7 Haziran 2020 Pazar

GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM

 Herkese merhaba 😇
 Karantina süreci sonunda bitti, normalleşmeye başladık ve tüm mağazalar artık açılmaya başladı. Ben bu süreçte ihtiyaç doğrultusunda ; Gratis'in online şubesinden küçük bir alışveriş yapmıştım. Bugün size ondan bahsedeceğim ❤️
 Açıkçası bu karantina süreci, hastalıklar ve bazı ailevi sebepler hayatımla ilgili bazı kararlar almama sebep oldu.Eskiden daha fazla alışveriş yaparken artık ihtiyacım doğrultusunda, yada  hemen kullanacağım ürünleri almaya karar verdim.Çok fazla ürün almanın ya da bazı şeyleri ertelemenin artık doğru olmadığını düşünüyorum.O çok istediğim ama  pahalı olduğu için özel günlerde sürmeyi planladığım rujumu artık her gün sürüyorum mesela.
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM 
Bu  konuda tek olduğumu düşünmüyorum, kabul edin sizin de böyle çok sevdiğiniz ama giymediğiniz bir  elbiseniz , çok sevdiğiniz bir ayakkabınız yada  çok sevdiğiniz bir parfümünüz vardır , özel günlerde kullanmak için  saklarsanız. Sonuçta hepimiz ne zaman geleceği belli olmayan insanlar için ; (ya da büyük çoğunluğumuz ) misafir odası, misafir yemek takımı, misafir havlusu ile büyümüş bir nesiliz 😅. Ben artık böyle olmamaya karar verdim , umarım bu kararımı da sürdürebilirim.

Dediğim gibi çok fazla alışverişi yapmayacaktım , makyaj masamı ve koleksiyonumu temizledim bozulan ve atmak istediğim ürünleri attım ve birkaç şeye ihtiyacım olduğu ortaya çıktı. O dönemde sevgili Gratis almak istediğim beaulis ürünlerinde %40 + %20 indirim yaptı. Ben de almak istediğim ürünleri aldım. Göreceksiniz çok açılmadım 😇
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM 
  • Beaulis stop it makyaj sabitleyici sprey;10.6 TL 
  • Beaulis zip it lipstick nude rengi ;9 TL
  • Beaulis  tune it black göz kalemi;4 TL 
  •  Beaulis close it kapatıcı ; 10 TL 
  •  Beaulis drang it eyeliner ;10 TL 
  •  Beaulis fake it maskara ;8.5 TL 
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM 

Fiyatların  piyasaya göre oldukça uygun olduğunu düşünüyorum; kapatıcıyı zaten severek kullanıyordum bendeki rengi şu anda uymadığı için  bir açık rengini almak istedim, göz kalemi ve rujun  zaten  başka renkleri bende vardı çok seviyorum ikisini de   , makyaj sabitleme spreyini , eyelineri ve maskarayı ilk kez deneyeceğim uygun fiyatlıydı bir sürede alınacaklar listemde olup stok dışı olduğu için alamıyordum. Bulmuşken kaçırmak istemedim.
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM 
Eyüp Sabri Tuncer el ve  vücut losyonunu ; uygun fiyatlı olduğu için aldım.Makademya yağı içermesi beni cezbetti ,zaten bu süreçte ellerimiz çok kuruyor her masanın üzerine el kremi bırakıyorum bunu da banyoya koyarım,ellerimi  yıkadıktan sonra ellerimi sürerim diye düşündüm.5 liraydı bu da, bu kadar uygun fiyata normal bir el kremi bile ne yazık ki artık alamıyoruz bu büyük boyu kaçırmak istemedim. Splat white plus diş macunu 10 lira olduğu için aldım. Annemlerin diş macunu azalmıştı onlara vermeyi düşünüyorum.
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM
GRATİS ONLİNE ALIŞVERİŞİM 
Bu alışverişte  olmasaydı olur dediğim tek şey; Bee Beauty markasının girl power hediye seti oldu.İçinde bir parfüm ve simli bir vücut spreyi olan bir set bu. İkisi 19 .90 TL ye satılıyordu. Simli vücut spreylerini; özellikle yazın kollarımda ve bacaklarımda kullanmayı seviyorum.Düğünlerde, özel günlerde iyi olabilir diye düşündüm. İnternetten şu anda baktığımda; simli vücut spreyinin 12 .90 TL ye  satıldığını gördüm , güzel ve uygun fiyatlı bir set olmuş buda .

Benim gratis'in online sitesinden aldıklarım bunlardı. Şu anda Gratis mağazaları açıldı, ihtiyacınız yoksa dışarı çıkmayın ama eğer ihtiyacınız varsa ve indirim varsa gratis'ten benim aldığım ürünleri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı kendinize iyi bakın hoşçakalın.

5 yorum:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Sende gördükçe Beaulis ürünlerine ilgi duymaya başlayacağım sanırım :)

audrey dedi ki...

ben de aradıklarımı hiç bir yerde bulamayınca online alacağım sanırım.. güle güle kullan...

Esra Yıldız dedi ki...

Güle güle kullan :)

buraliolmayan dedi ki...

İhtiyaç alışverişi olmuş, güle güle kullan canım.
Beaulis markasına bir türlü ısınamadım, indirimde bir şeyler alınabilirmiş :))

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Hepimiz onlıne düştük galıba, güzel gunlerde kullan canım aldıklarını.