28 Ağustos 2015 Cuma

AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM

Herkese merhaba
Bir ayın daha sonuna geldik açıkçası ağustos ayı ne zaman başladı ne ara bitti anlamadım bana çok kısa geldi. (zaman nasıl da akıp gidiyor) Benim için de tatil bitti artık çalışmaya başlıyorum.Umarım hayırlı olur işim.Bu arada yeni aya girmeden ve daha da ğeç kalmadan bu ay boyunca kullandığım ve favorim olan ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum.Ürünlerin çogunun yazısı blogum da mevcut yeni ürünlerin yazısı da yakın zamanda eklenecektir.Takip ederseniz  ayrıntılı yorumlarımı öğrenebilirsiniz ;
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
Aslında bu ay boyunca çok fazla ürün kullanmadım aslında her şeyi sade tutum ve bir ürünü bir kaç işlevde kullandım.Ayın başında saçlarımı kestirdim - ki bu benim son 10 yıldır kullandığım en kısa saç - bu nedenle sanırım saç ürünleri bu sadeleşmeye dahil olamadı ve çok fazla ürün kullanmış oldum.Şimdi bakalım favorilerim nelermiş ;
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
İlk olarak saç ürünleriyle başladım ki ne demek istediğimi anlayın :)
  1. RESTOREX İNCE TELLİ VE YAGLI SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN:Yazısını yakında yazacağım ama şunu söylemeliyim k ince telli ve yaglı saçlarınız varsa alın deneyin;saçı agırlaştırmadan yagı çok güzel temizliyor ve saçı yumuşacık yapıyor.
  2. HOBBY SAÇ KREMİ:Fiyat - performans ilişkisi oldukça başarılı olan bir saç ürünü.Saçımı dökmeden,agırlaştırmadan yumuşacık yapıyor kısa sürede taranmasını saglıyor.
  3. TRESAN SAÇ TONİĞİ :Yazısını kısa zaman önce yazmıştım.Hem içeriğini hemde etkisini çok sevdim.
  4. LOREAL ELSEVE MUCİZEVİ YAG: Banyodan sonra kullanıyorum ve saç uçlarımda ne kesmeden önce ne de şimdi kırık var.Ayrıntılı yazısını yazmıştım ama yakında bir karşılaştırma yazısı da yazacağım.
  5. SUNOZON GÜNEŞTEN KORUYAN SAÇ SPREYİ:Kokusunu ve saçıma verdiği parlaklığı çok sevdim yazısını yakında yazacağım.
  6. DAX SAÇ BAKIM YAGI: İlk izlenim yazısı bu hafta blog da olacak.
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
Şimdi de diğer bakım ürünü favorilerime geçelim;
  1. SİRKELİ TONİK:Bunu nasıl yaptığımı,  ne işe yaradığını  daha sonra ayrı bir yazı yazarak bahsedeceğim.
  2. GARNİER SAF VE TEMİZ 3'Ü 1 ARADA:Bitmesi için hem peeling hem de maske olarak kullandım çok da memnunum.Tekrar aldım bile.
  3. BEBEK SABUNU: Rossmann'dan almıştım.Bu ay boyunca sadece bu sabunu kullandım ve sevdim genel olarak sabunlar cildi kurutur ama bu çok güzel bir nem verdi pamuk gibi yarı yüzümü.Bunu slikon yüz temizleme pedi ile kullandım.
  4. BEPANTOL KREM:Bu tester boyu bu ay boyunca nemlendiricim buydu ve çok sevdim arı olarak yazısını yazacağım.
  5. MEDİWELL DUDAK BAKIM KREMLERİ:Bayılıyorum ;verdiği nem ve kokusu nedeniyle canımdan ayırmıyorum.
  6. ISANA DEO STİCK: Kokusu çok temiz ve koruması çok başarılı.Bitmek üzere olduğu için bu ürüne agırlık verdim.Kıyafetlerde leke bırakmamasını da çok seviyorum.
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
AĞUSTOS AYI (2015) KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNÜ FAVORİLERİM
  1. FLORMAR 387 :Çok güzel simli bir altın rengi.Çok hafif bir ton olduğu için elde çok güzel duruyor.Yazısını yazacağım ve instagram da resmini paylaşacağım.
  2. FLORMAR JL06:Çok güzel bir pembe tonu:Bu serinin renklerine ve parlaklığına bayılıyorum ancak bu oje kısa sürede bozuluyor.
  3. RİVAL DE LOOP KAPATICI:Çizgilere dolmayan çok da uygun fiyatlı orta örtücülükte bir kapatıcı.
  4. ESSENCE GEL TİNT 1 VE 2 RENGİ:Bu ay sadece bunları kullandım. Dudakta ki duruşları kalıcılıkları ve yapılarına bayılıyorum.
  5. ESSENCE EYELİNER PEN:Bitmek üzere ama kullanımını ve yapısını sevdim bana biraz kalın uçlu geldi ama başarılı bir eyeliner pen olduğu gerçek.
  6. ESSENCE PURE SKİN PUDRA:Sabitlemesini seviyorum onun dışında başka bir amaçla kullanmadım.
Benim bu ay boyunca kullandığım ve favorim olan ürünler bunlardı.İçlerinde kullandığınız yada merak ettikleriniz varsa yorum olarak bırakmayı ihmal etmeyin seve seve cevaplarım.Sonraki yazımda görüşene kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Hiç yorum yok: