4 Ekim 2020 Pazar

CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME

Herkese iyi pazarlar ❤️ Çayınızı - kahvenizi alın,gelin  bugün blog da  keyifli bir inceleme  var.

Parfüm kullanmayı her zaman sevmişimdir, güzel kokuların insanı rahatlatan ve enerjisini yükselten bir yanı  olduğunu düşünüyorum hep. Açık parfüm kullanmayı da genel olarak seven biriyimdir. Farklı kokuları denemek, enerjisini hissetmek hoşuma gider. Günümüz şartlarını da düşünürsek açık parfüm kullanmaya yönlendirdiğimiz maalesef bir gerçek. Genellikle   parfümlerden kolay sıkılırım , migrenim olduğu için de  aynı parfümü sürekli kullanamam ,başka kokular ile dönüştürmem   gerekir. Sevdiğim bir parfüm tarzı var elbette ama farklı kokuları da araya eklemek, ruh halime göre değişik kokuları kullanmaktan da hoşlanırım. Yoğun odunsu - baharatlı kokular migrenimi tetiklediği için beni rahatsız eder ama onun dışındaki diğer kokuları dönüştürerek rahatlıkla kullanabilirim.

CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
Yine lafı çok uzattım fark ettim ama parfüm zevkimi bilmenizi istedim. Bugünkü bloğumun  konuğu; orijinalleri ile yarışacak kadar başarılı parfümler çıkartan ve kalıcılığı ile çoğu orjinal parfüm ile yarışabilen ALBERTO SEGO PARFÜME  olacak. 
Kısaca önce marka hakkından  birazcık bahsedelim isterseniz; Alberto sego parfüme ; firmasının tüm esansları İsviçre'den özel olarak getiriliyormuş, yapay esaslar ve sentetik tutucu maddeler  (kalıcılığı arttıran zararlı maddeler) üretimde kullanılmıyormuş. Birçok açık parfümün içerisinde ne yazık ki bu durumun olduğu bilinen bir gerçek , içerek olarak baktığımızda diğerlerinden oldukça başarılı görünüyor.
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
Alberto sego parfümden benim tercihim daha önce iki  tane bitirdiğim ama artan fiyatlar sebebiyle uzun zamandır tekrar almadığım; Chanel chance oldu. Klasik bir koku olduğu için kokuyu bilenler biliyordur ama kısaca bahsetmek  gerekirse; tatlı, yumuşak, sıcak bir kokusu var. Başta koku keskin geliyor ama zamanla hafifliyor ve hoş bir koku haline geliyor benim tenimde. Parfüm grupları arasında çiçeksi- meyvemsi gruplar arasında yer alıyor.Daha çok meyve, çiçek , misk ve hafif odunsu notalar bu parfümde hissediliyor. Odunsu notalar o kadar geriden geliyor ki rahatsız etmiyor kesinlikle. 
Klasikleşmiş feminen bir kokusu var. Uzun zaman önce bir yorumda okumuştum ; Chanel chance parfümün kokusunu;  yağmur sonrası ıslanmış kır çiçeklerinin kokusu olarak adlandırmışlardı. Ben de yoruma güvenerek küçük boyunu almıştım ve iki tane bitirdim gerçekten de öyle hoş güzel bir kokusu var.
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
Şunu açıkça söyleyebilirim; Chanel chance parfümü sevdiğim için ve artan fiyatlar sebebiyle alamadığım için açık parfüm olarak genellikle bu kokuyu tercih ediyorum. Çoğu açık parfüm bu kokuyu tutturamıyor, benzerlik yakınından bile geçmiyor. Kalıcılık olarak ise bugüne kadar kullandığım açık parfümler arasında en kalıcı ve orijinal kokuya en benzeyeni alberto sego parfüme oldu.
Bir açık parfümün orijinaline bu kadar benzemesi beni çok şaşırttı , firma yetkilisi parfümün arkasında duruyordu ve orijinaline çok benzediğini, kalıcılığının iddialı  olduğunu söylüyordu .Ben de bildiğim bir parfümü alarak denemek istedim ve gerçekten de iddiasının hakkını verdiğini söyleyebilirim. 

Genellikle açık parfümler daha uçucu oluyor ve kalıcılığı arttırmak için çok fazla kullanmanız gerekiyor. Bu parfümde öyle bir   durum söz konusu değil. Ben  boyun yanlarıma birer fıs  sıkıyorum , tüm gün dışarıda olacak zaman da bilek  içlerime de  bir fis sıkıyorum ve koku  tüm gün kalıyor. Uzun süredir  arkadaşlarım; tarafından bugün sen  ne sıktın çok güzel kokuyor  diye sorulan tek parfüm oldu diyebilirim.
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
CHANEL CHANCE EDP- ALBERTO SEGO PARFÜME
Parfümün şişe tasarımını da oldukça beğendim özellikle kapak kısmı oldukça hoşuma gitti , çok şık duruyor. Genellikle açık parfümlerin tasarımları standart oluyor  ve güzel bir ambalaja sahip olmazlar. Birine hediye olarak açık parfüm genellikle almayı tercih etmem bu sebeple. Hem kalıcılığına güvendiğim hem de tasarımını beğenmem  sebebiyle ALBERTO SEGO PARFÜME  birine hediye olarak da şık bir hediye olabilir.
Alberto sego parfümlerin; 50 ml boyutundaki tek şişesi  77 liraya satılıyor,4'lü paket halinde almanız durumunda ise fiyat 200 TL oluyor. Böyle güzel bir fırsat parfüm canavarları için harika olabilir. Parfüm konusunda bilgi almak , sipariş detayı ,parfüm seçimi , koku içerikleri gibi konularda bilgi almak için markanın WhatsApp hesabından ulaşabilirsiniz. Oldukça yardımcı oluyorlar ve tüm sorunuza kibarlıkla cevap veriyorlar.Yazımın sonuna gelirken sevdiklerinize parfüm alacaksınız ve zevklerinden eminseniz ALBERTO SEGO PARFÜME markasını tercih etmenizi öneririm. 

Orijinal parfümlerin günümüzdeki şartlarını düşünürsek bu kadar başarılı ve kalıcı parfüm çıkarttıkları için açık parfüm sektörünün en iyilerinden biri olan ALBERTO SEGO PARFÜME markasına bir göz atın, markanın çıkarttığı parfümler içerisinde; Giorgio Armani,si fiori , Chanel,Tom Ford,Bvlgari Jasmin noir , Yves Saint Laurent gibi bilindik  kokularda mevcut. Benim ALBERTO SEGO PARFÜME  markası ile ilgili deneyimlerin bu şekildeydi sizlerin de şans vermenizi öneririm.

1 yorum:

buraliolmayan dedi ki...

Alerjimden dolayı açık parfüm kullanamıyorum ama bunu deneyebilirim :)