5 Kasım 2016 Cumartesi

SPLAT LIKVUM GEL DİŞ MACUNU

SPLAT LIKVUM GEL TOOTH BRUSH EVİNTEKKİZİMONA
SPLAT LIKVUM GEL DİŞ MACUNU 
Herkese merhaba 
Bir süredir sizleri ihmal ettiğimin farkındayım iş,dershane, kurum içi eğitim derken bu ara inanılmaz yoğunum ve bazı şeyleri düzene sokmakta aşırı zorlanıyorum.Gün geliyor ki uykusuzluktan baş ağrısı yaşıyorum.Bir süre bu şekilde olmak  zorunda hayatım umarım sonu herkes için hayırlısı neyse o olur.Bu arada  çok fazla yeni ürün deniyorum;  sanırım bu ara beni mutlu eden en güzel şey bu  yeni ürünleri denemek ve sizlerle paylaşmak ;kendimi rahatlatmanın ve stresle baş etmenin en güzel yolu diyebilirim :) İyi ki varsınız.Bu günde size son zamanlarda kullandığım en temiz içerikli diş macunundan bahsetmek istiyorum.
SPLAT LIKVUM GEL toothpaste evintekkizimona
SPLAT LIKVUM GEL DİŞ MACUNU 
Bu diş macununu ile  ilk kez İstanbul'da katıldığım bir etkinlikte hediye edilmesiyle tanışmıştım.Kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesin bekledim.Yaklaşık bir aydır sabah -akşam düzenli bir şekilde kullanıyorum.O kadar memnun kaldım ki Gratis'den bir tane yedek aldım.
SPLAT LIKVUM GEL tooth paste
SPLAT LIKVUM GEL DİŞ MACUNU 
Mavi renkte olan bu diş macunu dişteki tartar oluşumunu azalttığını ve tartarları temizlediğini vaat ediyor.Kullandığım süre zarfında ;
  • Dişlerimin güzelce temizlendiğini gördüm.
  • Dişlerim daha pürüzsüz hala geldi.
  • Temiz içerikli olduğu için diğer diş macunlarından daha başarılı buldum.
  • Mavi renkte olmasına rağmen diş fırçamı yada banyo lavabosunu boyamıyor ki bilen bilir mavi rengi çıkarmak zor.
  • Tadı da çok güzel.
  • Ferah bir nefes  sağladı.
Benim çok memnun kaldığım SPLAT LIKVUM GEL DİŞ MACUNU  'nu Gratis ve Rossmann da kendi internet sitelerinde bulabilirsiniz. Markanın denediğim ilk diş macunu olmasına rağmen bundan sonra diş macununda tercih edeceğim bir marka oldu SPLAT .Sizin Splat markasından denediğiniz ürünleri varsa bana yorum olarak bırakın ben de deneyeyim. Kendinize iyi bakın hoşçakalın :)

Hiç yorum yok: