28 Mayıs 2018 Pazartesi

GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİM

Herkese merhaba;
Karmadan yağlıya dönük siyah ve beyaz noktayla başı dertte hassas ve sivilcelenmeye yatkın bir cilde sahipseniz buraya gelin bende sizdenim hep beraber bir grup kucaklaşması yapalım.Yaz mevsimi bizim / en azından benim düşmanın normal zamanlarda da sapıtan cildim havaların ısınması ile iyice sapıtmaya başladı.Haftada 2 kez yaptığım temizlik maskelerini bazı haftalar 3 kez yapmaya başladım ama  unu yaparken de bakım yapan ve nem veren  bir maske yapmam gerekiyordu.İşte bu maske arayışında yardımıma GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK  yetişti.
GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİM
GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİm
Maske yapmayı sevsem de daha eglenceli maskeler daha iyidir düşüncesine de sahip biriyim.En sevdiğim youtuberi izlerken bir yandan maske yapmak, izlediğimiz o kore dizilerinde gördüğümüz ve özendiğimiz sahneler hepimizin  hayali  değil mi.
Her indirim döneminde  koşa koşa Gratis'e gidip maske reyonunda benim için bir kaç dakika ama beni bekleyen kişiler için dakikalarca vakit harcayıp uygun fiyatlı ama işe yarar eglenceli maskeler seçip kasaya gidiyorum.Şunu söylemeliyim ki kağıt maske olayı liseden beri en özendiğim ve elimden geldiğince hafta sonu  rutinime eklediğim şeylerden biri.Kendimi şımartmak ve yabancıların yaptığı pamper routine olayını gerçekleştirmek beni yeni haftaya hazırlıyor.Çok fazla kağıt maske denemiş olsam da içlerinde en uygun olanları istisnasız bu maskeler.
GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİM
GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİM
Ben bu maskeleri kullanmadan önce cildimi temizleme jeliyle temizliyor üzerine kil maskesi yapıyor yani kısaca cildimi derinlemesine temizliyorum.Sonrasında bakım maskesi olarak bir kağıt maske yapıyorum.Bir çok maske denedim ama uygun fiyatlı olanlar tercihlerim arasında bu maske en güzeli.
Ben kokusunu seviyorum sanırım sevmeyenlerde varmış.Hafif bir kokusu var.Islak bir maske cildimde 20 dakika bekletiyorum ve sonrasında çıkarıp cildimde kalan serumu masaj yaparak yediriyorum.Poşette de serum kalıyor boca o kalan serumu da boynuma ve dekolte kısmına sürüyorum.Hassas ve sivilcelenmeye yatkın bir cildim olmasına rağmen bu maskeyi bu güne kadar enaz kez yaptım ve hiç bir iritasyona yada sivilcelenme sorununa rastlamadım.
GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİM
GRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK DENEYİMİM
Korkmayın lütfen benim :) Bazı kağıt maskeler çok ufak bazıları çok büyük olabiliyor.Bunun boyutu ideal gibi .Olabildiğince yüzüme oturtmayı başardım.Uygun fiyatlı maskeler içinde yer alan ve indirim döneminde 2-3 TL arasında bir fiyata satılan bu maskeyi denemenizi öneririm.Bu aradaGRATİS'E ÖZEL BLUEBERRY AMPOULE MASK kore üretimi olan bir ürün olduğunu da söylemeliyim.Sadece Gratis mağazalarında satışı var.

Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sonraki görüşmemize kadar kendinize iyi bakın :)

2 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Ben de kağıt maskeleri özel bir gün makyajından önce kullanmayı çok seviyorum. İndirim döneminde bunlar da aklımda olsun, ben de alıp kenara koyayım :) sevgiler!

Evrim'in Renkli Dünyası dedi ki...

not aldım, indirimde alıp deneyeceğim, kağıt maskeleri seviyorum =)