28 Ağustos 2016 Pazar

ROSELLA DOĞAL GÜL SUYU

ROSELLA DOĞAL GÜL SUYU
ROSELLA DOĞAL GÜL SUYU
Herkese merhaba 
Yazın sonuna yaklaştığımız bu günlerde bulunduğunuz yerde hava nasıl kızlar ; burada son iki gündür yağmur yağıyor ve resmen gök yarılmış gibi ; sıcaklardan sonra çok iyi geldi diyebilirim:)Buğün size son zamanlarda cilt bakım rutinim de tonik olarak kullandığım ROSELLA DOĞAL GÜL SUYU ile ilğili deneyimlerimi aktarmak istiyorum.

24 Ağustos 2016 Çarşamba

AVON NATURALS BODY MİST -COCONUT&STARFRUİT

AVON NATURALS BODY MİST
AVON NATURALS BODY MİST -COCONUT&STARFRUİT 
Merhaba kızlar ;
Yaz ayarında sıcakların etkisiyle hepimiz terliyorum malum , ama bu ter kokusunu deodorantlarla, deosticklerle  kamufle ediyoruz. Parfüm kullanıyoruz ve kokularımızla  insanları rahatsız etmiyoruz (umarım ) Yazın parfüm kokuları agır geldiği için de  daha hafif ürünlere body mistlere yöneliyoruz.Benimde son zamanlarda arayışında olduğum ürünler body mistler. Bunun içinde çeşitli markaların body mistlerini deniyorum.Bu arayışlarım içinde denediğim AVON NATURALS BODY MİST -COCONUT&STARFRUİT  ile ilğili deneyimlerimi buğün sizlere paylaşacağım.

23 Ağustos 2016 Salı

WET N WİLD WALKİNG ON EGGSHELLS EYESHADOWS PALETTE

WET N WİLD WALKİNG ON EGGSHELLS EYESHADOWS PALETTE


WET N WİLD WALKİNG ON EGGSHELLS EYESHADOWS PALETTE
WET N WİLD WALKİNG ON EGGSHELLS EYESHADOWS PALETTE
Herkese merhaba kızlar ;
Makyajda herkesin belli başlı tutkuları vardır , kimileri fırça severken kimileri allık sever benim de en büyük tutkum da rujlar ve farlar. Bu konuda yapabileceğim  bir şey  yok maalesef ; kendimi tutup almamaya çalışıyorum.Bu günde size son zamanlarda taktığım bir far paletinden bahsetmek istiyorum .WET N WİLD WALKİNG ON EGGSHELLS EYESHADOWS PALETTE hem kullanışlı reklere sahip hemde çok uygun fiyatlı.

18 Ağustos 2016 Perşembe

CATRİCE VELVET MATT EYESHADOWS - 030 JUMP UP AND BROWN

CATRİCE VELVET MATT EYESHADOWS 030
CATRİCE VELVET MATT EYESHADOWS - 030 JUMP UP AND BROWN
Yeni markaların ülkemize gelmesi hepimizi olduğu gibi beni de oldukça heyecanlandırıyor.Özellikle de  yurtdışın da çok sevilen , uygun fiyatlı markalar gelince daha  çok seviniyorum.Özellikle Almanya başta olmak üzere bir çok ülke de sevilen Catrice markasının  ülkemize gelmesine ve  Rossmann 'lar da satılıyor olmasına çok sevindim.Geldiğinden beri bir çok ürününü severek kullandığım cartice kozmetiğin sanırım en çok sevdiğim ürünlerini  tekli farları oluşturuyor.Bunda bir far bağımlısı olmamın da etkisi vardır elbet ama farların da kalitesi orta da. Buğün de size  CATRİCE VELVET MATT EYESHADOWS - 030 JUMP UP AND BROWN 'u tanıtmak ve kişisel deneyimlerimi aktarmak istiyorum.

14 Ağustos 2016 Pazar

GARNİER KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

GARNİER SAF VE TEMİZ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
GARNİER  KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU 
Merhaba kızlar 
Hepimizin makyaja makyaj malzemelerine ne kadar düşkün olduğumu malum , ben de çok fazla ten makyajı yapmasam da göz ve dudak makyajına hayır diyemeyenlerdenim maalesef.Özenle bin bir zorlukla yaptığımız o makyajında çıkarılması ,cildimizin temizlenmesi gerekiyor.ağ olsun markalar bunun için bir çok ürün çıkarmışlar son zamanlar da da en pöpüler olanları misal sular.Ben de buğün size GARNİER SAF VE TEMİZ KUSURSUZ MAKYAJ TEMİZLEME SUYU  'nundan bahsedeceğim. Bioderma 'ya eş gösterilen bu su bakalım nasılmış ?

11 Ağustos 2016 Perşembe

İSTANBUL BLOGGER BULUŞMASI VE ETKİNLİK SPONSORLARI

İSTANBUL BLOGGER BULUŞMASI  VE ETKİNLİK SPONSORLARI
Merhaba kızçeler ;
Beni instagramdan takip edenler bilir  geçen cumartesi günü bir blogger buluşmasına katılmıştım.İnanılmaz eğlendiğimi önce   söylemeliyim.Uzun zamandır instağramdan yada blogdan tanıdığım bir çok insanla yüz yüze tanışma fırsatı buldum bunun yanın da da  bir çok yeni ürünle ilğili bilgi edindim.Buğün de sizlere onlardan bahsetmek istiyorum :)
İSTANBUL BLOGGER BULUŞMASI  VE ETKİNLİK SPONSORLARI

  • Etkinlik pastamızı bizlere @sugapasta hediye etti.Hem çok güzel görünüyordu hem de çok lezzetliydi.

10 Ağustos 2016 Çarşamba

THERA SİLK CİLT TEMİZLEYİCİ İPEK KOZA PEELİNG

THERA SİLK CİLT TEMİZLEYİCİ İPEK KOZA PEELİNG
THERA SİLK CİLT TEMİZLEYİCİ İPEK KOZA PEELİNG
Merhaba kızlar ;
Buğün size son zamanlarda kullandığım en değişik bakım ürününden yani THERA SİLK CİLT TEMİZLEYİCİ İPEK KOZA PEELİNG 'den bahsetmek istiyorum.Bir süredir kullanmak için beklettiğim bir üründü ve hazır peelingim de bitmişken tek başına kullanıp deneyimlemek istedim.Yaklaşık  15 gündür deniyorum artık gönül rahatlıkla  yazısını  yazabilirim.

7 Ağustos 2016 Pazar

MAYBELLİNE COLOR TATTOO - TİMELESS BLACK

MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
MAYBELLİNE COLOR  TATTOO - TİMELESS BLACK
Herkese merhaba arkadaşlar ;Nasılsınız bir süredir sizleri ihmal ettiğimin farkındayım bunun içinde sizlerden özür diliyorum.Özel sebeplerim vardı; cenaze,işteki sıkıntılar, taşınma vb derken uzun bir süre buralarda yoktum.Artık hayatımın daha düzenli hale  gelmesiyle geri  döndüm ve bundan sonra yine sizlerle birlikteyim.