10 Ekim 2017 Salı

HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-


HM MONA EYESHADOWS
HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-
Herkese merhaba
Bir süredir sizlerle pek paylaşım yapamadığımın farkındayım.Bunun nedeni ne açıkçası bende bilmiyorum.Sanırım ne kadar çabalarsam çabalayayım açamadığım  bir kısır döngü içine girdim.Bu sadece blog yada sosyal medya hesapları olarak değil, hayatımın genelinde  bu tarz bir dönemdeyim sanırım.Biraz ara vermek istedim.Bazı planlar yaptım.Tüm her şeyi gözden geçirdim.O planlar doğrultusunda da hayatıma bir yön verdim.Umarım iyi bir karar vermişimdir.Zamanla sizlerle birlikte bende ne olacağını göreceğim.

Bu ara verdiğim dönemde yazmam gereken yazılar incelemem gereken ürünler birikti. Tabi ki bende durmadım bir şeyle aldım.Artık sırası geldikçe sizlerle onları paylaşacağım.

HM mağazaları yaşadığım şehre gelince inanılmaz mutlu oldum.Normal fiyatlarını birazcık pahalı bulsam da sıklıkla yaptığı indirimlerle beni kendine hayran bıraktı.Bir kozmetik sever olarak kozmetik kısmına da uğramasam olmazdı.Şu ana kadar çok fazla ürününü denedim ve sizlerle artık gönül rahatlığıyla tek tek paylaşabilirim.
HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-

HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY- adlı bu far benim kozmetik olarak HM den aldığım ilk ürün diyebilirim.Sezon sonu indirimi ile sadece 5 TL ye aldığım bu fara aşık alacağım aklıma gelmezdi.Bu farı o kadar çok  sevdim ki serideki değer güzel renkleri de indirimlerde tek tek topladım.Onları da ilerleyen dönemlerde sizlerle paylaşacağım.
HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-
HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-
İnanılmaz pigmentli bir ürün.Tek dokunuşta görüldüğü gibi rengini veriyor.Son zamanlarda moda olan bu kiremit renginde bu kadar güzel piğmentli bir far bulma çok zor.Göz kapağında tek başına da uygulanacağı gibi benim gibi sadece crease bölgeme geçiş farı olarak da uygulayabilirsiniz.O zaman oldukça doğal geçişli modern bir göz makyajı ortaya çıkıyor.Mutlaka bu tarz makyajlardan hoşlanıyorsanız mutlaka denemelisiniz  bu farı.
HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-
HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY-
Verdiği renkte bu şekilde ;oldukça başarılı bir renk.Far bazı uygulandığında daha iyi sonuç verse de bence bassız da oldukça başarılı bir far.Normal fiyatı ;16 TL olan bu farı indirimde 5 tl ye alabilirsiniz. İndirim döneminde almak istiyorsanız erkenden gitmenizi öneririm.İnsanlar indirim döneminde her şeyi yağmalıyorlar çünkü :) 

Benim severek kullandığım ve yaz makyajımın temel parçalarından biri haline gelen HM MONA EYESHADOWS -CANYON CLAY- far ile ilğili deneyimlerim bunlardı,bu tonlarda uygun fiyatlı bir far arıyorsanız HM mağazalarına  bakmanızı öneririm.

Hiç yorum yok: