5 Aralık 2015 Cumartesi

GÜNÜN OJESİ 14: FLORMAR JELLY LOOK AMARANTH (JL06)

FLORMAR JELLY LOOK  NAİL POLİSH
Herkese merhaba
İyi hafta sonları ;bu hafta sizlere özellikle yazın çok severek kullandığım ama yaz - kış ayrımı olmaksızın elimden düşürmediğim  bir ojemden bahsedeceğim.Ojelere olan tutkumu başta ailem sonra da çevrem tarafından bilinen bir gerçek.Özellikle son 1 senedir oje  bağımlısıyım diyebilirim.Her alışverişimde mutlaka bir tane oje alıyorum sonum hayırlısı :)Bu ojemi de sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti.Kullandığım ilk kalın fırçalı oje olarak da kişisel tarihimde yer alan bir oje kendisi :)

FLORMAR JELLY LOOK  NAİL POLİSH

Rengini   yaz için  çok uygun buluyorum ;pembe - gül kurusu arası bir renk.Rengi için söyleyecek bir sözüm yok,ojenin tırnaktaki duruşunu da çok seviyorum.

FLORMAR JELLY LOOK NAİL POLİSH

Flormar jelly look serisini çok seviyorum.Elimde iki farklı ojesi daha var.Bu serinin yapısı,kalıcılığı,renk vermesi ve parlaklığı çok başarılı.Yanlış hatırlamıyorsam bu seri 2 farklı oje daha çıkarmış onlara da ilk fırsatta bakacağım.

FLORMAR JELLY LOOK  NAİL POLİSH

 Flormar son zamanlarda çıkardığı ojelerine ad  takıyor ki ben bu yönünü çok başarılı buluyorum.Adı için aldığım ojelerim var benden söylemesi :)Ayrıca ojenin arkasında son tüketim tarihi de olması markanın başarılı bulduğum yönlerinden biri.

FLORMAR JELLY LOOK  NAİL POLİSH

Ojenin fırçası oldukça kalın.Tek sürümde geniş tırnağımın yarısını boyaya biliyorum.2 seferde oje sürümüm tamamlanmış oluyor.Kalın fırçalı ojeleri daha çok seviyorum ve daha pratik buluyorum.

Jelly look serisinin sevdiğim özellikleri  bunlardı.Gel gelelim bu oje de bahsettiğim bazı özellikler yok maalesef bunlar neler biraz da onlara bakalım :)

  • Normal jelly  look ojelerin kalıcılığı 3-4 gün kadarken bu ojenin kalıcılığı maksimum 2 gün , 3. gün de  yarısı yok maalesef.
  • Diğer jelly look ojeler tek katta şişedeki rengi verirken bu ojeyle şişedeki rengi almak için 2 kat sürmek lazım.
  • Yapısı,kokusu diğer jelly look ojelerle aynı neyse ki.
Ne kadar kalıcı olmasa da rengini ,kısa sürede kurumasını çok seviyorum ve yazın elimden düşürmüyorum.Fiyatı 3-5 TL arasında olması lazım.

Hiç yorum yok: