24 Temmuz 2020 Cuma

DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ

DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
 Herkese merhaba çok uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım artık yüzüm bile tutmuyor yazı yazmaya ama olsun  😂

 Geçtiğimiz günlerde instagram'da bir paylaşım yaptım  ,DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ 'ni bitirdim ama yazısını yazamadım demiştim ve  dün  için de  sözleşmiştik , belki söz verirsem yazısını  hazırlarım diye düşündüm ve karşımızda inceleme yazısını hazırlamak için geçtim.

DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
Daha öncelerden aldığım bir Watson sürpriz kutusundan çıkmıştı bu krem, tembelliğimin baş gösterdiği bir dönemde olduğu için yazısını hazırlamamış olmam büyük ihtimal tabi ki o kutunun 🙈

O dönem çok sevinmiştim ; çünkü diadermine bu kremi yeni çıkarmıştı ve çok fazla pr  çalışması yapılmıştı ve haliyle ben dahil bazı kişilerin çok ilgisini çekmişti.

Elimdeki nemlendiriciler biter bitmez ilk bu kreme  başladım ve nemlendirici kullanmayı düzenli hale getirdiğim için (sonunda ) yaklaşık iki buçuk ayda bitti.

DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
Artık bittiğine göre hem kısa vadedeki etkisini , hem de uzun vadede ki etkisini gönül rahatlığı ile yorumlayabilirim diye düşünüyorum. Watsons sürpriz kutularını  çok ekonomik buluyorum; günümüz şartlarını düşünce ama içinden ne çıkacağını bilmediğimiz için bazı zamanlar da kötü sürprizler de yaratabiliyor maalesef.Bu kremin çıktığı sürpriz kutu güzel bir kutuydu diye hatırlıyorum 💞 

Elimdeki nemlendirici  bittiği için çok büyük bir  beklentim olmadan ama merak içinde kullandığım ve  bitirdiğim DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ' nden  daha da konuyu uzatıp sizleri  sıkmadan  bahsetmek istiyorum . Cildi mavi ışıktan koruyarak  detoks etkisi yapmayı ve  nemlendirmeyi  vaat ediyor bu krem genel olarak.

Benim karma- yağlı cildim de etkisi ise ; 
🌟 Güzel bir nem verdi ama gündüz kullandığımda bu sıcak havalarda; yüzümü çok terletti.
🌟 Spf  içermiyor , ben gündüz kreminin spf içermesini tercih edenlerdenim.
🌟Üzerine makyaj yaptığınızda benim yağlı cildimde makyajın kusmasına sebep oldu ama ben aşırı yağlı bir cilde sahibim ve altına güneş kremi vb de mutlaka kullanıyorum.
🌟 Ben bu kremi; kuru ,karma ya da normal ciltli arkadaşlara öneririm, benden çok daha fazla seveceklerdir mutlaka .

Ben bu kremi içinde spf olmadığı için ;  gece kremi olarak kullandım ve daha iyi sonuç aldım . O zaman verdiğini nem sebebiyle sabah cildim pamuk gibi uyanıyordum. Yağlı bir cildim olmasına rağmen ben de sivilce yapmadı. Benim cilt  yapım için uygun olmasa da; mavi ışıktan koruması sebebiyle cilt yapısına uyan arkadaşlara önerdiğim bir krem oldu.

DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ
 Sanırım benim bugüne kadar gördüğüm mavi ışıktan koruyan nadide uygun fiyatlı nemlendiricilerden biri olan  DİADERMİNE HYDRALIST SMART DETOX GÜNDÜZ KREMİ   ile ilgili genel  olarak yorumlarım bunlardı , keşke cilt  yapıma uysaydı ve spf içeriyor olsaydı. Cilt yapıma  uymaması benim sorunum ama spf içermemesi, benim için gündüz kreminde olmaması gereken bir özellik.Umarım kremin içerisine spf  koyarlar ve her cilt yapısına uygun formunu çıkartırlar 😇

 Benim uzun bir aradan sonra sizler için hazırladığım inceleme yazım bu şekildeydi, umarım faydalı olabilmişimdir.Bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin ,beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalın .

1 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Benim sevebileceğim bir nemlendirici gibi duruyor; indirimlerde takip edeyim :) Çok sevgiler!