31 Temmuz 2020 Cuma

LOREAL PARİS BACK TO BRONZE BRONZER

LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
Herkese merhaba iyi bayramlar ❤️ 
Umarım çok güzel bir bayram geçiriyorsunuzdur. Benim İlk günüm gerçekten çok güzel geçti ama maalesef bayramın geri kalanında çalışmak zorundayım 😟 , sağlıkçı olmanın bir kötü yanı da bu ama yine de severek yapıyoruz mesleğimizi 😇 
Bayramda da sizleri yalnız bırakmak istemedim ve bayram makyajım  da da kullandığım LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER ile ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim.

LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
Yaklaşık bir buçuk yıldır bronzer kullanmayı düzenli hale getirdim. Eskiden çok sevmezdim , o dönemlerde daha keskin kontur ve bronzer uygulamaları  yapılırdı ve bana o görüntü çok yapay gelirdi. Ben bronzer ve kontür uygulamasını oldukça doğal yapanlardanım ve günlük hayatımda daha çok bronzer uygulaması yapıyorum. 
Mevsime, ruh halime göre kullandığım bronzer renklerini değiştiriyorum.Bazen daha sıcak alt tonlu bronzer kullanmayı severken bazen daha soğuk alt tonlu bronzer kullanmayı  seviyorum ,ben bir ikizlerim ve bu benim için gayet doğal bir durum 😅
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
Son zamanlarda elimdeki diğer bronzerlar ile karşılaştırdığım da açık ara en sık kullandığım bronzer    LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER oluyor.Sanırım bunun sebebi biraz daha sıcak alt tonlu olması ve  benim bu bronzeri sıcak havalara daha çok yakıştırmam.
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
Ben bu bronzeri  geçen sene ilk çıktığı vakitlerde büyük bir merak içerisinde indirim kollayarak almaya çalışmıştım ama maalesef fiyatları yüksek olduğu için alamamıştım , daha sonra güvendiğim bir gardrops hesabından uygun bir fiyata satın almıştım. (Satan kişi büyük ihtimalle bir YouTuber çünkü pr ürünlerini satıyor  dönem dönem ürünleri o şekilde koyuyor, hesabı her zaman aktif olmuyor maalesef)
İlk başta o söylenenler  kadar başarılı bulamadım, sanırım o zaman alt tonu bana uymadığı için sevmemiştim. Bu ara o kadar çok kullanıyorum ki sanırım makyajlarım da daha sıcak tonlu ürünler kullanmaya alıştım. Deseninden de anlaşılacağı üzere yazın kullanmalık daha sıcak alt tonlu , içerisinde hafif turunculuk içeren bir bronzer.
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER
Ben LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZERİ  daha seyrek kıllı fırçalarla uygulamayı  çok seviyorum. Son zamanlarda bunun içinse; Real technique markasının eski serisine ait bu beyaz duofiber  fırçasını kullanıyorum.Eğer daha tok bir fırça ile uygularsam; maalesef dağıtımı daha zor oluyor ve yüze yapışıyor. Ben o görüntüden hoşlanmadığım için bu tarz seyrek kıllı ürünlerle uygulayıp daha doğal dağıtan fırçalarla uyguluyorum.

Kısaca LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER; sıcak alt tonlu bronzer sevenlerin severek kullanacağı bir bronzer benim gözümde.Ürünün pigmentasyonu başarılı   bu sebeple de dikkat uygulamak gerekiyor. Ben bu bronzeri 16 saat gece  nöbete giderken uyguladım  ve şu anda maske takmamıza rağmen sabah eve geldiğimde az da olsa pamuğa ürün çıkıyordu. Kalıcılık konusunda gayet başarılı diyebilirim.

Doların artması sebebiyle; Loreal ürünlerinin de fiyatları oldukça arttı. Sanırım en son bu bronzeri  120 liraya satılırken gördüm, o fiyatı hak ettiğini düşünmüyorum ama indirimde bulursanız ve sıcak alt tonlu bronzer seviyorsanız severek kullanacağınız bir bronzer olabilir.

Benim kısaca LOREAL PARİS BACK TO BRONZ BRONZER  ile ilgili düşüncelerim ve deneyimlerim bunlardı , sizlerin en  sevdiğiniz bronzer neyse benimle paylaşırsanız mutlu olurum. Tekrardan iyi bayramlar kendinize iyi bakın 😇


3 yorum:

Esra Yıldız dedi ki...

Ne kadar güzel bir renk.. Hala edinemedim ama pek kullanmıyorum ben bronzer yaa.. Ama aşırı güzeller

larcencielblog dedi ki...

Bu bronzerla sürekli kesişiyoruz ama rengi benim zevkime göre biraz fazla turuncu. O nedenle de sadece kesişmeye devam edeceğiz sanırım :) Güle güle kullan, çok sevgiler!

Banu'ca dedi ki...

Çok güzel bir anlatım olmuş. Muhteşembir bloğunuz var. Bende bloğuma beklerim.