belirleyin ve ona uyun.
Her sabah ve gece yatmadan önce dişlerinizi mutlaka fırçalayın! Bu alışkanlığınızı halen kazanamadıysanız bugün zaman kaybetmeden kendiniz ve diş sağlığınız için büyük karar verebilirsiniz.
2. Size Uyanı bulun!
Nasıl ki giydiğiniz kıyafetler tarzınızı yansımadığında kendinizi o kıyafetin içinde yabancı gibi hissediyorsunuz, aslında kişisel bakımlarınız da öyle. Diş ve diş ati yapınıza en uygun fırçayı bularak diş temizliğinizi daha verimli yapabilirsiniz.
3. Kendinize Zaman ayrın!
Bir şeyi yapıyor olmak kadar onu doğru sürede ve doğru şekilde yapmak da çok önemli. Özensiz bir biçimde yaptığınız hiçbir şey tam olmayacaktır. O yüzden dişlerinize ve kendinize zaman ayırın. Bu zamanı doğru fırçalama teknikleriyle yaparsanız emin olun kısa sürede farkı siz de fark edeceksiniz.
4. Bazı Ayrılıklar Çok Güzel!
Vedalar ve ayrılıklar hep can yakar ama aslında bazı ayrılıklar size çok iyi gelebilir :) Nasıl mı? 3 ayda bir diş fırçanızla vedalaşın ve hijyen açısından önemli bu değişikliği bir alışkanlık haline getirin.
5. Yol Arkadaşınızı İyi Seçin!
Geldik en önemli maddeye. Diş fırçanızı seçtiniz, kendinize zaman ayırdınız, her şeyi tam yaptınız ama diş temizliğinde istediğiniz verimi halen alamıyor musunuz? O zaman doğru diş macununu kullanmıyor olabilirsiniz. Bu konudan mustarip olanlara önerim; Procter and Gamble’ın dünyada pazara sunduğu en gelişmiş beyazlatıcı diş macunu olan 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Perfection İpana olacak.
Yeni İpana 3D White PERFECTION diş macunu İpana’nın en hızlı ve en güçlü beyazlatıcı diş macunu. Perfection diş macunu 3 Boyutlu Beyazlık ailesinin en ileri ve etkili beyazlatıcı diş macunu teknolojisini içerir. Böylece diş minesine zarar vermeden sadece 3 günde diş yüzeyindeki lekelerin %100’e kadarlık kısmını etkin biçimde çıkarıyor. Ben bu ürünü çok sevdim, satın almak isterim derseniz tıklayınız.
Tüm bu maddeleri eksiksiz yerine getirenler olarak bol bol gülümsemeyi hak ettik sanırım :)

1 Mart 2016 Salı

GÜLŞAH HASSAS TIRNAKLAR İÇİN ASETON

GÜLŞAH HASSAS TIRNAKLAR İÇİN ASETON
Merhaba herkese

Ojeler,  rengarenk bakımlı tırnaklar,güzelce yapılmış nail art çalışmaları hepimizin olduğu gibi benim de gönlümü çalıyor.Çok fazla nail art yapamasam da oje kullanmayı çok seviyorum.Ojeli ellerimi ne kadar çok sevse de aynı ojeyi 3 günden fazla kullanamıyorum maalesef hemen sıkılıyorum ve tazeleme ihtiyacı duyuyorum. Ojelerimi çeşitli asetonlara ve asetonsuz oje çıkarıcılarla  çıkardım ama asetonlu olanları  daha başarılı buldum. Buğün de sizlere son zamanlarda kullandığım GÜLŞAH HASSAS TIRNAKLAR İÇİN ASETON' u anlatacağım.