31 Mart 2017 Cuma

LR ALEO VERA DEO ROLL-ON

LR ALEO VERA DEO ROLL-ON
LR ALEO VERA DEO ROLL-ON
Herkese merhaba ;

Yağmurlu bir Kocaeli'den  sevgilerle  ; nasılsınız kızlar umarım iyisinizdir.Ben biraz gribim , oluyorum olacağım derken sonunda oldum maalesef :( umarım kısa sürede geçer.Bu arada biraz sümüklü olduğumu ve sesimin de  iyice cırtlak hale geldiğini de  söylemeliyim. Youtube videolarından belli sanırım  :)lütfen verdiğim rahatsızlıktan dolayı beni affedin.
Buğün biraz kişisel bakımımızdan bahsedelim.Dünya sıralamasında deodorant kullanımında TÜRKİYE maalesef ortalamanın altındaymış.Toplu taşıma araçlarını kullanan biri olarak maalesef buna katılıyorum.Her kişisel bakım ürünü incelemesi  yaparken dediğimi tekrarlıyorum lütfen kişisel bakımımıza öne verelim.Kimseyi rahatsız etmeyelim.Bende buğün sizlere bir kişisel bakım ürünü deneyimimi paylaşacağım. LR ALEO VERA DEO ROLL-ON 'u inceleyeceğim.

28 Mart 2017 Salı

CATRİCE EVEN SKİN TONE BEAUTIFYING FOUNDATION

CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION
Herkese iyi haftasonları ;
Catrice markasının ülkemize gelmesine en çok sevinenlerden biriyim sanırım.Markanın hemen hemen her ürününü tester da olsa denedim ve çok beğendim. Özellikle farlarıyla aşk yaşıyorum.İlk kez sıvı formdaki bir ürünü oldum , almamdaki asıl amaç indirimde olmasıydı itiraf etmeliyim buna rağmen  beklediğimden yüksek performans sergiledi ve  aldığımdan beri çok severek kullanıyorum.Hala satılıyor mu bilmiyorum ama buğün sizlere CATRİCE EVEN SKİN TONE  BEAUTIFYING FOUNDATION ile ilğili ayrıntılı yorumlarımı paylaşacağım.

25 Mart 2017 Cumartesi

BEBAK BİTTER ALMOND MİLK MOİSTURİZİNG

Herkese merhaba 
El  kremleri  hayatımızın her anında sürekli elimizin altında olması gereken ürünlerden biri.Ben de yaz kış sürekli el krem kullanan biriyim ve elimin altında,çantamda her yerde mutlaka bir tane el kremi bulundururum.Bu ğüne kadar kadar bir çok markanın el kremini kullanmışımdır. Buğün de sizlere benim el kremi olarak kullandığım BEBAK BİTTER ALMOND MİLK  MOİSTURİZİNG  ile ilğili deneyimlerimi paylaşacağım :)
BEBAK BİTTER ALMOND MİLK  MOİSTURİZİNG
BEBAK BİTTER ALMOND MİLK  MOİSTURİZİNG 

22 Mart 2017 Çarşamba

THE PİNK ELLYS STICK BLUSH&HIGHLIGHTER

THE PİNK ELLYS STICK BLUSHER
THE PİNK ELLYS STICK BLUSH&HIGHLIGHTER
Herkese merhaba
Günlük makyajım da çok pratik ve çok işlevsel  ürünleri kullanmayı tercih ediyorum .Sabah erkenden evden çıkıyorum ve çıkmama 5 dakikaya kalana  kadar  vaktimi  biraz daha uyumaya harcıyorum.Evden hazırlanıp çıkmak için  5 dakika ayırıyorum ve çoğunlukla da tam vaktinde yetişiyorum her yere :)
Bir ay kadar önce @thepinkellys  denemem için ; belli başlı ürünlerinden oluşan bir paket göndermişti. Ürünleri o günden beri deniyorum ve markayla ilğili genel izlenimim oldukça olumlu oldu.Ürünleri denedikçe sizlerle İzlenimlerimi paylaşacağım. Buğün de size THE PİNK ELLYS STICK BLUSH&HIGHLIGHTER ile ilğili deneyimlerimi paylaşacağım.

19 Mart 2017 Pazar

WET N WİLD PEARLESCENT PİNK BLUSH

WET N WİLD PEARLESCENT PİNK BLUSH
WET N WİLD PEARLESCENT PİNK BLUSH
Herkese merhaba ;
Gratis ' de satılan wet n wild markasının ürünlerini denemeyen kaldı mı,umarım kalmamıştır.Ben markanın çoğu ürününü oldukça seviyorum. Markanın rujları ve allıkları Mac ürünlerine dupe gösteriliyor.Normal fiyatları da oldukça uygun olan ürünleri bir de indirimde alırsanız tadından yenmiyor ve daha da güzel oluyor. Alıklarını çok sevsem de benim elimde sadece WET N WİLD PEARLESCENT PİNK BLUSH var ,çok tatlı  hoş bir  pembe renge sahip.

17 Mart 2017 Cuma

AVON CLEAR SKIN BLACK MINAREL MASK

AVON CLEAR SKIN BLACK MINAREL MASK
AVON CLEAR SKIN BLACK MINAREL MASK
Merhaba güzellikler
Hepimiz bakımlı bayanlar olduğumuz için sık sık maske yapıyoruz,cilt bakımına gidiyoruz  ve makyajımızla yatmıyoruz öyle değil mi! (ütapik bir dünyada evet ... ) bu kötü alışkanlıkları bir kenara bırakalım ve şaka bir yana cilt bakımını  ihmal etmeyelim zaten cilt bakımı ihmale  gelmeyen ve maalesef ingilizce gibi nankör bir  durum.Yaparsın yaparsın sıkıntı olmaz ve bir dönem yapmaya üşenirsin siyah noktalar  ve sivilciler yüzünde halay çekmeye başlar.Tüm bunları önlemenin en güzel yolu günde ortalama 10 dakika kendinize zaman  ayırmaktan geçiyor.Benim rutinim de hafta da bir kez kullandığım AVON CLEAR SKIN BLACK MINAREL MASK da bugün sizlere bahsedeceğim konu.

13 Mart 2017 Pazartesi

RİVALDELOOP YOUNG XXL ROSE EYESHADOWS PALETTE

RİVALDELOOP YOUNG XXL ROSE EYESHADOWS PALETTE
RİVALDELOOP YOUNG XXL ROSE EYESHADOWS PALETTE
Merhaba,herkese;
Rossmann'ı diğer kozmetik mağazalarından daha çok seviyorum. Watsons ve Gratis 'de satılan markalarının çoğunu Rossmann' da da bulurken  Almanya'dan ithal markaların  da olması nedeniyle çok seviyorum.Sadece Rossmann' da bulunan markaların ürünlerini de çok seviyorum. Bugüm de sizlere sadece Rossmann'da bulunan RİVALDELOOP YOUNG XXL ROSE EYESHADOWS PALETTE 'i yorumlayacağım.

10 Mart 2017 Cuma

SON ZAMANLARDA YAPTIĞIM ALIŞVERİŞLER

SON ZAMANLARDA YAPTIĞIM ALIŞVERİŞLER
SON ZAMANLARDA YAPTIĞIM ALIŞVERİŞLER
Herkese merhaba
Uzun zaman önce yaptığım ama bir türlü paylaşmayı unuttuğum karışık alışveriş yazımla karşınızdayım.Hazır her yerde indirim varken belki sizlere fikir verir diye düşündüm :)Ben bu alışverişlerimi kadınlar günü öncesinde yapmıştım :)

SON ZAMANLARDA YAPTIĞIM ALIŞVERİŞLER

7 Mart 2017 Salı

DİADERMİNE HIGH TOLERANCE CC CREAM

DİADERMİNE HIGH TOLERANCE  CC CREAM
DİADERMİNE HIGH TOLERANCE  CC CREAM
Herkese merhaaba ;
Günlük makyajım da ; genellikle göz makyajı ve dudak makyajı yapıyorum ten makyajı pek tercih ettiğim bir şey değil ne yazık ki.Genellikle kısa sürede hazırlanıp dışarı çıktığım için ten makyajı yapmaya pek vaktim kalmıyor .Ten makyajı yaptığımda da genellikle bb cream ve cc creamleri tercih ediyorum.Bugün de size bir süredir kullandığım DİADERMİNE HIGH TOLERANCE  CC CREAM  ile ilğili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
DİADERMİNE HIGH TOLERANCE  CC CREAM
DİADERMİNE HIGH TOLERANCE  CC CREAM

3 Mart 2017 Cuma

RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS LIPSTICK NO:43

RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS LIPSTICK  NO:43
RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS LIPSTICK  NO:43
Herkese merhaba ;
İyi hafta sonları kızlar.Çevremdeki insanlar tarafından ruj bağımlısı olarak adlandırılsam  da  kendimi sadece ruj seven biri olarak görüyorum.Şu anda kullandığım yüz kusur rujum olduğu doğru  ama kullanmadıklarımı da eledim ve elden çıkardım. Buğün de sizlerin karşınıza RİMMEL LONDON LASTING FINISH BY KATE MOSS LIPSTICK  NO:43 ile geçtim.Benim son zamanlarda kullandığım en açık nude ruj bu ve çok seviyorum.