24 Eylül 2019 Salı

KARIŞIK GRATİS ALIŞVERİŞİM

GRATİS ALIŞVERİŞİM
KARIŞIK GRATİS ALIŞVERİŞİM 
 Herkese merhaba ;


Bugün sizlerin karşısına  küçük bir Gratis alışverişi ile geçmek istedim.Bu alışverişim hem mağazadan hem de online olarak yapıldı , hepsi küçük küçük olduğu için  hepsini biriktirerek sizlerle paylaşmaya karar verdim.


GRATİS ALIŞVERİŞİM
KARIŞIK GRATİS ALIŞVERİŞİM 
 Online olarak aldığım tek şey ; airwick markasının bu oda spreyleri, yuvarlak olan bu oda kokularını hem dekor olarak hem de  koku olarak  gerçekten çok başarılı buluyorum.Bendeki mango kokulu olanı ama farklı kokulu olanları da var diye biliyorum. Daha önce bunlardan bir tane almıştım ve araba kokusu olarak kullanmıştık.ama o çok uzun zaman önceydi. 

Online  Gratis de  dolaşırken bu ikili kofrenin 16 lira olduğunu gördüm.küçük bir araştırma yaptım ve bu ikili paketin   en uygun burada satıldığını gördüm.Hazır kış da geliyor ,bu tarz tatlı hoş kokular iyi olabilir diye düşünerek satın aldım , mağazadan teslim  al şıkkını işaretleyerek evime en yakın mağazadan almış oldum. Online mağaza özel bir indirim varmış zaten gratis'te dolaşırken bunun   26 liraya satıldığını gördüm ,10 lira daha uygun bir fiyata almanın mutluluğuyla mağazadan ayrıldım. Sizde ara ara bence online indirimlere bakmalısınız.
GRATİS ALIŞVERİŞİM
KARIŞIK GRATİS ALIŞVERİŞİM 
Online alışverişim gelmiş mi diye mağazaya ilk girişim de  eklips markasının bu açılı kontör fırçalarını gördüm,bunlar bu aya özel 7 liraya düşmüştü ama ne online da ne de daha önceki gittiğimde  mağazada bulamamıştım. Mağazaya yeni bir sevkiyat gelmişti ve bu fırçalarda sevkiyatın içindeydi.Ben rafa yerleştirilirken hemen iki tanesini kaptım başka olsaydı daha  da alırdım ama maalesef sadece 2 tane gelmişti.
GRATİS ALIŞVERİŞİM
KARIŞIK GRATİS ALIŞVERİŞİM 
Online alışverişim gelmiş mi diye bakmaya  gittiğim ikinci seferde ; bee  beauty maskelerde  bir alana bir bedava kampanyası gördüm ben merak ettim bu limonlu kek maskelerden iki tane aldım ikisinin fiyatı 6 liraydı. (Bu arada online alışverişte telefonunuza mesaj geliyor , kargo  sevkiyata çıktı  diye mağazaya  varınca da mağazaya varmıştır diye mesaj geliyor ama ben ilk kez alışverişi yaptığım için o mesajı beklemeden mağazaya gitmiş bulundum , sonraki seferlerde mesajı takip edeceğim.)
GRATİS ALIŞVERİŞİM
KARIŞIK GRATİS ALIŞVERİŞİM 
 Mağazaya özel bir kampanya varmış  Bee beauty  ürünlerinden herhangi iki tane alana , kasa arkasından poşetten bir şey hediye ediyorlardı , bana da Nivea markasının bir deniz topunu hediye ettiler.Önümüzdeki yaz kullanmak ümidiyle kenara kaldırdım. Benim yaptığım küçük Gratis alışverişim bu şekildeydi umarım hoşunuza gitmiştir sonraki  paylaşımıma kadar kendinize iyi bakın hoşçakalın.

4 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Avantajlı bir alışveriş olmuş, fırçaları merak ettim. Aklımda olsun! Güle güle kullan, sevgiler!

Tarif Dunyam dedi ki...

Evet güzel bir alışveriş olmuş iyi günlerde kullanın :)

Beyda'nın Kitaplığı dedi ki...

İyi günlerde kullan. Ben kozmetik diyetinde olduğumdan elimdekiler bitmeden bir iğne almayacağım:)

deeptone dedi ki...

gratis ve watsonsda online değil de dükkanda dolaşıp inceleyip alışveriş çook keyifliiii :)