18 Kasım 2019 Pazartesi

COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM

COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Herkese merhaba 
Son indirimler maalesef beni mahvetti , almayacağım  dememe rağmen  çok fazla ürün  aldım  , şöyle bir aldıklarıma  baktığım zaman genellikle ihtiyaç ürünleri aldığımı görüyorum ,en azından bu şekilde kendimi avutuyorum .( bu nasıl bir avuntuysa işte ) Bugün de size son cosmetica indiriminden aldığım  ürünleri  paylaşmak istiyorum.

COSMETİCA ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Her indirimde olduğu gibi yine bolca pamuk aldım  , pamuk her daim ihtiyaç. ; bozulmuyor ,yapısı değişmiyor ,sürekli de kullanılıyor indirimlerde bir kaç tane almanın bence zararı yok. Bu defa da  ipek markasının pamuklarını  aldım , özellikle bu kare  pamukları çok merak ediyordum  bundan 2 tane aldım ,bir tane de  hidrofil pamuk aldım ojelerimi çıkartmak için.
COSMETİCA   ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Arko men 5 'li tıraş bıçağı aldım bunlar indirimdeydi kardeşim için  iki tane aldım.
COSMETİCA    ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Le petit marsellias markasının yeni çıkan Akdeniz narı içeren duş jelini aldım. Kokusu harika ve indirimliydi , genellikle  bu markanın duş jelleri uzun süre gidiyor , harika köpürüyor.
COSMETİCA   ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Maybelline fit me kapatıcım bitmek üzereydi , ben de hazır indirim varken yenisini almak istedim.
COSMETİCA   ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Yeni saç  bakım ürünleri  denemeyi  seviyorum , özellikle   kış gelmişken nem veren her türlü ürünü saçlarıma  bolca  uyguluyorum. Bu defa da yeni bir saç bakım maskesi almak istedim.Loreal  elseve hindistan cevizi  yağı içeren maskeyi denemek istiyordum , sevgili Loreal contect pro süper star olmama rağmen bana hiçbir ürün göndermediği için ben de  indirimlerde merak ettiğim ürünü kendim alıyorum. Bu maske banyodan önce kullanılıyormuş , bu tarz maskeleri seviyorum biraz kullandıktan sonra yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
COSMETİCA   ALIŞVERİŞİM
COSMETİCA İNDİRİM ALIŞVERİŞİM 
Son olarak da kış gelmişken ellerimi nemlendirmek amacıyla ; arko markasının yeni çıkan el  kremlerini almak istedim , özellikle  avokadolu  olan çok güzel kokuyor.

Benim cosmetica indiriminden aldığım ürünler bu şekildeydi , genel olarak ihtiyaç ürünlerinden  oluşan bir alışveriş oldu benim için.Ben sonraki indirimlerde hiç bir internet sitesine girmeyeceğim diye kendime söz veriyorum umarım verdiğim sözü tutabilirim. (tutamadı ve başka bir cosmetica alışveriş yaptı ) Benim şimdilik  söyleyeceklerim kadardı kendinize iyi , indirimlerden sağ kurtulmaya çalışın

4 yorum:

Editör dedi ki...

Indirimli ürünler kullanışlı ve güzel görünüyorlar
Tanıtım ve tavsiyeler için editöre teşekkür ederiz

Ledushca dedi ki...

güzel ürünler almışsınız özellikle ipek amuk benim de çok beğenip kullandığım bir marka.Sevgiler bana da beklerim

larcencielblog dedi ki...

L'Oreal Content Pro'nun ne zaman ne yaptığı hiç belli değil, kafasına göre takılıyor maalesef... bu hafta sonu ben de Gratis'te biraz saçma alışverişler yaptım ama napalım ya, sefamız olsun :) Güle güle kullan, sevgiler!

akdeniz dedi ki...

çok keyifli bir anlatım olmuş..
https://zoomlabakalimm.blogspot.com