22 Eylül 2019 Pazar

BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG FOAM

BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM
Herkese merhaba; 
Kore cilt bakımına merak sardığımı ve son zamanlarda özellikle kore cilt bakım ürünleri kullandığımı ,beni instagram'dan ( @evintekkizimona )  ve bloğundan takip eden arkadaşlarım zaten biliyorlardır ama ben bilmeyenler için  kendimi yeniden hatırlatmak istedim.Yaklaşık 1, 5 yıldır kore cilt bakımı yapıyorum , kullandığım  bazı ürünler kore ürünü , bazıları da burada  bulabileceğiniz ürünler. Ne yazık ki her ürünümü kore cilt bakım ürünü olarak  seçemiyorum ama artık içeriklere biraz daha dikkat ediyorum. Karmadan yağlıya dönük , sivilceye ve siyah noktaya meyilli , alerjik bir cildim  var, durum böyle olunca da cilt bakımında kil  içeren ürünlere biraz daha meraklı oluyorum ve denemek istiyorum. Bugün de sizlere   BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM  'dan bahsetmek istiyorum.
BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM
 Çoğu kore cilt bakım ürünümü aldığım gibi bu ürünü de; @korendy.com dan tahmin ettim.Bu ürün sadece korendy.com.tr de satılıyor diye biliyorum. İlk çıktığında içerisinde siyah kil olduğu için merakımı çekti , tanıtım indirimi de olunca denemek için şans verdim.
BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM
  Yaklaşık üç buçuk aydır sabah cilt bakımında kullandığım bir ürün oldu. Daha önce de siyah kil içeren ürünler kullanmıştım. Onlardan etki olarak farkı var mıydı yok muydu emin değilim ama sabahları cildime güzelce arındırdı , yüzümü germedi ve  sivilce  yapmadı.
BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM
Foam tarzında ürünler genellikle kore cilt bakımında oluyor. Yüze uygulayıp suyla  aktive ettiğinizde , güzel çok köpürüyor ve cildi germeden arındırıyor. Bu üründe foam olarak geçtiği için o tarz bir etki beklemiştim. Ama ne yazık ki daha  çok jel kıvamında bir üründü. Jel  olarak gelseydi daha çok severdim ama adı ile ürün birbirlerine pek uyumuyordu.
BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM
Tüm ürünlerimi  uyguladığım gibi ; Bu ürünü de önce yüzüme kuru olarak uyguladım sonra su ile aktive ederek masaj yaparak uyguladım ve son olarak bol suyla arındırdım. Şunu söylemeliyim ki ; siyah kil içerdiği için birazcık lavobonuz  kirlenebiliyor , ama bu siyah kil içeren  çoğu ürününde oluyor maalesef. 

Genel olarak etkisinden, verdiği temizlik hissinden , alerji yapmamasından, sivilce çıkarmamasından çok memnun kaldım. İçeriği kozmetik mağazalarında bulabileceğimiz içeriklerden daha temiz olsa da ,oralardan alabileceğim siyah kil içeren herhangi bir temizleyiciden ne yazık ki farklı bir etki göremedim. Buna rağmen fiyatı o ürünleri oranla 4-5 kat daha pahalı. Tekrar alacağımı düşünmediğim bir temizleyici olsa da kullanırken keyif aldım. Daha farklı kil içeren temizleyici arayışındayım. 

Benim şimdilik BARULAB BLACK CLAY CLEANSİNG  FOAM  ile ilgili söyleyeceklerim bu kadardı. Umarım hoşunuza gider faydalı bir yazı olmuştur. Sonraki paylaşımlarıma kadar kendinize iyi bakın beni Instagram'dan @evintekkizimona adıyla takip etmeyi unutmayın hoşçakalın.

1 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Bizim de sayende fikrimiz oldu. Kore cilt bakım ürünleriyle ilgili yazılarını okumaktan keyif alıyorum; denemediğim ürünler hakkında fikrim oluyor böylece. Ellerine sağlık, sevgiler!