6 Temmuz 2016 Çarşamba

BAYRAM İNDİRİM ALIŞVERİŞİM (GRATİS VE MİGROS )

11 ayın sultanı Ramazan ayını da bitirdik ve  bayrama kavuştuk sonunda, hepinizin bayramını kutluyorum ,sevdiklerinizle mutlu ve huzurlu bir bayram geçirirsiniz umarım.
Bayramları,özel günleri bir çok kozmetik magazası indirim yaptığı için sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz,bende indirimsiz alışveriş yapmayı sevmediğim için indirim dönemlerini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.Elimdeki stokları eritmeye çalıştığım için ve kendime kozmetik yasağı koyduğum için bu indirim döneminde az zararla kendimi kurtardım diyebilirim :)
BAYRAM  İNDİRİM  ALIŞVERİŞİM (GRATİS VE MİGROS )
BAYRAM  İNDİRİM  ALIŞVERİŞİM (GRATİS VE MİGROS )
Benim indirimde ilk uğradığım yer MİGROS oldu.Daha önceki yıllarda olduğu gibi gerçek indirimi Migros yaptı.Tüm cilt bakım ürünleri  ve  kremlerde %50 indirim yaptı.Ben de 3 farklı Migros dolarak bunları aldım.Elimdeki stokları eritmeye çalıştığım için kendimi çok kaptırmadım.
  1. NİVEA Q10 GECE VE GÜNDÜZ KREMİ:İkili set olarak 22 liraya satılıyordu.Kışın kullanmak için aldım.Bu tarz setleri severek kullanıyorum.Yaş 24 ; cilt yaşı biyolojik yaştan 5 yaş daha yaşlı olunca 29 oluyor ve kışın kullanmaya başlayacağım için de yaş  neredeyse 30 olacak o nedenle yavaş yavaş Q 10 li krem kullanmaya başlayabilirim.Zaten bunlarda yüksek bir Q10 olduğunu düşünmüyorum.
  2. DOVE 300 ML +50 ML KREM SETİ:Evde kavanoz tarzda krem kullanmayı seviyorum.Kullandığım krem azaldığı için hazır indirim varken bir tane almak istedim.İndirimli fiyatı 5,50 TL idi.
  3. NİVEA SET:Bu seti her indirim döneminde instagram da görüyordum.Benim bulunduğum yerde yoktu.3,Migros magazasın da buldum ve sonuncuyu aldım.12,5 TL idi.
  4. LİONESSE KALEM TRAŞ:Bunda da indirim vardı.Çantama atıp taşımak istedim.1,06 TL idi fiyatı.
  5. DALAN ZEYTİNYAĞLI SABUN:Yaz geldi sürekli banyoda vakit geçiriyoruz malum bende son zamanlarda çok fazla duş ürünü aldım.Arada farlılık olması için sabun kullanmayı seviyorum.Bu sabunda da indirim olunca alıp denemek istedim.2 TL fiyatı vardı.
BAYRAM  İNDİRİM  ALIŞVERİŞİM (GRATİS VE MİGROS )
BAYRAM  İNDİRİM  ALIŞVERİŞİM (GRATİS VE MİGROS
İndirim alışverişimin ikinci durağı Gratis oldu.Ne zamandır instagram da gördüğüm HİMALAYA markasının ürünlerini denemek istiyordum. Markanın maskeleri çok övüldüğü için  ilk maskelerinden denemek istedim.Yağlı ve karma ciltler için olan bu Neem özlü maskeyi aldım ve hiç sevmedim.Bence markanın o kadar övülmesi boşuna maske ile ilğili  ilerleyen günlerde bir incele yazısı gelecek mutlakaBenim aldıklarım bu kadardı sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın siz indirimde neler aldınız yorum olarak bırakın :)

Hiç yorum yok: