28 Ocak 2020 Salı

YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ


YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ 
Herkese merhaba 
 Uzun bir aradan sonra tekrar yeni bir yazı ile karşınızdayım.Ocak ayı benim için çok hızlı geçti , tezimle  ilgili uğraşıyorum ama çok fazla da ilerleyemiyorum. son olarak da buğun son iki  haftalık emeğim programın çökmesi yüzünden silindi. 😣 Onun dışında ; çalışıyorum yoğun bir tempoda başka da bir şey yapmıyorum. Bu arada sürekli alışveriş yapıyorum 😟.Son zamanlarda  çok güzel indirimler oluyor. Ben de hem ihtiyaç ürünlerimi  hem de merak ettiğim bazı ürünleri fırsat bulmuşken ve canım sıkılmışken aldım.. Bugün de size son Gratis indiriminden aldığım ürünleri göstereceğim.

YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ 
Gratis  %50 indirim yaptı, hem kendi markalarında hem de bazı ürünlerde. Ben de bu indirimden yararlandım ve merak ettiğim bazı ürünleri satın aldım. İlk olarak 2 tane yeni ruj koleksiyonuma ekledim. Bunlardan biri daha önce de başka bir rengini kullandığım physician formula markasına ait. Bare it all rengini aldım daha önce de  en açık rengini  kullanıyordum , köpük  gibi yumuşacık bir yapısı var bu rujların ,bir diğer rujum da  son zamanlarda favori markalarımdan biri olan beaulis markasına ait. Henüz deneme fırsatı bulamadım ama bu rujları the balm rujlarla sürekli karşılaştırıyorlar ve ben de çok merak ediyorum.
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ 
Yine beaulis markasından daha önce Cooper rengini aldığım kalemlerinden 3 tane daha aldım. Özellikle ışıltılı rengine bayıldım , göz içlerimde çok güzel aydınlık bir etki veriyor. Siyah ve kurşuni mavi renk ise klasik kalemlerden zaten.Ayrıca  Beaulis markasının tırnak bakım yağını da aldım , bu ara tırnak kenarlarım çok kuruyor umarım işe yarar 🙏.
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ 
Physician formula markasının fondötenlerini çok merak ediyordum ,%50 indirim de görünce dayanamadım ve aldım oksitlenme problemi var deniliyor o sebeple bendeki rengini  iade ettim ve daha açık bir renk almaya karar verdim. Gratis online alışverişlerde mağazadan iade imkanı sunuyor ben de bu fırsattan yararlandım ve ürünü mağazadan faturası ile iade  ettim ertesi gün param hesabıma yattı. (ürün tabii ki kullanılmadı)
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ 
1,5 lira olduğu için hiç ihtiyacım olmasa da Bee  Beauty markasının kil maskesini aldım , aynı zamanda indirimde olduğu için bir süredir  merak ettiğim Morfose markasının saç maskesini de  sepetime ekledim. Daha önce gözlük silme bezlerini çok sevmiştim benri markasının , bu indirimde ondan bulamadım ve bende çok bilgisayarla uğraştığım için ekran temizleme mendilini  aldım. Kötü bir ürünü olduğunu düşünmüyorum fiyatı çok uygundu. Arkadaşım istediği için ona hediye olarak XO  parfümlerden aldım. Bu o güne özel bir indirimdeydi , kokusunu bilmiyorum onun tenine çok yakışıyor , temiz  çiçeksi  ama feminen bir koku oluyor. Dudak şeklinde olan tırnak fırçasını da sırf şekli için aldım kabul ediyorum.
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ
YILIN İLK GRATİS ALIŞVERİŞİ 
Ödeme yaparken belli bir miktarı  açtığım için , benri saç maskesi 6.5 TL ye ve Bee Beauty duş jeli de 7 TL indi ,ben de fırsatı kaçırmadım ve aldım.

 Genel olarak ben aldıklarımdan memnunum , karlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum. Gratis'in online mağazasını seviyorum , bazen stoklar sıkıntısı olsa da güzel bir online mağaza. Mağazadan iade imkanı sunması da oldukça güzel bir imkan. Watsons ve  Rossmann da   bu yok diye biliyorum. Umarım onlara da gelir..
Benim söyleyeceklerim bu kadardı umarım hoşunuza gitmiştir ve faydalı olmuşumdur. Şimdilik hoşçakalın , kendinize iyi bakın.

6 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Aldıklarının hepsini güle güle kullan, insan meşgul ve sıkkın olduğu dönemlerde alışverişe sarıyor cidden -bana da öyle oluyor yani :) PF'in fondötenini ve likit rujlarını ben de çok merak ediyorum; ama her iki üründen de o kadar çok var ki bende, ekstra harcama yapmak istemiyorum... Hepsini güle güle kullan, çok sevgiler!

audrey dedi ki...

güzel şeyler almışsın güle güle kullan.. ben artık mecbur olmadıkça gratis'in kapısından bile geçmiyorum.. bir süre de böyle devam eder sanırım...

Yeliz'in Keşifleri dedi ki...

güle güle kullanılsın hepsi de :)

ilke Çevik dedi ki...

Güzel günlerde kullan, fondöten benimde merak ettiklerim arasında.

Başka Güzel dedi ki...

Fondöteni bende merak ediyordum böyle bir sıkıntısı varsa akıldan çıkarmakta fayda var. Güzel günlerde kullan canım hepsini.

buraliolmayan dedi ki...

Beaulis'in tırnak bakım yağını bir türlü bulamadım. Bulduğum an alacağım, yorumlar çok olumlu çünkü :)