26 Eylül 2016 Pazartesi

BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ (WATSONS,TEDİ,H&M VE KOZMETİKÇİ )

Herkese merhaba
Biraz geç kalmış bir yazıyla karşınızdayım.Bayram indirimi başlamadan önce hem hafta sonu yapılan indirimlerde ;hem de mağaza açılışların da yapılan  indirimlerde bir kaç parça ürün almıştım.Aldığım ürünleri ilk anda instagram hesabımda paylaşsam da yazılarını yazmak için biraz birikmelerini bekledim.Artık rahatlıkla yazınlarını yazabilirim.
BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ ( WATSONS )
BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ 
İlk olarak yerel bir marketin açılışından aldığım ürünü göstereceğim.Markette Diadermine markasının CC kremi yanında makyaj çantasıyla birlikte 9,90 TL ye satılıyordu.Daha önce CC krem kullanmamıştım. Diadermine markasının bakım ürünlerini kullanıp sevmiştim  buna güvenerek bu CC kremi aldım.İlk izlenim olarak cildime verdiği dogal ve aydınlık ifadeyi sevdim.Ortadan az kapatıcılığa sahip olmasına rağmen benim günlük hayatta severek kullanacağım bir ürün gibi geldi şimdilik.İlerleyen dönemlerde ayrıntılı yazılarını yazacağım mutlaka :)
BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ ( WATSONS )
BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ ( WATSONS )
Bir hafta sonu Watsons magazasına arkadaşımla gittiğimde NYC markasında "NYC  RİMEL ALANA ........ RUJ HEDİYE " şeklinde bir kampanya kağıdının olduğunu gördüm ve hemen bir rimel aldım.benim rimele ihtiyacım yoktu ama arkadaşım zaten rimel alacaktı , beni de gaza getirerek rimellerimizi aldık.Kasa da bize kampanyanın bittiğini zaten hediye rujun kalmadığını satıcı bayan tarafından söylendi.Turumu biraz sertti.Arkadaşımda bu saat olmuş neden kampanya broşürü kalmamış diye sorunca sizin gibi müşteriler çok oyalıyor gibi müşteriler yüzünden kalmadı tarzında şeyler ifade etti.Zaten çok ucuz bir rimel bedavası olmasa almayacak mısınız tarzında konuştu  resmen bedavacı ifadesi kullanıldı.Arkadaşım alttan almadı yetkili ile görüşmek istedi.Başka bir görevli sorunu çözeceğini söyledi.Bizlere daha önceki kampanyadan kalan NOTE LONG WEARİNG LİPSTİCK kırmızı renkli olanı hediye etti.En az 10 kez özür dilemiştir.Ben şikayet etmeden ama arkadaşım şikayet edeceğini söylemişti.Bu arada rimel 8 TL ye satılıyor.
BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ (TEDİ VE HM )
BAYRAM İNDİRİMİ ÖNCESİ YAPTIĞIM KARIŞIK KOZMETİK ALIŞVERİŞİ (TEDİ VE HM )
Bu arada H&M kocaman bir indirim yaptı ama bu bahtsız bedevi arkadaşınız o indirimi kaçırdı ve hiç bir şey bulamadı.Kasa yanında duran ve sadece bir tane kalan manikür setini elim boş çıkmayayım diyerek 3 TL ye aldı.Belki seyahatlerde kullanırım.Bu arada yaşadığım mahalleye TEDİ  mağazası açıldı.Küçük bir mağaza olduğu için pek bir şey yok maalesef ama bu AGİSS markasının asetonsuz oje çıkarıcısını 2 TL ye aldım. Bağımlısı oldum.Bir tane bitti bile  ve ikici  şişemi  aldım. Kesinlikle öneririm.
Benim bayram indirimi öncesi yaptığım karışık alışveriş bu kadardı.Bunlardan başka bir tane GRATİS ve bir tane de WATSONS alışverişim var.Onları ayrı bir yazı olarak yakın zamanda blogum da yayınlayacağım.Aldıklarımla ilğili ilk izlenimlerimden haberdar olmak için beni instagramdan ve blogumdan takip etmeyi unutmayın.

Hiç yorum yok: