19 Kasım 2020 Perşembe

BÜYÜK KASIM İNDİRİM ALIŞVERİŞİ & EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ

 Herkese merhaba 😇 

Büyük Kasım indirimi alışverişimin   sonuncusu ile karşınızdayım.  Watsons'tan ve Gratis'ten yaptığım  alışverişleri   paylaşmıştım. Buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. 🤗Bugün de size bu indirim döneminde yaptığım son alışverişlerimden ;  Missha , Justin Beauty ve eveshop mağazalarından yaptığım alışverişleri göstermek istiyorum. Justin Beauty alışverişimi Trendyol üzerinden , Missha alışverişimi kendi sitesinden ve eveshop alışverişimi ise  arkadaşım aracılığı ile mağazadan yaptım.

 EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ
İlk gelen alışverişim; Justin Beauty oldu. Hâlâ hazırda severek kullandığım cosrx salyangoz özlü esansı  yenilemek istedim. Bendekini yaklaşık bir  senedir kullanıyorum ve beşte bir ürün kaldı içinde. Çok sevdiğim ve faydalı  bulduğum için indirimde yenisini aldım. Artan dolar fiyatları nedeniyle bu  fiyatın altına daha önce görmemiştim. Fırsatı kaçırmadım ve  153 liraya aldım. Justin Beauty sitesini  seviyorum ama hiç tester  koymadıkları için öncelikli kore sitelerinden biri olmuyor maalesef 😟 Umarım tester koyma alışkanlığından kazanırlar.
 EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ
Diğer bir kore  ürün alışverişimi Missha sitesinden yaptım. Sitedeki tüm ürünlerde %40 lik bir  indirim yapmıştı. Ben de uzun süredir  denemek istediğim arı poleni içeren toniğini aldım. Nemlendirici tonik olarak elimdeki klairs  biter bitmez başlayacağım. Arı poleni içeren ürünleri bu ara çok seviyorum. 
 EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ
Missha sevdiğim kore  sitelerinden biri. Çok merak ettiğim madacassoside serisinin serum ve kreminden oluşan testlerindan bir sürü göndermiş. Henüz kullanmadım ama seversem black friday indirim döneminde şans verebilirim bu seriye de.
 EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ
Sen alışverişimi ise eveshop mağazalarından yaptım. Benim yakınlarım da   olmayan bir mağazaya eveshop. Bir süredir almak istediğim technic far paletini bu nedenle alamıyordum. Her yerde başlayan indirimler burada da başlayınca arkadaşımla konuşurken evlerine yakın bir yerde eveshop  mağazasın da olduğunu söyledi ve kendisinden alışveriş yaparken bana bu paleti  almasını istedim. Sağ olsun o da beni kırmadı ve 3 parçadan oluşan küçük bir eveshop  alışverişi yapmış oldum.
EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ
Meşhur Technic glitter ve  pigment içeren far paletinden benim de oldu sonunda 😅 hayatımdaki büyük eksiği bulunmuş oldum bu sayede. Şaka bir yana gerçekten başarılı bir palet, özellikle parça içeren glitter farlara  bayıldım.Bir hemşire olarak bu paleti pandemi sürecinde nereden nasıl kullanırım bilmiyorum ama kendisi ile oynarken keyif alıyorum ❣️
EVESHOP & MİSSHA & JUSTİNBEAUTY ALIŞVERİŞİ
Beyonce heat vücut spreyi ben de daha önceden vardı. İşyeri parfümü olarak bunu kullanıyorum. Beyonce head kissed  olanı benim seveceğimi düşünerek arkadaşım kasa arkası ürün  olarak 9 sıraya almış , aynı şekilde Nivea aqua sensation salatalıklı nemlendirici kremi de  10 liraya almış. Bu  indirimde çok fazla nemlendirici kremim oldu bu sayede , tesadüf eseri hepsi de  Nivea  markasından, küçük çaplı bir eveshop alışverişim  oldu benim şekilde 
Aldıklarımı genel olarak yorumlamak  gerekirse ; memnun kaldığım ve uygun fiyata aldığımı düşündüğüm  ürünlerden oluşan bir alışverişti bu  alışverişim. Kasım indirimlerinden oldukça zararlı çıkmama rağmen önümüzde bulunan black friday döneminde kendimi dizginlemeyi  düşünüyorum umarım başarabilirim 🙏Sizin aldığınız ürünleri de merak ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın.

2 yorum:

makyajli kareler dedi ki...

güle güle kullan canım güzel ürünler almışsın
sevgiler
makyajlikareler

audrey dedi ki...

baya ürün almışsın güle güle kullan hepsi de güzelmiş..