23 Mayıs 2017 Salı

ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW - 02 ALMOST PEACHY


Merhaba kızlar
Bir far sever olarak yeni bir far inceleme yazısıyla daha karşınızdayım. Nude tonlardaki farların daha kullanışlı olduğunu bildiğim için sizlere bir nude far incelemek istedim ve ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW - 02 ALMOST PEACHY 'i sizler için incelemeye karar verdim.
ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW - 02 ALMOST PEACHY
Essence kozmetik,hem ürünlerinin başarısıyla hemde uygun fiyatıyla hepimizin çok sevdiği ve en azından bir tane de olsa ürününü denediğimiz bir marka.Daha önce rujlarını ,farlarını,maskara,oje,allık,fondöten,lipliner,eyeliner bb kremini denediğim bir markaydı.Fiyatına göre ürünlerinin başarılı bulduğumu da söylemeliyim.Hayatımın maskarası essence kozmetiğe ait maalesef artık satışı yok :( Ojeleri de hem uygun fiyatlı hemde başarılı kısaca markanın bendeki izlenimi oldukça olumlu.
ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW
ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW - 02 ALMOST PEACHY
Bu farı nude bir far ararken bulmuştum.Tüm göz kapağımı sabitlesin ,kolay ulaşılabilsin ama uygun fiyatlı olsun  diyerek aramıştım.İyi ki almışım.Çok güzel kremsi bir yapısı var ve oldukça başarılı bir far.Hafif tozutuyor ama oda benim için çok büyük bir problem değil.Yaklaşık 5 gr  olan bir far ,meşhur wetnwild brule farın 2 katı gramaja sahip.onu da çok sevsem de onu bulmak çok zor )Uzun süre sizi idare ediyor ve sağlam bir ambalajı var.
ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW
ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW - 02 ALMOST PEACHY
Gördüğünüz gibi çok temiz nude bir rengi var.Göz kapağımı kolayca eşitliyor. Pigmantasyonu oldukça başarılı.Fırçayla da uygulanabiliyor elle de ; ben her iki şekilde de uyguladım çok sevdim. Essence markası ;Rossmann,küçük bujiteriler,kozmela gibi yerlerde bulunuyor ve benim denk geldiğim haliyle brule farından daha kolay ulaşılıyor.Fiyatı normal haliyle 6-7 tl arasında olması lazım.İndirime girmiyor gennellikle ama bu fiyatı da oldukça uygun.Denemenizi öneririm.
Benim sevdiğim nude farlarımdan olan ESSENCE THE VELVETS MATT EYESHADOW - 02 ALMOST PEACHY ile ilğili deneyimlerim bunlardı umarım hoşunıza gitmiştir.Faydalı bir yazı oması dileğiyle kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok: