24 Temmuz 2018 Salı

LOREAL PARİS MATTE LİPSTİCK -EROTİQUE-

LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE-
           LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE-         
Merhaba güzel bayanlar ;
Umarım hepiniz çok iyisinizdir. Buğün sizlerin karşısına son zamanlarda elimden düşmeyen tek stick formdaki rujumdan bahsedececeğim. Ruj kullanmayı ve her gün farklı renkli bir ruju sürmeyi sevdiğim için elimde 15498634856 tane ruj bulunuyor.Yaklaşık bir sene kadar önce likir ruj denemiş ve bağımlısı olduğum için klasik formdaki rujlara elim bir türlü gitmiyordu.Yazlık günlük bir ruj ararken ruj çekmecemde bu ruja elim gitti ve gitmez olsaydı son 2 haftadır istisnasız bu ruju kullanıyorum ve kendime bu ruju çekmecede unuttuğum için çok kızıyorum.Hangi rujdan bahsettiğimi anladınız sanırım :) Buğümkü konuğum LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE-  olacak bakalım benim ayrıntılı düşüncelerim neler?
LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK
LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE- 
Bu ruj bir zamanlar herkesin elinden düşmüyordu ve resmen karaborsaydı.Sarı bir ambalajı vardı o zamanlar ben o halini bir türlü bulamadım ama bir indirim döneminde GRATİS 'de dolaşırken tesadüf eseri buldum ve iyi ki bulmuşum.Dış ambalajının bu haline bayıldım çok asil duruyor ayrıca dokusu da harika :)
LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE-
LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE- 
Rengi bu şekilde.Her dudakta başka renk duran ama herkese yakışan bir renk diyebilirim.Kalıcılığı bir sey yemezseniz tüm gün kalıyor ve yemek yersek de ortadan itibaren açılmaya başlıyor ama tamamen silinmiyor. En sevdiğim özelliği dudak çizğilerine dolmaması ve dudakları pürüzsüz göstermesi.Her cilt rengine , her dudak yapısına ve  her makyaja yakışan bu ruju herkese öneririm.
Benim severek kullandığım  ve kendime çok yakıştırdığım  LOREAL PARİS MATTE  LİPSTİCK  -EROTİQUE-  ile ilğili düşüncelerim bunlardı.Siz kullanıyorsanız sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

6 yorum:

Jules on the moon dedi ki...

Beautiful shade!!

https://julesonthemoon.blogspot.com/

YD dedi ki...

Rengi şahaneymiş 🖤

Reilliza dedi ki...

I love this lipstick color I think we can use it with any shade color that will look good. and I still love the fact that it's mate

REILLIZA ||| I N S T A G R A M

larcencielblog dedi ki...

Bu rujun harika bir rengi ve harika bir yapısı var! Yakışmayacağı kimse ve hiçbir makyaj olamaz diye düşünüyorum! Güle güle kullan, sevgiler!

BirHayatBirFeride dedi ki...

Loreal'in rujları pek kalıcı olmuyor ama rengine bayıldım. Sevgiler

makyajli kareler dedi ki...

bu rengini aşırı merak ediyorum mutlaka alırım:))