15 Ağustos 2020 Cumartesi

PASTEL NUDE EYESHADOW PALET

PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET
PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET
Herkese merhaba 😇 
Tüm makyaj malzemelerinize  baktığınızda elinizde en çok hangi makyaj malzemesi var, hangi makyaj malzemesini kullanmayı daha çok seviyorsunuz ? Sanırım benim için bu soruların ortak  cevabı far . Her zaman göz makyajını çok sevmişimdir ve sanırım öyle de  olmaya devam edecek. Bugün size bahsedeceğim far paleti de göz makyajı sevmeyen birinin bile günlük hayatta rahatça  kullanabileceği bir far paleti. Elimde bu tonlarda başka paletlerim olmasına rağmen elimden düşmeyen PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET bugünkü blog konuğum olacak.

PASTEL NUDE EYESHADOW PALET
PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET
Sanırım nude  paletler  çıktığında ilk çıkan uygun fiyatlı paletlerden biriydi bu. O dönemler  her indirim zamanında bakardım ama bulamazdım ,uzun bir süre de aradım. İndirimsiz almayacağım diye çok uzun bir süre bu palete kavuşamamıştım. 😂 Bu paleti almayı unutmuştum ve bir indirim döneminde karşıma çıktı,tabii ki ben de aldım. Hayatta zaten böyle yapmıyor mu aradığınız bir şeyi tam unuttuğunuz vakitte karşınıza çıkartıyor bu palette benim için öyle oldu 🤗

Adı üzerinde tam bir nude palet. Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz 8 renkten oluşuyor. Paletteki her bir rengi ayrı ayrı çok seviyorum. Gölgeli sade bir nude makyaj yapmak istediğimde ya da acelem olduğunda sür çık bir  far aradığımda elim hep PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET'E  gidiyor.

PASTEL NUDE EYESHADOW PALET
PASTEL NUDE EYESHADOW PALET
Pigmentasyon olarak ne çok başarılı ne çok başarısız bir palet .Makyaj yapmaya yeni başlayanların rahatlıkla kullanabileceği ya da acele bir makyaj yapıp çıkmak isteyenler için  hatayı tolere  edebilen bir palet bu.

Üst  sıra daha çok karıştırma renkleri ve göz kapağının tamamına  uygulayabileceğiniz renklerken alt sıra rahatlıkla gölge rengi olarak kullanılabilir tonlardan oluşuyor genel olarak.Bu pratik bulunan kahve tonlarını zor durumda kalırsanız kaç farı olarak da kullanabilirsiniz tabi ki.
PASTEL NUDE EYESHADOW PALET
PASTEL NUDE EYESHADOW PALET
Swatchları tek bir seferde aldım ve yaptım , üzerinden ikinci  katı geçmedim ve far bazı kullanmadım. Ben günlük hayatta far bazı mutlaka kullanırım.Bu paletle yaptığım makyajlarda gün sonunda makyajım olduğu gibi kalıyor ama çok da koyu bir göz makyajı yapmıyorum haliyle. Bu paleti kullandığımda ve acelem  yoksa genellikle eyeliner  çekiyorum 😅

PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET makyaja yeni başlayanların ya da günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek nude bir  palet arayanların sevebileceği bir far paleti diyebilirim.Benim severek kullandığım ve aldığıma pişman olmadığım uygun fiyatlı paletlerimden biri. Nude paletlerin ilk çıktığı zaman da çıktığı için benim için ayrı bir yeri de var.Şu anda piyasada benzer çok fazla far paleti olduğunu biliyorum ama o uygun fiyatlı nude far paletlerinin  atası olduğu için bu paleti tavsiye de ediyorum 🤗

Benim PASTEL NUDE EYESHADOWS PALET ile ilgili söyleyeceklerim bu kadardı ,siz günlük hayatta daha renkli makyaj mı yapmaktan hoşlanırsınız yoksa  daha nude makyaj yapmaktan hoşlanırsınız  beni mutlaka paylaşın 😇Şimdilik hoşça kalın sıhhatle kalın.

1 yorum:

Esra Yıldız dedi ki...

Renkleri çok güzel..