6 Ağustos 2015 Perşembe

MİSTİK YAĞ DENEYİMİMİN SONUCU :)

Herkese merhaba
Güzel bir günde güzel bir yazıyla karşınızdayım kızlar :) Bildiğiniz gibi bir hafta kadar önce mistik yag ile tırnak bakımı deneyimine başlamıştım.3 gün sürdükten sonra yorumlarımı paylaşacaktım.Ara vermem nedeniyle biraz geç oldu ama iyi de oldu.Sonuçlarına bayıldım :)
MİSTİK YAĞ DENEYİMİMİN SONUCU :)
Önce MİSTİK YAG deydi diye ondan biraz bahsedeyim  kısaca:) Mistik yağ  içinde ;zeytinyağı, jojoba yağı, tatlı badem yağı ve limon yağı olan bir çeşit tırnak bakım yagı.
Tırnak kırılması,tırnak yumuşaklığı,tırnak sertliği,tırnak yeme,tırnak uzamaması ,etlerin parça parça soyulması,tırnakların katman katman soyulması vb sorunlara çözüm olduğunu vaat ediyor.
Ben neden bu ürünü kullandım sorunlarım neydi :)
  • Tırnaklarım  geç uzuyordu
  • Uzarken kırılıyorlardı
  • Tırnak kenarlarım soyuluyordu.
  • Etlerim çok sertti ve soyulup kanıyordu.
  • Tırnaklarım çok kuruydu.
Bu şekildeydi ellerim.

Mistik yagı 2 gün boyunca sabah akşam her tırnak dibime bir damla olacak şekil de kullandım.Tırnak diplerine masaj yaptım ve tüm ellerimi nemlendirdim.3.günden sonra oje sürmek zorunda olduğum için ojeden önce sürdüm ve ondan sonraki 4 gün boyunca sadece akşamları ojeli tırnaklarımın etlerine ve diplerine sürdüm ve masaj yaparak yedirdim. (normal de sabah akşam tırnak diplerine sürüp masajla yedirmek ve nemlendirici kullanmak gerekiyor üç gün sonunda sonucun gözleneceğini vaat ediyor ki vaatlerini yerine getrdi)
SOL ELİM
MİSTİK YAĞ DENEYİMİMİN SONUCU :)
MİSTİK YAĞ DENEYİMİMİN SONUCU :)
Tırnaklarım uzadı ve uzarken de kırılmadı.Tırnak diplerim de olan kuruluk gitti.Tırnak etlerim de olan soyulmalar ve kanamalar kayboldu. Tırnaklarımın nemlendiğini ve biraz kalınlaştığını düşünüyorum çünkü artık kırılmıyor.
SAG ELİM
MİSTİK YAĞ DENEYİMİMİN SONUCU :)
MİSTİK YAĞ DENEYİMİMİN SONUCU :)
Aynı şey bu elimde de geçerli.Ben çok memnun kaldım.Tırnaklarımın uzaması ve kırılmaması çok hoşuma gitti.Ojeden önce de sürülebilmesini çok sevdim.Hala kullanmaya devem ediyorum.
Mistik yag   damlalıklı olduğu için de çok uzun süre gidiyor.Tam  boyunu da almayı planlıyorum elimdeki  ürün bitince. Eger kırılan tırnaklarınız,kuru tırnak etleriniz,bir türlü uzamayan  tırnaklarınız varda MİSTİK YAGI deneyin derim.Ben denedim ve çok da memnun kaldım.

Deneyeniniz varsa yorumlarınızı bekliyorum.Bu arada Ojelik.com sitesini  göz atmayı da unutmayın. Gerçekten çok hoş ve güzel bir site.
Ürünü Ojelik.com sitesinden bulabilirsiniz ve instagram hesaplarından temin edebilirsiniz

(Mistik yag firma tarafından denemem için gönderilmiştir.Yorumlarım tamamen kişisel görüşlerimi yansıtmaktadır.)

Hiç yorum yok: