27 Şubat 2017 Pazartesi

GOLDEN ROSE VELVET MATTE LİPSTİCK NO:23


GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23
GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23
Herkese merhaba 
Golden rose markasının son zamanlarda ne kadar başarılı ürünler çıkardığı  herkesin dilinde.Özellikle rujlarının çok  başarılı olduğunu   ve her çıkardığı  yeni serinin bir önceki serisine kat ve kat fark atarak güzelleştiğini  düşünüyorum. Bugün de sizlere  soğuk havalarda çok severek kullandığım  GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23 'ü yorumlamak istiyorum.
GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23
GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23
Bordo ve bordonun tonları yaz-kış elimden düşmeyen renkler.Golden rose velvet matte seisinin başarısıysa malum.Seri o kadar başarılı ki ; çoğu güzellik bloggeri    rujlarını koleksiyon yapıyor. Bende koleksiyon yapacak kadar olmasa da serinin 6 rengi var ve beğendiğim 2 rengini daha almak istiyorum.(Açıkçası hiç ihtiyacım yok elimde 48964896322 tane dudak ürünü var .)
GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23
GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23
Rengi bu şekilde,kendine insanı aşık eden çok güzel bir bordo.Sürümü  mat bir ruj olmasına rağmen oldukça kolay.Altına lip balm kullanmadan dudak kalemi sürmeden de rahatlıkla uygulanabiliyor.Dudaktaki çizğilere dolmuyor ve konuşurken dışarı taşmıyor.Mat rujlar dudakta durdukça dudağı kurutur ama bunda o sorun oldukça az.Gün içinde 1 kere tazelemek yeterli oluyor. Pigmantasyonu da oldukça yüksek olan bu ruju indirimde 10-12 TL gibi bir fiyata çoğu kozmetik mağazasından satın alabilirsiniz.

Kışın en sevdiğim ve sık kullandığım  mat bordolardan biri olan ;GOLDEN ROSE VELVET MATTE  LİPSTİCK NO:23 ile ilğili benim söyleyeceklerim bu kadardı.Genel olarak oldukça başrılı bulduğum bir ruj oldu.Mat bir bordo ruj arayanlara öneririm.Serinin elimdeki diğer renklerini de ilerleyen dönemlerde sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok: