9 Kasım 2018 Cuma

THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM

THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
Herkese merhaba;
uzun zamandır bloguma ve sosyal medya hesaplarımda paylaşımlar da bulunamıyordum.Bazı ailevi sebepler sebebiyle içimden gelmiyordu.Sıkıntılar hala çözülemedi ama hayatı daha fazla ıskalamamak istediğim için geri dönmeye ve hayatımı eski düzenime sokmaya karar verdim.Hayatta bazı şeyler istediğimiz gibi olmuyor ve ne yapsak da bazı şeyleri düzeltemiyoruz.Hayırlısı ne olacaksa o olsun deyip devam etmek gerekiyor hayata bende devam ediyorum işte.
THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
Buradan uzak kaldığım süre boyunca ;çok fazla kozmetik ve bakım ürünü denedim.Özellikle kore cilt bakım ürünlerine ilğim oluşmaya  başladığı için rutimlerime serumları, emülsiyonları eklemeye başladım. Buğün de size THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM 'dan bahsetmek istiyorum.Hali hazırda bir indirim varken bakabilirsiniz diye düşünüyorum.
THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
Bir THE BODY SHOP indiriminden bir iki parça ürün almıştım.Bu aldığım ürünleri de instagram hesabımda paylaşmıştım.O zamanda çok güzel yorumlar aldığım THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM ' u yaklaşık 4 aydır düzenli kullanıyorum.Cilde sağlıklı bir parlaklık vermeyi ve cilt tonunu eşitlemeyi vaat eden bir ürün.Cildimde güneş lekeleri olduğu için onları açacağını ve mat cildime daha canlı göstereceğini ümit ederek almıştım.
Sabah rutinim de cildimi yıkayıp tonikledikten sonra kullanıyorum. Lekelerim de açılma olmasa da cildimin daha canlı göründüğünü düşünüyorum.Bunun dışında da cildime güzel bir nem verdi.
THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
THE BODY SHOP DROPS OF LIGHT SERUM
Çok şık cam bir ambalajı olan bir ürün,damlalık formunda ucun var.Bir pompa alıyorum ve yüzüme ve boynuma sürüyorum.İncecik bir yapısı var , yağlı bir cildim var ve hızlı bir şekilde emiliyor.Etkisi de oldukça güzel. Keşke lekelerimi de aşsaydı ama maalesef o konuda başarılı olamadı.İçerik olarak da THE BODY SHOP ürünlerine güveniyorum o sebeple gönül rahatlığıyla kullandım.Bitmesine daha çok var ama biterse yenisini almayacağım bir ürün oldu.
Kullanırken keyifle kullandığım,şık bir ambalajı olan ,keyifli bir kullanımı olan mat cildimde hoş bir canlılık katan güzel bir serumdu.Bu amaçla kullanmak isterseniz önerebileceğim bir ürün oldu.

Benim şimdilik söyleyeceğim şeyler bu kadardı.Umarım faydalı olmuşumdur.Kendinize iyi bakın hoşçakalın.

6 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Beğendiğin bir ürün olmuş ama neden yenisini almak istemedin, leke açısından mı? Body Shop'un bu Drops of Youth serisindeki ürünleri genel olarak merak ediyorum, dolayısıyla yazını da ilgiyle okudum. Teşekkürler, sevgiler :)

evintekkizimona dedi ki...

lekelerimi açmadığı için yenisini almak istemedim

Melci dedi ki...

Gerçekten kabı çok şık bakır tonları cezbediyor ancak lekelere etki etmemesi üzücü dediğiniz gibi keyifli bir kullanım için bile bitirilebilcek gibi görünüyor. Bu arada merhaba :) nerden geldim buraya bilmiyorum ama yeni sekmede açıp bırakmışım sayfanızı takibe aldım sevgiler :)

gocebeninzihni dedi ki...

Lekelere kesin çözüm olacak bir ürün olduğunu sanmıyorum ama yine de denemekten geri kalmıyoruz. Sadece görüntüsünün hafifletme olasılığımız var ve onu da korumak oldukça zor ..

Jules on the moon dedi ki...

Interesting review!!

https://julesonthemoon.blogspot.com/

Dev Yemek Evi dedi ki...

Yazılarınız Çok Güzel :)
Bende sizi yemek tarifi bloguma beklerim