25 Temmuz 2020 Cumartesi

KORENDY JUMİSO ALIŞVERİŞİ

KORENDY  ALIŞVERİŞİ
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
Herkese merhaba 🤗
 Bir süredir blogumu ihmal ediyor ve yazı yazmıyordum ama bu süre zarfında tabii ki alışveriş yapmaya ve bir şeyler almaya devam ettim 😔 Elimdeki stokları  da düşürsek aslında bir şey almaya ihtiyacım olmadığını biliyorum ama  indirim gördüğü zaman  dayanamayan kesim içindeyim bende  maalesef 🙈

Birkaç farklı yerden birkaç farklı  alışveriş yaptım , onları sırasıyla bu hafta içinde sizlerle paylaşacağım. Bunların ilki olarak da Korendy sitesinden yaptığım küçük alışverişimi seçtim , bugün size ondan bahsetmek istiyorum.

KORENDY  ALIŞVERİŞİ
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
Kore ürünleri kullanmayı seviyorum, ınstagramdan takip edenler bunu zaten fark etmişlerdir. Çoğunlukla  cilt bakım ürünlerimi kore ürünleri ağırlıklı tercih ediyorum.

 Geçtiğimiz günlerde korendy sitesi bir pr  çalışması yaptı ve bazı kişilerle  çalıştı. Ben de bu çalışmalar sonucunda;  almak istediğim iki ürünle ilgili indirim kuponu buldum ve ondan yararlanarak küçük bir alışveriş yaptım.
Açıkçası firmaların pr  çalışmalarını anlamıyorum maalesef 😕 ilk kez kore cilt bakım ürünü kullanan bir insanla bile çalışabiliyorlar , ürün hakkında bilgi sahibi olmasına gerek yok   satın almış olsa da takipçi sayısı önemli gözüyle bakıyorlar. Umarım bu düşüncelerinden vazgeçerler ama pek de ümitli değilim 😔
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
Ben indirim kodunu kullanarak iki ürün aldım. Bunları uzun süredir denemek istiyordum ve yüzde 35'e varan bir indirimle her birini satın almanın mutluluğunu yaşıyorum. Sevdiğim bir blogger arkadaşımın kodunu kullandım ,ona da  faydalı olmak istedim.

Aldığım iki ürün de ; JUMİSO markasına ait. Markayı uzun zamandır denemek istiyordum ve methedilen iki  ürününü alarak  markayı denemeye  başlamak istiyorum.
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
Aldığım ürünlerden ilki; JUMİSO markasının all day vitamin yüz serumu oldu. Şu anda başka bir markanın c vitaminli serumunu  kullanıyorum , onu bitirmeye çalışıyorum.bu serumun içerisinde c vitamininden başka vitaminlerde olduğu için merak ediyordum.Kullanan herkes yağlı bir his bırakmadığını söylüyor, buda benim ilğimi çekti. Elimdeki ürün biter bitmez buna başlayacağım.
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
Aldığım bir diğer ürün ise bir asit toniği olan ;Yes İ'm Toner adlı tonik. Ben akşam rutinim de  dönüşümlü olarak asit tonigî kullanıyorum,benim elimdeki bitmek üzere olduğu için bunu aldım.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim ; jumiso markasının ambalaj tasarımına ve ürün adlarına bayılıyorum 😀 Gerçekten çok şekerler , birazcık genç cilde  hitap  ediyorlarmış gibi gözüküyorlar ama öyle olduğunu düşünmüyorum. İçerik olarak kore cilt bakımına yeni başlayanlar için daha rahatlıkla kullanılırmış gibi duruyor, aktif içerik oranları yüzdesi   benim gördüğüm ürünlerde çok yüksek değil, cilde alıştırarak daha yüksek yoğunluklu ürünlere geçiş yapılabilir diye düşünüyorum. 

Benim şu anda kullandığım  c vitaminli serumun yüzdesi daha düşük, yeni aldığım serumun c vitamini yüzdesi biraz daha fazla, denemek istediğim by wishtrend c vitamini serumunun   yüzdesi daha yüksek mesala.
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
KORENDY JUMİSO  ALIŞVERİŞİ
Ben aldıklarımı  büyük bir  merakla aldım ve  şimdilik pişman değilim. Bu arada şunu da söylemeliyim sevgili korendy ekibi; her bir alışverişi  ayrı ayrı paketliyor genellikle;  ben bu alışverişi yaptığım dönemde paketlemeye özen gösteremedik diye özür niyetine bir indirim kodu da göndermişti. Bunu hem ince bir hareket olarak görüyorum ,hem de bu kodun zaten indirimli ürünlerde geçmediğini fark ettiğim anda güzel bir satış politikası diye düşünmeden de edemiyorum. Bu arada bu kodu arkadaşım kullandı. Aldığı  ürün indirimli değildi ve  indirme giren bir üründe değildi , bu indirim kodu ona çok iyi geldi 🙈

Benim genel olarak alışverişim ,aldığım ürünler ve bu ürünlerle ilgili yorumlarım bu şekildeydi. Umarım faydalı olabilmişimdir şimdilik  kendinize iyi bakın hoşça kalın 😇

2 yorum:

Esra Yıldız dedi ki...

Güle güle kullan canım :)

larcencielblog dedi ki...

Jumiso'nın C vitaminli bu serumunun iki testerını 4 gün boyunca kullandım ben de. Hiç yağlı his bırakmıyor, hatta benim kuru cildimde hiçbir his bırakmadı, o nedenle yağlı ve karma ciltler daha çok sever diye düşünüyorum. Ama C vitamini yüksek konsantrasyonlarda bende alerji yapıyor, bu yapmadı -en azından 4 günde sıkıntı olmadı. Yine de alacak kadar "wow" demedim, belki uzun süre kullansam ve cildimde etkisini görsem fikrim değişebilir ama C vitamini konusu ben de hala çok muallak :) Korendy ile ilgili olaraksa, en son @bubenimpartim Fatma'ya karşı tavırlarından sonra bir daha hiçbir şey almayı düşünmüyorum bu siteden. Zaten senin de belirttiğin konu benim de dikkatimi çekiyordu, etik davranan firmalar kazansın diye düşünmüyorum. Alternatifi olmayan ürün yok piyasada sonuçta :) Güle güle kullan aldıklarını, çok sevgiler!