21 Kasım 2018 Çarşamba

WET N WİLD MEGALAST LİPSTİCK -E905D- SMOKING HOT PİNK

WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK -E905D- SMOKING HOT PİNK
WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK  SMOKING HOT PİNK 

Herkese merhaba 
Umarım iyisinizdir, bir süredir likit rujlara takıntılı bir şekilde sadece likit ruj kullanıyordum,özel kış mevsiminin gelmesi ve mat likit rujların yerini  daha sakın yapılı rujların almasıyla eski formlara sahip rujlara  geri döndüm. O tarz klasik görünümlü rujları kullanmayı özlediğimi fark ettim.
2 sene öncesine kadar likit mat ruja tuhaf gözle bakan ben, şimdi tam bir likit ruj bağımlısıyım ; çok sevdiğim markalar var , Flormar ,Golden rose ,pastel gibi ama eski ambalajlı  rujların ;kullanımı, yapıları ,verdiği his, o hava bambaşka.

WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK -E905D- SMOKING HOT PİNK
WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK  SMOKING HOT PİNK

Hani makyaj yaparken ;önce göz makyajı ,sonra ten makyajı sonra dudak makyajı sıralamasıyla gidilir ya genellikle ; ben de durum öyle değil ,ben önce süreceğim  ruja karar veriyorum ve ona göre makyaj yapıyorum , bu benim bir ruj bağımlısı olduğumu göstermez de neyi gösterir.Özellikle kışın bordo tonlarında, kahve tonlarında rujları kullanmayı çok seviyorum ama bazen sanlı tonlara da alim gitmiyor değil. Buğün size anlatacağım WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK -E905D- SMOKING HOT PİNK  işte öyle bir ruj. 
İlk göz bebeklerimden olan uygun fiyatlı  bu rujları GRATİS' in neredeyse her ay yaptığı %50 indiriminde ; bende olmayan tüm renklerini bir dönem  arayarak toplamıştım.Bazı standart renkleri hepimizde var ama benim sizlere bahsedeceğim  bu renk herkeste olmayan varsa bile ; insanların genellikle yazın kullanmaya tercih ettiği ama  benim  daha çok sonbaharda kullanmayı sevdiğim özellikle ince bir eyeliner ve  patlamış dudak makyaj ile dışarı çıkmayı tercih ettiğimde sürekli kullandığım rujum.Şapkamı da takıyorum benden daha güzel hissettiğini yok o anda ;ben bir rujun  insanın o anki havasını değiştirdiğine inananlardanım.
WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK -E905D- SMOKING HOT PİNK
WET N WİLD  MEGALAST LİPSTİCK  SMOKING HOT PİNK

Rengi ; pembe alt tonlu hafif fuşyalık içeren güzel bir ton ,renk tarifinde sınır tanımayanlardanım :) Her dudakta rengin  birazcık farklı durduğunu söylemeliyim.Ben de morluğu biraz daha belli oluyorken , arkadaşım da pembesi daha çok belli oluyor, sizin alt dudak renginiz  bunda önemli bir unsur.

Bu MEGALAST  serisinin en sevdiğim özelliği gerçekten uzun süre kalıcı olmaları ,bulaşma yapmıyorlar ,kolay sürünüyorlar, tek katta renklerini veriyorlar, çok da uygun fiyatlar, çoğu rengi  Mac rujlara muadil gösteriliyor ,Bu renginde kesinlikle bir muadili vardır eminim tüm  WET N WİLD   ürünlerinde olduğu gibi bu ürünün de en kötü özelliği maalesef  ambalajı ; yanda taşımaya elverişli değil , kapağı çıkıyor, kapağı  kırılıyor, ruj  zaten dışarıda duruyor ; kısaca bu kadar başarılı ve kaliteli bir ürünü bu ambalaj ucuzlatıyor. Fiyatları biraz daha pahalı olsa ve ambalaj kalitesi daha  iyi olsa WET N WİLD   markasının her ürünlerini  alırım.
Çok ürününü  denemiş ve memnun kalmış biri olarak indirim dönemlerinde bu serinin renklerine mutlaka göz atmanızı öneririm.Çok güzel tonları var , dudağımda çıkan  ve geçmek bilmeyen uçuk sebebiyle  sizlerle dudaktaki duruşunu paylaşamıyorum.İlk fırsatta  ınstagram'da sizlerle paylaşacağım , buraya da resmini güncelleyerek koyarım. 
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı kendinize iyi bakın hoşça kalın  ve indirimleri takip etmeyi unutmayın :)

Hiç yorum yok: