17 Ocak 2016 Pazar

ACTO GENİTAL HİJYEN SPREYİ DENEYİMİM

İyi pazarlar kızlar ;
Umarım güzel bir hafta geçirmişsinizdir.Çok yoğun çalıştığım için sizi biraz ihmal ediyorum bunun farkındayım.Özellikle gündüzleri çalıştığım için  de video çekemiyorum ve youtube kanalıma video yükleyemiyorum. Daha da geç olmadan youtube kanalıma bir video yükleyeceğim merak etmeyin :)
Ama buğün size bahsetmek istediğim asıl konu  bu değil ; genital hijyenden ve son üç haftadır kullanıp  memnun kaldığım ACTO  GENİTAL HİJYEN SPREYİ deneyimim asıl konu.

ACTO  GENİTAL HİJYEN SPREYİ

Resimleri gece çektiğim için biraz gölgeli çıkmış olabilir kusura bakmayın :)Hijyenin her türlüsünü seviyorum.Çok  titiz biri olmasam da  temiz biriyimdir ve bunu da favoriler yazılarımda/videolarımda temizlik ürünlerimim fazlalığından anlıyorsunuzdur sanırım. Genital hijyen konusundaysa temel düşüncem çok fazla ürün kullanmamak ve bölgenin nemli kalmasını önlemek asıl amacım.Bunun nedeni de genital bölgenin ph dengesinin vücudumuzun diğer kısımlarından daha farklı olması ,biz ph dengesini bozacak herhangi bir ürün kullanırsan kaşıntıya , mantara hatta ileri seviyede enfeksiyonlara yol açabilir.O nedenle de çok fazla ürün  kullanmamak gerektiğini düşünüyorum.Zaten hergün çamaşır değiştiriyorsanız ve gün aşırı banyo  yaparsanız yeterli hijyeni sağlarsınız merak etmeyin.Bende bu ürünü hem elime geçtiği için  hemde iş yerim de  toplu wc kullanmak zorunda kaldığım için  denedim , herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.

ACTO  GENİTAL HİJYEN SPREYİ

NEOMEDİCİNE firmasına ait olan bir ürün ve kutusunun içinden 2 boy ürün çıkıyor.Ben şimdilik küçük olan boyunu kullanıyorum.Çantaya atıp taşımak için çok uygun çok da yer kaplamıyor.Kullanımı da çok kolay sıkıyorsun ve sonradan da  suyla vb şeyle durulamam gerekmiyor.Toplu wc kullanımı için çok uygun yeterli hijyeni sağlıyor ve kaşıntı,yanma hissi vb oluşturmuyor.
Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu. Ph 'inin genital bölgeyle uyumlu olması,kullanımın kolay olması,taşımasının kolay olması,kaşıntı ,yanma hissi oluşturmaması  açısından çok sevdim.Sizde toplu wc kullanmak zorundaysanız ve yeterli hijyeni sağlayıp sağlanmadığından  emin olamıyorsanız daha fazla hijyen istiyorsanız bakın derim. Kullananlarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.Sizin bu konuda düşünceleriniz neler.

Hiç yorum yok: