14 Ocak 2017 Cumartesi

HAREMS DAILY FACIAL SCRUB

HAREMS DAILY FACIAL SCRUB
HAREMS DAILY FACIAL SCRUB
 Merhaba herkese 
Cilt bakım rutinimi ; yıllar önce bir düzene oturtmayı başarmıştım.Mevsime   ve o anki şartlara  göre kullandığım ürünleri değiştirsem de rutinim aynı kalıyor.İlerleyen dönemlerde bir cilt bakım rutinim yazısı hazırlayacağım için rutinimden bahsetmeyeceğim ama haftada iki kez peeling uygulaması yapıyorum.Bugünde blogumda HAREMS DAILY FACIAL SCRUB 'ı konuk edeceğim.
HAREMS DAILY FACIAL SCRUB
HAREMS DAILY FACIAL SCRUB
Ürünle ilğili tek sorun kutusunun üzerinde yazanla ürünün üzerinde yazanın aynı olmaması , bu sorun nedeniyle  ürünün ne amaçla kullanılacağını anlamam biraz zaman aldı.Sonunda peeling olarak kullanmaya karar  verdim.Argan özü içeren ve mis gibi yakan bu ürünün tonik olarak kullanılabileceği hiç ama hiç düşünmüyorum.
HAREMS DAILY FACIAL SCRUB
HAREMS DAILY FACIAL SCRUB

Ne kadar belli oluyor biliyorum ama içinde küçük küçük partiküller olan bir ürün.Bu partiküller yüzde erimiyor.Sık ve küçük partikülleri sayesinde her gözeneğe girip güzelce temizliyor. Büyük partiküllü peeling kullanmayı sevmememe rağmen bu ürünü de oldukça sevdim.Tüm gözeneklerimi temizledi ve kullandığım süre zarfında siyah noktalarım azaldı.Yüzümü irite etmedi ve sivilce yapmadı.Kullandığım en başarılı küçük taneli peeling diyebilirim.

Ürünün adının karmaşıklığı dışında peeling olarak kullanıp çok memnun kaldığım bir ürün oldu.Muhteşem kokusuyla beni kendine aşık etti.Küçük taneli peeling seviyorsanız mutlaka HAREMS DAILY FACIAL SCRUB 'a bir bakın bence çok memnun kalacaksınız.

Hiç yorum yok: