14 Ağustos 2018 Salı

MAYBELLİNE BABY LİPS HYDRATANT LİP GLOSS -NUDE

BABY LİPS HYDRATANT LİP GLOSS
MAYBELLİNE BABY LİPS HYDRATANT LİP GLOSS -NUDE
Bugünkü blog konuğumuz ülkemize gelen ve geldiği gibi özellikle ortaokul ve lise çağındaki arkadaşlarımızın favorisi haline gelen Maybelline baby lipglosslardan  nude rengi  olacak.Geldikleri andan itibaren gördüğüm tüm kozmetik mağazaların da neredeyse her indirim döneminde mağazaları inceledim ve genç yaştaki çoğu kişinin bu ürünleri tercih ettiğini gördüm.Sanmayın yaşlı falan değilim :) Ama bu lipglosslar özellikle lise dönemindeki kızlarda olmayanı dövüyorlar gibi bir şey haline gelmiş. 9. sınıfta okuyan ve 10.sınıfa geçen  bir kuzenim var ve indirim var sana bir şey alayım mı diye sorduğumda ilk söylediği baby lips al oluyordu.Şimdi bunların  ülkemize crayon şeklindeki halleri de gelecekmiş diye duydum ama bence gelmese de olur ürünlerden biri.Bu ürünlerin daha önce orijinal hallerini denemiş ve sizinle burada bahsetmiştim.Onu da çok sevdim denemez ama bunu da sevemedim bence olmasa da olur bir ürün.
MAYBELLİNE BABY LİPS HYDRATANT LİP GLOSS
MAYBELLİNE BABY LİPS HYDRATANT LİP GLOSS -NUDE
Nemlendirici bir ürün diye ülkemize ilk gelmiş olsa da nemlendirici hiç bir yanını maalesef göremedim.Çok güzel ve fazla renk seçeneği olan ürünlerden biri özellikle fuşya olanı bunu sevseydim almak isterdim.Bir COSMETİCA indiriminde 4 TL ye indiği için almış ve denemiş oldum ama 4 TL'yi bile hak eden bir ürün olduğunu düşünmüyorum.Bende ki nude renği koyu mat rujlarımı yaza uydurmak için kullanıyorum ,günlük olarak kullanıyorum ama adında geçen nemlendirici özelliği olmayan lip  gloss olarak çok fazla parlakta olmayan bir ürün. Arada kalmış ürünleri pek sevemediğim için bu ürünü de sırf kullanmak için kullanıyorum.Bu arada  söylemeliyim saçınız yapışıyor bunu sürdüğünüzde klasik lip gloss yapışkanlığı vara  ama aşırı değil en azından.

Denemek isterseniz indirim dönemimde alabileceğiniz ama çok da bir şey beklememeniz geren bir ürün olduğunu düşünüyorum.benim MAYBELLİNE BABY LİPS HYDRATANT LİP GLOSS -NUDE ile ilğili yorumlarım bu şekildeydi.izlerin yorumlarını bekliyorum.


1 yorum:

makeyourfashionchoice dedi ki...

Great post , I'm following you , please follow me too

www.makeyourfashionchoice.blogspot.com