25 Haziran 2018 Pazartesi

PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

PROCSİN SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
Herkese merhaba
Makyaj yapmayı hepimiz seviyoruz itiraf edelim biz sevdiğimiz için renk renk kozmetik ürünleri piyasaya çıkıyor.Makyajı sevdiğimiz kadar makyajı temizlemekten de nefret ediyoruz.Saatlerce yaptığımız makyajın 2 dakikada bizi çok uğraştırmadan çıkmasını istiyoruz.Bu beklentiyle de çıkan çoğu makyaj çıkartıcı ürünü alıp deniyoruz.Bende buğun sizlere büyük bir beklentiyle aldığım ve aynı büyüklükte bir hayal kırıklığına dönüşen PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU ile ilğili yorumlarımı paylaşacağım.
PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
Procsin markası blogger bir dostu marka olarak aramıza katıldı.İtiraf ediyorum bana daha önce bir kez ürün gönderdiler ve ben o ürününü sevmediğimi sizlerle burada bahsettim.Sevmediğim bir ürünü sevmiş gibi yapamam sırf marka bana ürün göndersin diye yalan söyleyemem eğer söyleseydim blogum reklamlar sayesinde binleri, instagram hesabım çoktan  kırkbinleri bulurdu. 5 yıldır blog yazıyorum ve dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kendi yağımda kavrulup blogger arkadaşların aralarında pek yerimi bulamıyorum.( blogger arkadaşlar üzerinize alınmayın ama kimlerden bahsettiğimi hepiniz aslında  biliyorsunuz )Bunda benim ne kadar iyi  bir blogger olduğum da etkili itiraf ediyorum ama başka etkenlerin de olduğunu işin içine girince anlıyorsunuz onu da söylemeliyim.

Bu ürünü  markanın ilk zamanlarda yaptığı %70 indirimlerin birinde 10 TL gibi bir fiyata almıştım.Gözenek sorunu yaşadığım için ve büyük blogger arkadaşlardan çoğunun bu ürünü övdüğü için almış hatta stokta bulunca kendimi şanslı hissetmiştim.Ne kadar şanslı olduğumu ürünü alıp bir hafta farklı ürünleri çıkarmaya çalışıp  başarılı olamayınca anladım.
Uzun bir süredir banyo dolabımda duran bir ürün oldu.Tesadüf eseri yabancı bir bloggerda gördüğüm  bir şeyi yaptım ve içine badem yağı koydum.Yağ sayesinde kullanılabilirliği arttı ve makyajı çıkarmaya başladı.Hala waterproff makyajı çok iyi çıkarmasa da eskisine oranla başarısı arttı.
PROCSİN  SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU
İçerik olarak da sevemediğim makyajı çıkarmada yetersiz olan bir makyaj temizle suyu oldu benim için.Sıkılaştırıcı etkisi diye bir şeyin olmadığını söylememe gerek yok sanırım.Ben aldığıma pişman oldum.Günlük hayatta çok waterproff makyaj yapmıyor olmama rağmen benim için sıkıfta kaldı.Tam fiyatını kesinlikle hak etmeyen bir ürün olduğu için kimseye önermiyorum.PROCSİN AQUA BIO SIKILAŞTIRICI MAKYAJ TEMİZLEME SUYU ile ilğili yorumlarım bu şekildeydi.Sizin kullandığınız bir ürün mü sizin yorumlarınız neler benimle paylaşmayı unutmayın şimdilik hoşçakalın :)

2 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

hiç denemedim bunu..

ilke Çevik dedi ki...

Procsin'in her çıkardığı ürünü mükemmel diye anlatanlardan mı değil mi merakı ile yazıyı okudum. :)
Blogger dostu olması markanın artısı ama bu dostluk beni sadece iyi gösterle olmuyor. iyi olmadığını söyleyelim ki sen daha iyi ol, daha kalıcı ol. Sosyal medyalarını yöneten kişininde hiç profesyonel olduğunu düşünmüyorum. Son zamanlarda daha iyi gibi ama.. Bir iki ürününü almaya niyetlendim sonra o ürünlerin yazılarını takip ederken nadirde olsa olumsuz yoruma denk geldim. Bildiğim kişilerden bu yorumları okuyunca vazgeçtim..
Bahsettiğin kişilerin çoğu blog yazarı bile değil. Instagramda ürün paylaşan ve talep eden sayfaların güvenirliği benim için çok düşük. Hakkıyla instagramı yürütenler yok mu var ama az..
Sevgiler,
İlke.