4 Ağustos 2020 Salı

YILIN İLK BİTENLERİ (2020)

Herkese merhaba 🤗
 Yılın ilk bitenler yazısı ile  karşınızdayım. Son birkaç yazımda aldığım ürünleri paylaşmıştım sizlere. Aldığım ürünleri paylaştığım kadar, bitirdiğim ürünleri de paylaşmanın  zamanım geldi diye düşündüm ve bu yazıyı kaleme aldım. Burada gösterdiğim ürünleri yaklaşık 7 aydır kullanıp bitirdim, bu ürünlerden  başka atılmaktan kurtaramadığım şampuan ve duş jelleri de var tabii ki 😅 bunların atılmasını önlemek için  iyice sakladım ve bayram temizliği sırasında annem tarafından ortaya çıkartıldı. Atılmaktan son anda kurtarıp resimleyebildim . Bundan sonraki bitanler yazımı bu kadar bekletmeyeceğim ,az ürün var biraz daha biriktireyim diye beklettiğim zaman ev çöp eve  dönmeye başlıyor çünkü 🙈
İlk olarak banyo ürünlerinden başlayayım; ürünlerin kabasını orası oluşturuyor aslında. Büyük ambalajlı ürünler çok fazla var.

YILIN İLK BİTENLERİ -BAKIM
YILIN İLK BİTENLERİ -BAKIM 
Bioblas şampuanı çok severek kullandık. Bunun her çeşidini çok seviyoruz ama özellikle bu çeşitine bayılıyoruz. Şu anda halihazırda açık bir tane daha  var ve kardeşim kullanıyor. Özellikle Migros indirimlerinde stok yapıyorum. Bu sene meşhur olan miseller serisinin şampuanlarını ben de denedim. Daha önce Pantene kullanmış ve sevmiştim. Şimdi ise Syoss şampuan ve saç kremini bitirdim. İnceleme yazısını blogum da yazmıştım. Şampuanı güzeldi ama saç kremi o kadar da hoşuma gitmedi 😔. Otaci şampuanlara bayılıyorum , bunun dışında bir tane de limonlu bitirdim. Otacı bitkisel şampuan çıkardığı için; ben içlerine Aspirin kırıp koyuyorum. Dönemsel olan saç kaşıntısı ve dökülme sorunuma çok iyi geliyor. Şu anda defneli olana tekrar hazırladım banyom da  mutlaka bulundururum.

  YILIN İLK BİTENLERİ
YILIN İLK BİTENLERİ -BAKIM
Pantene 3 dakikada mucizevi saç bakım kremini sevdim , şimdilerde ikincisini kullanıyorum.Normal bir saç bakım kreminden bir farkı yoktu , saçlarımı ağırlaştırmadığı için sevmiştim. Gliss  saç bakım maskesini  ise çok beğendim , haftada bir kez uyguladım ve verdiği yumuşaklığı gerçekten hissettim. Başka  çeşitlerini de  denemeyi düşünüyorum.

Gillette traş köpüğü, benri sıvı sabun , urban care saç bakım yağı, gliss saç spreyi, Johnson baby bebek şampuanı , Nivea vücut kremi, Avon vücut spreyi ve cecile parfümlü deodorant başarılı ürünlerdi. Çok büyük indirimler olursa tekrar alınabilir  dediğim  ürünler arasındalar hepsi de.
YILIN İLK BİTENLERİ
YILIN İLK BİTENLERİ 
Normalde bende çok fazla  ev ürünü görmezsiniz ama vernel markasının  bu yumuşatıcısına    bayıldım . Çamaşırlar buram buram kokuyordu  ve bu koku gerçekten kalıcıydı.

Bakım ürünleri kategorisinde bitirdiğim ürünlere geçecek olursak , o kısımda oldukça kalabalık ve bir kısmı banyo dolabını temizlediğim için ortaya çıktı.
YILIN İLK BİTENLERİ
YILIN İLK BİTENLERİ -BAKIM
Ağız bakım ürünlerinde  colgate ürünlerini çok seviyoruz ailecek , diş fırçası olarak hep colgate alırız. Bu dönemde  iki  tane diş macunu bitirdim , bunlardan bir tanesi colgate optik white diş macunu ve diğeri arm hamer advanced white diş macunuydu. Açıkçası colgate daha uygun fiyatlı olduğu için daha çok sevdim. İkisinin de beyazlatmasını   görmedim sadece güzel temizliyorlardı.

Avon vücut kreminin kokusuna bayılıyordum ama özel bir koleksiyon ürünüydü tekrar hiç görmedim.siberian beauty nemlendirici krem dolap arkasında unutulduğu için bozuldu maalesef. Aynı şekilde bozulan  bir diğer ürün ise;vivetnal güneş kremiydi , çok parfümlü bir yapısı vardı diye hatırlıyorum ama emin de değilim 🤔.

Cosrx  salisilik asit içeren temizleme köpüğünü, simple temizleme jelini,barulab temizleme köpüğünü ve bioderma temizleme jelini çok severek kullandım.Cosrx temizleyicinin yedeği  mevcut zaten.
YILIN İLK BİTENLERİ
YILIN İLK BİTENLERİ -BAKIM
Nip fab asit içeren peelingi çok sevmiştim. İnceleme yazısını blogum da yazdım, okumak isterseniz bakabilirsiniz. HC care makyaj temizleme suyu, loreal yorgunluk karşıtı peeling , acnecinemide jel krem,Vichy nemlendirici krem, lr aleo vera lip balm ve oriflame lip balm olsa da olur olmasa da olur ürünler arasındaydı benim için.
La Roche posey  güneş kreminden ne kadar memnun kaldığımı söylememe gerek yok sanırım, şu anda başka bir formunu kullanıyorum ama bunu da mutlaka tekrar alacağım.
YILIN İLK BİTENLERİ
YILIN İLK BİTENLERİ 
Isıtıcı bant, ped ve pamuk bolca bitirdim bunlar atılmaktan kurtardıklarım 🙈 Genel  olarak başarılı ürünlerdi hepsi ,watsons pamuklar beklentimin çok üstünde bir performans gösterdi.

YILIN İLK BİTENLERİ
YILIN İLK BİTENLERİ -KOZMETİK
Kozmetik ürünü olarak da birkaç ürün bitirdim ve birkaç tanesi de bozulduğu için çöpe gitti. Özellikle essance all about matt pudrayı çok severek kullandım. Elimde bir tane daha yedeği mevcut , uygun fiyatlı, en başarılı transparan pudralardan biri diye düşünüyorum. Catrice far bazı ise bittiğine üzüldüğüm bir ürün oldu, artık rossmann da satılmadığı  için çok üzgünüm.

Golden Rose maskara, Maybelline maskara ve Avon mark maskara içinde en çok Avon maskarayı  sevdim. İndirim dönemlerinde 15 liraya satıldığı için şans  verilebilir diye  düşünüyorum.

Birkaç tane göz ve dudak kalemi yapısı bozulduğu için çöpe gidiyor. İçlerinde en çok essence dudak kalemine üzüldüm. Bendeki soft Pink rengiydi ,benim dudaklarımda pembe alt tonlu  rujlarda  harika oluyordu.
YILIN İLK BİTENLERİ -BAKIM
YILIN İLK BİTENLERİ -KOZMETİK
Üç  tane eyeliner kuruduğu için çöpe gitti. Amyway eyeliner çok iyiydi ama fiyatı gerçekten pahalı daha uygun fiyatlı ürünler mevcut. Koyu yeşil rengi ile Maybelline eyeliner hala favorim. Artık atılma zamanı geldiğini düşündüğüm için atıyorum ama kuruma problemi yaşamadım , yerine kesinlikle yenisini alacağım .Oriflame the one  eyeliner ise kalın ucu  nedeniyle  kullanırken çok zorlandığım bir eyeliner oldu.

Çok uzun bir bitenler yazısı oldu farkındayım. Bir daha bu kadar ürün biriktirip sizlere tek seferde paylaşmayacağım , gerçekten ben yazarken çok  yoruldum .Umarım siz okurken sıkılıp benim kadar yorulmazsınız. Ürünlerin büyük bir kısmının ayrıntılı incelemesi zaten bloğum da  mevcut ama sorunuz olursa  sormaktan çekinmeyin lütfen.

Beni Instagram hesabımdan da takip edip destek olabilirsiniz ve oradan da bana ulaşabilirsiniz. Şimdilik kendinize iyi bakın hoşçakalın.

4 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Gerçekten 7 ay iyi dayanmışsın! Ben az da olsa, çok da olsa aylık yazmaya çalışıyorum. Yoksa ipin ucu kaçıyor. Vichy'nin nemlendirici kremini annem çok seviyor; zaten 50 yaş üstüne uygun bir krem. L'Oreal şeker peelingi de kullandığımda ben sevmiştim baya. Yenilerini güle güle kullan, çok sevgiler!

Esra Yıldız dedi ki...

Baya bir ürün bitmiş ya... Şeker peelingini çok sevmiştim bende.. Emeğine sağlık :)

makyajli kareler dedi ki...

wauwww bu nasıl bi bitenler böyle:)))
emily kalemleri severek kullanıyorum ve evet amway eyeliner güzel ama pahalı maalesef
sevgiler
makyajli kareler

buraliolmayan dedi ki...

Büyük temizlik olmuş. Bu kadar çok ürün bitince insan rahatlıyor değil mi :)