30 Mayıs 2016 Pazartesi

CLAVİS TERRA COTTA BLUSH

CLAVİS TERRA COTTA BLUSH
CLAVİS TERRA COTTA BLUSH
 Terra cotta ürünleri sevenler el kaldırsın, ben bayılıyorum  özellikle allıklar da terra cotta olanlara bayılıyorum.Çok dogal duruyor ve parlaklık veriyorlar.Tek bir ürünle her şeyi elde ediyorsunuz yani. Bugün de size son zamanlarda hem göz makyajında hem de yüz makyajında kullandığım CLAVİS TERRA COTTA BLUSH  serisinden 02 numarayı yorumlayacağım.

28 Mayıs 2016 Cumartesi

WATSONS BALLI SAÇ MASKESİ - Watsons Repairing Treatment Wax Honey

Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Watsons Repairing Treatment Wax Honey
Uzun sağlıklı saçlar hepimizin olmazsa olmazlarındandır.Benimde öyle haliyle ;uzun,ince ve seyrek saçlara sahip olduğumu daha önce de söylemiştim.Bu nedenle de saç kremi kullanırken çok dikkatli olmam gerekiyor. Çoğu saç kemi saçları ağırlaştırıp  iyice söndürebiliyor maalesef :( Bu gün size bahsedeceğim Watsons Repairing Treatment Wax Honey ise benim tüm ihtiyaçlarımı karşılarken uygun fiyatıyla da gönlümü kazandı diyebilirim.Şimdi bu saç kremini daha ayrıntılı inceleyelim ;

22 Mayıs 2016 Pazar

THE BALM CABANA BOY BLUSH

Herkese merhaba 
Allık sevenler  ve sevdiği halde kullanmayanlar el kalırsın ,allıklara aşık olanlardan ama günlük makyajında allık kullanmayanlardan  ihmal edenlerden biri de benim maalesef :( Buğün de size uzun zamandır elimde olan ama ihmal ettiğim THE BALM CABANA BOY BLUSH  'dan bahsedeceğim.Bu güzelliği nasıl ihmal etmişim bilmiyorum :(
THE BALM CABANA BOY BLUSH
THE BALM CABANA BOY BLUSH 
The Balm markasını seviyorum normal fiyatlarını pahalı bulsam da indirimde ürünlerini alıp kullanmayı seviyorum.Fiyat performans ilişkisini başarılı buluyorum özellikleri allıkları ve far paletlerine aşığım.İndirim zamanı Gratis de The Balm standına yaklaşmak ve bir şeyler kapmak zor olsa da gözüme kestirdiğim ve almalıyım dediğim bir kaç parça var tabi ki.

13 Mayıs 2016 Cuma

İNTAGRAM FARMASI ÇEKİLİŞİM

Herkese merhaba
Uzun bir aradan sonra tekrar bir çekiliş videosuyla karşınızdayım.Bu çekilişimizi sevgili @FARMASİAYSEKARATAY ile birlikte hazırladık. Çekilişten önce bana içinde çekiliş ürünleri çeşitli broşürler , bilği  verici kitapçıklar  da  olan kocaman bir koli göndermişti.İlk kez farmasi ürünü kullanacak biri olarak uzun uzun da farmasi markasını, Dr. C. Tuna'yı dağal içerikleriyle ilğili    bilği verdi.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
İNTAGRAM FARMASI ÇEKİLİŞİM
İNTAGRAM FARMASI ÇEKİLİŞİM 

12 Mayıs 2016 Perşembe

JU-Dİ KOZMETİK EYESHADOWS 248 NUMARALI PALET


JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS
JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS 
   Herkese merhaba 
Günlük makyajım da göz makyajı ağırlıklı bir makyaj yapıyorum genellikle.O nedenle makyaj koleksiyonum da sıklıkla farlara yer veriyorum.Yeni  farlar almayı, yeni farlarla makyaj denemeleri yapmayı çok seviyorum. Buğün de sizlere JU-Dİ KOZMETİK  'den ikili 248  numaralı ikili paleti anlatacağım.

5 Mayıs 2016 Perşembe

CECİLE LONG KİSSES MATT LİP GLOSS NO:21

Herkese merhaba 
Bahar geliyor geldi gitti derken sonunda havalar iyice ısındı.Son birkaç gündür yaşadığım yerde güneş açtı  ve hava da iyice ısındı neredeyse yazlıkları giymeye başlayacağım.Umarım havalar bu şekilde devam eder :) Havalar ısınmadan önce de yazlık renkleri kullanmaya başlayan bendeniz bu havaları fırsat bildim ve iyice renklendim. Özellikle dudaklarımda ve ellerimde bu renkleri beni tanıyan,takip eden herkes gördü.Bugün de size rengini bahara çok yakıştırdığım ve son zamanlarda çantamdan ayırmadığım CECİLE LONG KİSSES MATT LİP GLOSS NO:21 'den bahsedeceğim.Cecile ürünlerine  bakış açım  bu rujla değişti diyebilirim.
 CECİLE LONG KİSSES MATT LİP GLOSS
 CECİLE LONG KİSSES MATT LİP GLOSS NO:21