29 Temmuz 2019 Pazartesi

THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON

THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON
THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON 
 Herkese merhaba
Ürün inceleme yazılarının seviyorum ,özellikle benimle benzer özellikler gösteren kişilerin yorumlarını okumaktan gerçekten keyif alıyorum ,bugün sizlere bahsedeceğim ürünü  bir blog postu sayesinde keşfettim ve bitmek bilmeyen THE BODY SHOP indirimlerinden birinde sepetimi ekledim.Yaklaşık 6 aydır gündüz cilt bakım rutinim de nemlendirici olarak kullanıyorum ,ürünün yarısına kadar da kullandım  artık gönül rahatlığıyla yorumlayabilirim diye düşünüyorum isterseniz hemen başlayalım :)

THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON
THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON 
İlk olarak cilt yapımdan bahsetmek istiyorum , benim cildim ;karmadan yağlıya  dönük , hassas ,gözenekli ve sivilceye meyilli , nemsiz ve donuk .Cildimde yer yer pütürler bulunuyor.
Cilt bakımını  her zaman sevmişimdir , benim için cilt bakımı makyajdan her zaman önce gelmiştir düzenli olarak da cilt bakımımı  yapıyorum (günlük ve haftalık cilt bakım rutinimi de sizler paylaşacağım ), cildim alerjik olmasına rağmen aynı ürünü bittikçe yenileyip kullandığımda hemen ürüne  alışıyor ve hassasslık yaratmaya başlıyor.Bu sebeple de ürünleri bittikçe  değiştirme gereği hissediyorum. Ğeçen sene cilt problemlerinden bir arkadaşımla konuşurken bana kore cilt bakımını  denememi önermişti ve ben de o şekilde Kore cilt bakımına başladım , hala tam olarak oturtamasa da   yavaş yavaş cilt bakım rutinime entegre etmeye başladım.
 Kore cilt bakımında nemlendiriciler genellikle su bazlı oluyorlar ve benim takip ettiğim bazı koreli bloggerlar da yağlı ciltlerin emülsiyon kullanmalarını öneriyor ,hızlı emildikleri  için, benim gibi nemlendiriciden sonra ortaya çıkan o yağlı görüntüler hoşlanmayanlara güzel alternatifler bu tarz ürünler.Ben de uzun zamandır gündüz nemlendiricisi olarak emülsiyonları kullanıyorum .Emülsiyonlar  (losyonlar ) daha sıvı kıvamlı nemlendiriciler aslında. Bu sayede hızla emilip güzelce nem veriyorlar.Elimde 3 farklı markanın emülsiyonu var bunları sizlerle zamanı geldikçe paylaşacağım ,bunlardan  ulaşımı en kolay olan ve  ilk aldığım THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON ile başlamak istedim yorumlamaya.
THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON
THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON 
Ürünün sitesindeki açıklaması ;

Kök hücre teknolojisi ile geliştirilmiş Drops of Youth™ emülsiyon , cildinize etkili formülü ile mükemmel bakım sağlayan ve uygulama sonrası cildinizi yenilenmiş ve tazelenmiş hissettiren bir üründür. Edelweiss çiçeği kök hücreleri içeren bu maskeyi cildinize uyguladıktan sonra uyumanız yeterli!
  • Etkili formülü ile daha canlı bir cilt görünümü
  • Temizlemeye ya da durulamaya gerek yoktur.
  • Edelweiss kök hücreleri kullanılmıştır.
  • Paraben içermez.

Pompalı şişesi sayesinde  ürünü saha  hijyenik buluyorum kavanoz tipi ürünlere kıyasla , açıkçası bittikten sonra da cam şişesini atmayı düşünmüyorum seyahatlerde başka ürünlerimi içine koyup kullanacağım gerçekten güzel bir tasarımı var ,büyük gibi görünse de kullandığım diğer emülsiyonlara oranla içinde en az ürün bulunduran bu ,içinde 50ml ürün var ,diğer emülsiyonlarım da 100 ml ürünler.Bunun dışında içinde spf 25 +++ içeriyor ki gündüz tercih etmemin temel sebebi bu.
THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON
THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON 
Şu anda gördüğünüz  bir pompa ürün , ben bundan toplamda 3 pompa kullanıyorum yüzüme ve boynuma yediriyorum ; verdiği nem  gerçekten güzel ve başarılı , formülü nedeniyle de  hızlı emiliyor.Gündüz  evdeyken spf içerdiği için sadece bu ürünü kullanıyorum.
Dışarı çıkarken yaz kış mutlaka güneş kremi kullanıyorum. SPF  kullanmak gerektiğini takip ettiğim bazı yabancı bloggerlar ve bazı okuduğum  araştırmalar söylüyor.Mavi ışık zararı diyorlar buna ;  televizyondan bilgisayardan ve telefondan aldığımız ışığında cilde zarar verdiğini söylüyorlar ,zararı azaltmak  içinde en azından SPF içeren ürünler  kullanmanızı öneriyorlar . 
Ben evdeyken SPF kullanmaya üşendiğim için SPF içeren nemlendiricileri tercih ediyorum ve bu ürünü alırken de bunu düşünerek almıştım ,ben korumasını ,verdiğini nemi beğeniyorum ,kullanımı gerçekten keyifli , serinin devamını almayı düşünmüyorum ama bu üründen memnun kaldım.Cildime zarar vermeden güzelce  nemlendiren, sivilce yaratmayan ,hassas cildimde hassasiyet oluşturmayan güzel bir ürün oldu , TBS o kadar sık indirime giriyor ki bu ürünü yada başka bir TBS ürününü  denemek için biraz sayfasını takip  edin ve indirimde deneyim.

Benim THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH FRESH EMÜLSİYON   ile  ilgili söyleyeceklerim bu kadardı ,umarım faydalı olmuştur sorularınız varsa yorum olarak bekliyorum ,beni @evintekkizimona  Instagram hesabımdan da takip etmeyi unutmayın şimdilik hoşça kalın :)

1 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Bu seriyi çok merak ediyorum ama evdekilerden sıra gelmedi! Beğenmene sevindim, SPF 25 içermesi de gayet iyiymiş. Çok sevgiler!