12 Mayıs 2016 Perşembe

JU-Dİ KOZMETİK EYESHADOWS 248 NUMARALI PALET


JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS
JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS 
   Herkese merhaba 
Günlük makyajım da göz makyajı ağırlıklı bir makyaj yapıyorum genellikle.O nedenle makyaj koleksiyonum da sıklıkla farlara yer veriyorum.Yeni  farlar almayı, yeni farlarla makyaj denemeleri yapmayı çok seviyorum. Buğün de sizlere JU-Dİ KOZMETİK  'den ikili 248  numaralı ikili paleti anlatacağım.
JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS
JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS 
JU-Dİ KOZMETİK markasını daha önce duymamıştım.Ürünler elime geçince büyük bir merakla denedim.Genellikle küçük kozmetik dükkanlarında bulunan bu markanın ikili farlarını ne yazık ki sevemedim.
JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS
JU-Dİ KOZMETİK  EYESHADOWS 
Sizin de fark  edeceğiniz gibi farların yapısı çok kötü.Dökülmeye el verişli ve toz toz olmaya müsait. Fırçayla uygulamak imkansız sadece sünger ablikatörle uygulamaya el verişli ki onda da dikkatli uygulamak şart.Karıştırma işlemi yapılamıyor maalesef.Sadece göz kapağına yavaş yavaş koyabilirsiniz.Ben genellikle açık griyi gözümün ön tarafına koyup başka bir kahveyle yavaş yavaş geçiş yapıyorum.Altına baz uygulamadan kalıcılık maksimum 1 saat o nedenle bazlı kullanım şart.

JU-Dİ KOZMETİK markasının elimdeki diğer ürünlerini sevsem de bu ikili farlarını hiç sevmedim.Görürseniz uzak durun derim.Kullanımı çok zor.Benim bu ürünle ilğili söyleyeceklerim bunları.JU-Dİ KOZMETİK  markasının kullandığınız ürünleri var mı varsa yorumlarınız bekliyorum.

Hiç yorum yok: