23 Eylül 2016 Cuma

BAYRAM İNDİRİM ÖNCESİ YAPTIĞIM WATSONS ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba ;
Yen bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım.Bu tembel bir bloggerın dramı oluyor. Uzun zamandır alışveriş yazıları  yazmayınca hepsi birikiyor ve  peş peşe alışveriş yazıları yazmak zorunda kalıyorum maalesef umarım sizleri sıkmıyorumdur.

WATSONS ALIŞVERİŞİM
BAYRAM İNDİRİM ÖNCESİ YAPTIĞIM WATSONS ALIŞVERİŞİM
Bir hafta sonu WATSONS hafta sonu indirimi yapmıştı ve o hafta sonu aldıklarımı sizlerle paylaşmak için bu yazıyı kaleme almaya karar verdim.Bu hafta sonundan  1 ay bile geçmiş olabilir :) Aldıklarımı aldığım ilk anda instagram da paylaşıyorum.Beni oradan takip ediyorsanız bu ürünleri zaten gördünüz .
Bir süredir asansörlü bir siyah göz kalemine ihtiyacım vardı. Maybelline markasının yaza özel çıkardığı bu göz kalemi+babylips + makyaj çantalı seti bir süredir görüyordum.O hafta sonu indirimde olduğunu görünce hemen kaptım bir tane fiyatı 9,90 TL fiyatı cardı.İlk babylipsim oluyor.Yaz için kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Göz kalemini daha kullanmaya başlamadım ama makyaj çantası alındığı günden beri benimle :) Watsons gittiğimde GOLDEN ROSE vellet mat rujlardan 16 numarayı aldım 12,5 TL ye satılıyordu.Rengi çok hoşuma gitti hazır onu alırken bir süredir almak istediğim GOLDEN ROSE likit mat rujlardan 05 numarayı da sepetime ekledim.O da 15 TL ye atılıyordu diye hatırlıyorum. Benim çok memnun kalarak yaptığım bir alışveriş oldu.Umarım sizde beğenmişsinizdir. Herhangi bir  sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin. Kendinize iti bakın , hoşçakalın :)

Hiç yorum yok: