23 Temmuz 2019 Salı

SON ZAMANLARDA BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER

SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER 
 Alışveriş yazımda  görmüş  olmalısınız ,görmediyseniz bir önceki postu mutlaka okuyun, çok fazla alışveriş yapmıştım  , aldıklarımın çoğu  ihtiyaç alışverişiydi.Son zamanlarda çok fazla ürün bitirdim bunun sebebi hem kozmetik çekmecemi hem de banyo dolabımı temizlemem.Ayrıca  cilt bakım ürünlerimin hepsi yakın  zamanlarda bittiği için bayağı bir ürün biriktirmiş oldum, bunlar son 2 ayda biten ürünlerim.Bunlardan  önceki bitenlerimi blog yazmadığım dönemde Instagram  (@evintekkizimona )hesabımda  sizlerle paylaşmıştım beni oradan da takip etmeyi unutmayın ,daha fazla uzatmadan hemen bu devasa bitenlerimden  bahsedeyim çok fazla bahsedilecek görüyorum var çünkü.
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER 
Cilt bakım ürünlerinden bahsedelim ilk olarak isterseniz ,ACNECİNAMİDE  markasının temizleme jelini çok seviyorum,daha önce kaç tane bitirdim hatırlamıyorum her Migros  indiriminde sürekli yenisini alıyorum,SİMPLE  markasının bu seyahat boy miseler temizleme suyunu çok sevdim, elimde bir tane daha var küçük bir seyahate çıkacağım o zaman yanımda taşınmayı düşünüyorum ,ayrıntılı bir  inceleme yazısını yazacağım,kesik  olan şey SKİNFOOD markasının karpuzlu temizleme köpüğüdür. Kore cilt bakımında merak saldım demiştim bu temizleme köpüğünü de  uygun fiyatlı  olduğu için alıp denedim ,cildimi gıcır gıcır yapıyordu ,cildim de hassasiyet yaratmıyordu çok severek kullandım,OLAY markasının 2 tane cilt temizleme ürününü bitirdim , biri temizleme kremi ,biri de  temizleme jeliydi. Temizleme jeli olan içinde küçük küçük partiküller bulunduruyordu , her ikisini de banyo da  kullanıp bitirdim , artık ülkemizde yok sanırım piyasadan çekildiler görürsem temizleme jelinden alabilirim gayet güzeldi çünkü, peel off mask yazan  aslında bir kil maskesiydi güzeldi , kullanma tarihi geçtiği  için attım , HAREMS markasının kil maskesi kurudu tekrar alır mıyım bilmiyorum ,kil maskesi dediğin yüzü biraz gıcır gıcır yapmalı bence ama bu cildimi nemlendiriyordu ,benim kil maskesi anlayışıma ters olduğu için çok da severek kullanamadım ama kuru bir cildiniz varsa ve kil maskesi arıyorsanız bakabilirsiniz benim yaglı cildimde uyuşmadı. 
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER 
8 x 4 roll on kokusu sebebiyle en sevdiğim ürün oldu ama  artık içeriğe dikkat ettiğim için bunu almam ,kötü bir ürün değildi sevebilirsiniz bence , AVON 'dan 2 tane parfüm bitirdim Pur Blance  en sevdiğim kokudur , bittikçe alırım kışın tekrar alacağım kesinlikte. SATİN CARE tıraş köpüğü ; hem bereketli  hem de gerçekten etkili bir ürün alabilirim tekrardan ,FA deodorant da kokusu sebebiyle severek kullandığım bir üründü , ben  bu tarz ürünleri kıyafet üzerine sıktığım için tekrar alabilirim içeriğinden çok kokusuna takılıyorum biraz. 
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER 
FARMASİ minik el kremi bunun kesinlikle büyük boyunu yapsınlar harika bir kokusu var , yine FARMASİ 'den bir  tane diş macunu bitirdim, normalin bir tik altındaydı bence tekrar almam. ZADE VİTAL yüz için zeytinyağlı kapsül ; kırıp içindeki ürünü yüze sürüyorsunuz ,zeytinyağı ben de sivilce yapabilir diye çok kuruduğunda kullandım cildime artık kullanma tarihi geçtiği için atıyorum, ama fena bir ürün değildi ,bir tane de beyazlatıcı krem atıyorum, bunun kullanma tarihi geçti hiç kullanmadım , zaten elime geldiğinde kullanma tarihinin geçmesine 3 ay varmış ben de kullanmayı unutunca çöpe  gitmek zorunda kaldı elime geçerse denemek isterim .
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER
SON ZAMANLARDA BİTENLER  VE ÇÖPE GİDENLER 
Bir dünya kozmetik ürünü atıyorum , içlerinde biten de var bozukluğu için  çöpe gitmek zorunda kalan da. WET N WİLD markasının rujlarını  yapıları bozulduğu için atıyorum, NOTE  lipgloss o kadar ayrışmış ki kapağını açtığımda ortaya çıkan koku insanı zehirleyebilir,Lr ,  pastel, golden rose ,loreal ,flormar ve bir tane de kore markasının dudak ürünlerinin de yapıları bozulmuş onları da atıyorum. MAYBELLİNE  lipbalm beni  en çok şaşırtan üründü , yapısı bu kadar kısa sürede bozulacağını  düşünmüyordum ama bozulduğu için atıyorum tekrar kesinlikle almam. ALİX AVİEN ojelerin  renklerini zaten sevmemiştim ama yapıları çok kötüydü ,dört kat  sürmeniz gerekiyordu opak bir  görüntü olsun diye  hızlı kuruluyordu ama çabuk bozuluyorlardı artık iyice yapıları da  bozuldukları için atıyorum. FARMASİ deep black maskara ,bence formülü değişmiş , daha önce kullanmıştım ve bayılmıştım bunun yapısı öncekinden farklıydı o kadar siyah değildi ve verdiği volüm  bence eskisine oranla yetersizdi KİKO maskara ise ; çok günlüktü , akmıyordu güzelce kirpikleri tarayıp ayırıyordu ama verdiği bir dolgunluk yoktu. RİMMEL LONDON  stay matte baz ise  geçen sene ve bu kışın kullandığım hayatımın bazı oldu.Elimde çok fazla matlaştırıcı baz var  o nedenle şimdilik almam ama gerçekten matlaştırıyordu.

Benim son zamanlarda bitirdiğim ve çöpe giden kozmetik ve bakım ürünlerim bu  şekildeydi.Ürünlerle ilgili ayrıntılı   yorumlarımı instagram hesabımda bulabilirsiniz umarım hoşunuza giden faydalı bir yazı olmuştur sonraki yazılarımda görüşene kadar hoşçakalın kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok: