24 Mayıs 2018 Perşembe

LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK -NORMAL VE KARMA CİLTLER İÇİN

LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK
LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK
Herkese merhaba
Düzenli cilt bakımı yanlardan mısınız yoksa aklıma estikçe yapıyorum diyenlerden misiniz.Ben düzenli yapanlardanım en azından son 2 yıldır.Buna sebep yağlı ve gözenekli ,sivilce siyah ve beyaz noktaya el verişli bir cildim olmasını gösterebilirim.Cilt bakımı biraz nankör bir durum.Yaparsın yaparsın bir kaç gün yapma hemen siyah noktan oluşur :( Benim ki gibi krater görünümlü devasa gözenekleriniz varsa herşeyiniz arındırıcı olmalıdır .Bugün size bahsedeceğim üründe  cilt bakım rutininde arındırıcı olarak son basamakta kullandığım bir tonik. LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK ilk çıktığında meraktan aldığım bir üründü.

LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK
LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK
Son zamanlarda her şey büyümeye başladı.İlk  önce misal sular 400 ml oldu.Şimdi de tonikler.Bir tonik neden 400 ml yapılır ve neden bir insan bunu alır bilmiyorum.İlk olarak  normal boyununda yapılması lazım onu seven büyüğünü alsın.Bu toniğin normal boyu yok maalesef ben anneler günü indiriminden tam bir sene önce almıştım.Biraz kullanmadım beklettim derken yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ama bitmesi ne mümkün yarısına bile ancak geçtik.
LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK
LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK
Bu seri genel olarak kuru ve normal ciltli bireyler içi çıkarılmıştı sonra karama ciltleri de eklediler.Hala yağlı ciltli bireyler içim ürünleri yok.Dönem dönem karma ciltli olduğum için kullanırım diye düşündüm.Çok kötü bir tonik olduğunu düşünmüyorum.Ama cildi temizleyen gözenekleri sıkıştıran bir tonikte değil.400 ml boyutu insanı kullanırken birazcık sıkabiliyor onun dışında bir de parfümlü kokusu var ki en büyük sorunu bu  bence.Çiçek özlü bir tonik tabi ki parfümlü olacak diyebilirsiniz ama bence bu kadar ağır parfüm kokmamalı.12 ay kullanım ömrü var o zamana kadar kullanacağım ama biteceğini düşünmüyorum.

Bu ara kore cilt bakımına taktım.Elimdeki cilt bakım ürünlerini bitirince tekrar market ürünü almayı düşünmüyorum en azından tonik gibi ciltte bıraktığımız ürünler için.Bu tarz ürünlerin içerikleri de çok temiz olmuyor maalesef :(
Benim genel olarak kokusu ve boyutu dışında orta derece de sevdiğim. LOREAL PARİS DEGERLİ ÇİÇEKLER SERİSİ TONİK ile ilğili yorumlarım bu kadardı.bendeki karma ciltler için olsada piyasada daha güzel ürünlerin olduğunu biliyorum.Onlara bakmanızı öneririm.Benim şimdilik  söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım faydalı  olmuşumdur. Şimdilik hoşçakalın.



2 yorum:

Pembe Dünyam dedi ki...

ben bu serinin kremini kullandım çok hoşuma gitti :)

YD dedi ki...

Merak ettiğim bir seriydi, parfümlü olması kötü olmuş :/