12 Haziran 2020 Cuma

MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ

 Herkese merhaba;  harika  bir haziran gününde yine sizlerin karşınızdayım 😻
 Bugün harika  güneşli bir  güne uyandım,bu hafta inanılmaz yoğun çalışıyorum yapmam gereken bir dünya iş var ama enerjim tavan yapmış durumda , her şeyi yapabileceğime inanıyorum.

Bu kadar enerjik olduğum için; geçtiğimiz günlerde Missha indiriminden aldığım ürünleri sizlerle paylaşmaya karar verdim.
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ 
 Bugüne kadar Missha 'dan sadece cilt bakım ürünleri aldım , elimde bb kremi de var ama bana hediye olarak arkadaşım almıştı 🙈 Missha ürünlerinden en çok güneş kremlerini  seviyorum , elimde çok fazla güneş kremi olduğu için, Missha  indirim yaptığında merak ettiğim ve ihtiyacım olan bir iki küçük şey aldım hadi onlara bakalım 😇
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ 
İlk olarak benim aldığım şeylerden bahsedeyim. Havaların ısınmasıyla;cilt  bakımında kullandığım asitli ürünleri akşam rutinime kaydırdım. Sabah rutinim de kullanmak için bir iki şeye ihtiyacım vardı. İndirimde ki  ürünleri ve yaptığım araştırmaların  sonucunda 4 parçalık bir alışverişim oldu.
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ 
İki tane temizleme ürünü satın aldım. İkisi de deep clean serisine ait , bir tanesi gözenek temizleyici bir tanesi de krem formunda olan ürünler. Ben şu anda pompalı şişede  olanı kullanmaya başladım. Fiyatına göre güzel bir ürün diyebilirim.

MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ 

Bir diğer aldığım ürün ise; Mint Cho serisine ait olan tonik. Matlaştırıcı nitelikli olan bu toniğin  içerisinde; pudra varmış gibi gözüküyor. Çalkalayarak   kullanmanız gerekiyor,ben bu tarz bir ürün daha önce kullanmamıştım güzel olabilir diye düşündüm .

Bir diğer aldığım ürün ise; siyah soyulabilen bir maske.Ben burun bantlarından pek haz etmiyorum ve yazın ne yazık ki siyah noktalarım artıyor. Bu tarz maskelerin  kuvvetli olanlarının işe yaradığını düşünüyorum. Maksimum haftada  bir kez daha derin temizlik yapmak amacıyla bu maskeleri kullanıyorum. Bunun kuvvetli olduğunu duyduğum için denemek istedim.

Ben alışverişimi yaparken markalara bakmamıştım; kargo geldiğinde aldığım ürünlerin, apieu markasından olduğunu gördüm.Apieu markası ; missha markasının  alt markası diye biliyorum.
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ
MİSSHA İNDİRİM ALIŞVERİŞİ 
 Ben bu alışverişi yaptığım sırada; 150 TL üzeri alışverişlerde 3 tane maske hediyeydi. Missha markasının ; aloe veralı 3 tane kağıt makası hediye geldi.

Missha her alışverişte 4 tane tester  seçme hakkı size sunuyor. Ben de merak ettiğim  dört tane kremin testerini seçtim..Özellikle hassas yağlı bir cildim olduğu için testerları gerçekten denemek istiyorum. Şimdilik daha denemedim  ama özellikle madecassol  serisini denemek istiyorum umarım cildimle  iyi anlaşır. 

Benim aldıklarım bu kadardı ,karlı bir alışveriş olduğunu düşünüyorum.Kullandıkça  yorumlarımı sizlerle paylaşacağım ,sizin bu ürünler içerisinde kullandığınız bir ürün varsa lütfen benimle paylaşın.Şimdilik kendinize iyi bakın , hoşçakalın.

5 yorum:

Beauty&Life Türkiye dedi ki...

bu markanın çok ürününü kullandım kesinlikle muhteşemmm teşşekür ederiizzz

fatmauzmez.blog dedi ki...

Missia Bursa'ya açılalı yeni oldu sayılır fakat Corona olayından sonra gidip ayrıntılı inceleme ve alışveriş fırsatım olmamıştı.ilk fırsatta bende daha ayrıntılı bkıp deneyimleyeceğim ürünleri almak istiyorum....

audrey dedi ki...

o toniği çok merak ettim...

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Güzel gunlerde kullan mıssha cok severım.

buraliolmayan dedi ki...

Missha beni biraz hayal kırıklığına uğratan markalardan oldu. Aldıklarını güle güle kullan canım :)