14 Mart 2021 Pazar

MART AYINDA YAPTIĞIM BÜYÜK İNDİRİM ALIŞVERİŞLERİ (GRATİS/KOZMETİK /WATSONS/ROSSMANN )

 Herkese merhaba 😇

Mart ayında birbirinden güzel indirimlerden yararlandığım ve bir kaç parça üründen oluşan bir alışveriş yaptım, bugün bunlardan sizlere bahsetmek istiyorum 🤗

Yaptığım alışverişin hiçbiri planlı değildi, tamamen tesadüf eseri kampanyaları gördüm de karşı koyamadım 🙈 sizde aldığım fiyatları duyunca İyi ki almışsın diyeceksiniz diye düşünüyorum.

MART AYINDA YAPTIĞIM BÜYÜK İNDİRİM ALIŞVERİŞLERİ (GRATİS/KOZMETİK /WATSONS/ROSSMANN )

3 Mart 2021 Çarşamba

ŞUBAT AYI ALIŞVERİŞLERİM (GRATİS/MİSSHA /KOKOMA ... )

Herkese merhaba 😇

Yine motivasyonsuz geçen bir ay sonunda ; verimsiz bir blogger  olduğumu kendime kanıtladım ve  şubat ayında  sadece bir post yayınlayarak  ayın sonunu getirdim. Kabul ediyorum şubat kısa bir aydı  ve bence zaman çok hızlı geçiyordu ama bu kadar kısa dediğim bir ayda bu kadar çok şey almayı başardığım için kendimi tebrik ediyorum 😅 Ve devasa bir alışveriş yazısı olacak bu  postu hazırlıyorum.

Bu yazıda ;ağırlıklı olarak gratis'in bitmek bilmeyen indirimlerinden ve küçük bir missha indiriminden aldığım ürünlerden oluşuyor alışverişlerimi göreceksiniz.

ŞUBAT AYI ALIŞVERİŞLERİM  (GRATİS/MİSSHA /KOKOMA ... )
Ürünlere geçmeden önce şunu söylemeliyim ; gratis  iki büyük indirim yaptı benim  yararlandığım  , ilki sadece Gratis de satılan  markalarda   yaptığı yüzde altmış indirim , diğeri ise 150 TL üzeri alışverişlerde sepette  50 TL indirim  kampanyası. Ben bu iki indirimden de yararlandım ve hem  ihtiyacım olabilecek hem de  merak ettiğim şeylerden oluşan kocaman alışverişler yaptım.

2 Şubat 2021 Salı

ROSSMANN TÜRKİYE ONLİNE ALIŞVERİŞİ

 Herkese merhaba 😇 

Yeni ayın ilk blog yazsında   sizlere bir alışveriş yazısı hazırlamak istedim. Burada  gördüğünüz çoğu ürünü arkadaşımla birlikte aldık , yani kendim için verdiğim sözü bozmadım ,en azından şimdilik 😅

ROSSMANN TÜRKİYE ONLİNE ALIŞVERİŞİ
ROSSMANN TÜRKİYE ONLİNE ALIŞVERİŞİ 

25 Ocak 2021 Pazartesi

OCAK FAVORİ KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ (2021)

 Herkese merhaba nasılsınız ,umarım güzel bir ay geçirmişsinizdir 😇 

2021 yılının ilk ayı da çok hızlı bir şekilde geçti benim için ; nedensiz  bir şekilde zaman problemi yaşıyorum , sanki zaman o kadar hızlı ilerliyor ki bir türlü yetişemiyorum gibi geliyor ; umarım daha iyi olurum önümüzdeki aylarda diye ümit ediyorum 🙈Ocak ayını bitirdiğimiz için de bugün sizlerle  bu ay kullandığım ve sevdiğim favori ürünlerimi  paylaşmak istiyorum.

OCAK  FAVORİ KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ (2021)
OCAK  FAVORİ KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ (2021)
Toplu bir şekilde böyle  görünüyor ; bu gözünüzü korkutmasın çok fazla ürün yok aslında. 
Bu ay  ; birkaç yıl önce yaptığım gibi kozmetik sepeti uygulamasını yaptım ve   ağırlıklı kullanmak istediğim ürünlerimi koydum. Çoğunlukla   aynı ürünleri kullandım. Bu sayede inceleme yazılarını da  kısa süre içerisinde paylaşabilirim diye düşünüyorum 😊.