15 Şubat 2017 Çarşamba

MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK

MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK
MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK
Herkese merhaba
Saç bakımına herkese gibi bende oldukça önem veriyorum.İnce telli ve kırılmaya meyilli saçlarım olduğu için her banyo sonrası bir saç bakım kremi yada bir saç bakım maskesi yapmaya çalışıyorum. Buğün de sizlere geçen aylarda İstanbul'da katıldığım #beyazmevsiminkızları etkinliğinde bizlere sponsor olan firmalardan biri de MOSHOS GARDEN'di ve bizlere denemiz için MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK 'i hediye etmişti. Bende bir süredir kullandığım bu maskeyi bugün sizler için yorumlayacağım :)
MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK
MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK
Hindistan cevizinin saç için  ne kadar paydalı olduğunu hepimiz biliyoruz benimde saç bakım rutinim de sıklıkla kullandığım yağların başında geliyor. Moshos garden markasının bu maskesinin  içinde de hindistan cevizi yağı yer alıyor ve saçı onarmayı vaat ediyor.
MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK
MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK
Önerilen kullanımı ıslak saça uygulaması  ve en az 10 dakika en  fazla 60 dakika bekletilmesi yönünde olsa da  ben ; saç kremi olarak kullanıyorum ve maksimum 5-10 dakika arasında bekletiyorum.Bu ürüne özel değil ben tüm saç maskelerini bu şekilde kullanıyorum.
Bu şekilde kullandığımda ;

  • Saçlarım inanılmaz yumuşak oluyor.
  • Elektriklenmeye meyilli saçlarımda elektriklenme sorunu azaldı.
  • Tarak resmen saçlarımdan kayıyor kısa sürede taranıyor.
  • Vrgan bir ürün hayvanlar üzerinde test yapmayan bitkisel içerikli ürünler her zaman biraz önde başlar benim gözümde :)
  • Türk malı bir ürün yerli malı yurdum malı :)
  • Hindistan cevizi kokusunu secdiğim için bu ürünün kokusunu da çok seviyorum.
Benim çok severek kullandığım ve saç bakım rutinim de bitince yenilemek istediğim ürünler arasında yer alan MOSHOS GARDEN COCO THERAPY HAİR MASK ile ilğili yorumlarım bunlardı.Ürünü denemem için bizlere hediye eden MOSHOS GARDEN  firmasına çok teşekkür ederim.Markanın denememi istediğiniz başka bir ürünü varsa yorum olarak bırakın ,denecek ürünler listeme ekleyeyim .Benim şimdilik söyleyeceklerim bunlardı.Kendinize sonraki  yazıma adar iyi bakın .Yeni yazılarımdan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın :)

Hiç yorum yok: