14 Ağustos 2020 Cuma

LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE

LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
Herkese merhaba 😇
Uzun yıllardır kendime kattığım en güzel alışkanlıklarımdan biri düzenli   cilt bakımı diyebilirim, ihmal etmemeye düzenli yapmaya ve cildimin ihtiyacına göre ürünler seçmeye özen gösteriyorum. Tabii her zaman bu mümkün olmuyor, Benim de reklamlara kandığım ya da hatalı ürün seçtiğim zamanlar da olabiliyor 😅 
Benim için cilt bakımında en zor seçilen ürün nemlendirici. Yağlıya dönük karma, sivilceye meyilli ve hassas bir cildim var. Her türlü nemlendiriciyi ne yazık ki kullanamıyorum ve doğru nemlendirici bulmakta gerçekten çok zorlanıyorum.benim nemlendirici arayışındayken tesadüf eseri elime geçmesi ile keşfettiğim LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE bir süredir kullanıyorum ve  bu krem ile ilğili  kişisel deneyimlerimi bahsetmek için bugün karşınızdayım.

LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
Ben nemlendiricileri altına kullandığım ürünleri sabitlesin  ve cilt bakımının son adımı olsun diye kullanıyorum. Kore cilt bakım rutini uyguluyorum ve kore cilt bakım rutinleri farklı farklı basamaklara sahip oluyor .Ben de ortalama günde 4 ya da 5 basamaklı rutinle bitiriyorum cilt bakımını ve nemlendirici altına serum ve esans uyguladığım için kullandığım nemlendiricinin onları desteklemesini ve cildime daha iyi etki etsin diye onları sabitlenmesini istiyorum 😅 , Sanırım birazcık çok şey istiyormuş gibi gözüksem de doğru  nemlendirici bunu zaten yapabiliyor.
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
Bir online eczane alışverişim sırasında tester olarak LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE 15 ml  gönderilmişti , daha sonraları yaptığım bir online eczane alışverişinde ise bir tane daha elime geçince artık kullanmalıyım diye düşündüm. Ortalama bir nemlendirici krem 30 ml  ya da 50 ml   olduğu için  , bendeki iki kremin toplamı da   30 ml  oluyordu ve ikincisini de bitirmek üzere olduğum için artık gönül rahatlığı ile yorumlayabilirim  diye düşündüm.

Daha önce aktif maddesi probiyotik olan bir ürün kullanmadım diye hatırlıyorum.O nedenle bu ürünü kullanırken başka bir birazcık  tereddüt ettim ama kullandıktan sonra iyi ki denemişim diye düşündüm.
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
La Roche posey markası benim cilt bakımında dermokozmetik olarak değerlendirdiğinim ve sevdiğim markalardan biri , özellikle  güneş bakım ürünlerini çok severek kullanıyorum.Hala hazırda kullandığım bir güneş bakım ürünü ve yine  yedeğini aldığım başka bir güneş bakım ürünü de mevcut. Temizleme jelinden memnun kaldığım için tam boyunu da satın almıştım.ilerleyen günlerde bu aldığım ürünlerle ilgili zaten bir alışveriş yazısı hazırlayacağım, lütfen beklemede kalın 😀

Cildime yeni bir cilt bakım ürünü kullanırken önce boynumda deniyorum ve daha sonra yüzüme uyguluyorum. Ve cilt bakımına yeni bir ürün eklerken sadece bir tane ürün değiştiriyorum. Aynı anda   iki ya da daha fazla ürüne başlamıyorum.

Cilt bakımında probiyotik kullanımı aslında Kleopatra zamanından beri var, meşhur  süt banyoları ile başlamış bir gelenek bu.Yıllardır insanlar yüzlerine yoğurtla yapılmış maskeler kullanıyorlar.Bilim adamları da yıllardır probiyotiklerin ve yararlı bakterilerin bağırsak florasını da  kadar etkili olduğu ;  insan sağlığı için önemli olduğunu söylüyor. Son birkaç yılda yapılan çalışmalar; cilt bakımında probiyotik içeren ürünlerin kullanımının  cilt florasını düzenlediği, yaşlanma belirtilerini azaltığı, sivilcelere iyi geldiğini ortaya koymuştur.

Benim de cilt bakım rutinim de denemek istediğim ana maddelerden biri haline bu sebeple gelmişti.Herkesin cildi her ürünü; aynı şekilde sevmediği ve aynı şekilde fayda sağlamadığı için probiyotik içeren ürünleri elindeki ürünler bittikten sonra denerim diye düşünüyordum ama elime bu krem geçince ve nemlendiricim bitince şans verdim ve iyi ki de şans vermişim dedim. Benim cildim probiyotikli ürünleri  sevdi.

LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE
La Roche posey markası zaten hassas ciltler için oluşturulmuş markalardan biri. Ben de yıllardır ürünlerini severek kullanıyorum. Ürünlerin içerisinde alkol ve parfüm yer almıyor , bazı ürünlerinin içerisinde paraben de  yok ama bu kremin hikâyesinde paraben var diye biliyorum.

Ben bu nemlendirici kremi sabah ve akşam rutinim de cilt bakımının son aşaması olarak kullandım.Özellikle nemlendirici krem kullandıktan sonra gün içerisinde oluşan yağlanma bu kremi kullandıktan sonra oluşmadı. Cildime güzel bir nem  verdi ve kullandığım diğer ürünlerle iyi anlaştı.

Sabah makyaj altına kullandığım zaman ; makyajımın kusmasına neden olmadı.Kullandığım süre boyunca  sivilce oluşturmadı , hassasiyet ve alerji yapmadı.Akşam rutinim de  uyguladığım zaman; sabah kalktığımda cildim tereyağı gibi olmadı 😂 bazı nemlendirici kremler maalesef buna sebep olabiliyor.

Ben LA ROCHE POSEY TOLERIANE SENSITIVE CRÈME PRÉBIOTIQUE ve probiyotik içeriğini çok beğendim. Bu kremi almaya devam edebilirim, kullanırken keyif aldım ve cilt bakım rutinim de  probiyotik içeren ürünlere daha fazla yer vermeye karar verdim. Benim söyleyeceklerim bu kadardı umarım faydalı olabilmişimdir , şimdilik kendinize iyi bakın hoşça kalın 🤗

4 yorum:

Esra Yıldız dedi ki...

Çok merak ettiğim bir üründü.. Emeğine sağlık :)

Lady Wednesday dedi ki...

La Roche Posay markasını seviyorum. Hormonal sivilceler için kullanmak istediğim bazı ürünleri var, onları denemek istiyorum. Şimdiye kadar kullandığım ürünlerinden gördüğüm kadarıyla başarılılar kesinlikle.

Beauty&Life Türkiye dedi ki...

İlk defa gördüğüm bir ürün merak ettim şimdi 🌸

larcencielblog dedi ki...

LRP Toleriane serisini çok seviyorum ben de; probiyotikli kremi de radarımda, elimdeki nemlendirici bittikten sonra denenmek üzere not ettim :) senin cildine iyi gelmesine de sevindim. Çok sevgiler!