26 Eylül 2019 Perşembe

KORENDY ALIŞVERİŞ DENEYİMİM / COSRX ÜRÜNLERİM


Herkese merhaba. 
Bir süredir ;kore cilt bakımına merak sardığımı ve  kore cilt bakımı yaptığımı  
;beni instagram'dan ve blogumdan takip edenler biliyordur sanırım.Eskiden kore ürünlerine ulaşmak gerçekten zordu, hele ki orijinal kore ürünleri ; uygun fiyata  bulmak ve kısa sürede elinize geçirmek gerçekten imkansız gibi bir şeydi.Ben de bazılarımız  gibi internetten yurt dışı kaynaklı kore cilt bakım alışverişleri yaptım , bunlardan bazıları elime ulaştı ,bazıları ne yazık ki elime ulaşamadığı ve ödediğim paralar maalesef ki yandı ,bir türlü geri iadesini alamadım.
Artık yurtdışından gelen tüm alışverişlerde   gümrük vergisi ödediğimiz için yurt dışından bir ürün almak  eskisi kadar kolay ve ucuz olmayabiliyor. Ben de daha önce yaşadığım deneyimleri göz önüne alarak   kore cilt bakım  ürünlerimi korendy.com.tr dan alıyorum.

 COSRX ÜRÜNLERİM
KORENDY  ALIŞVERİŞ DENEYİMİM / COSRX ÜRÜNLERİM 

Bugüne kadar yaptığım alışverişlerden ve en sevdiğin marka olan Cosrx 'ten  bahsetmek için bu yazıyı hazırladım.Sanırım bugüne kadar 6 kez sipariş verdim ve siparişleri 3 ile 5 gün  arasında olan bir sürede elime ulaştı. Bu kadar memnun kalınca da sizlerle ayrı olarak paylaşmaya  istedim.

Site yaklaşık 2 yıldır aktif diye biliyorum eskiden korendy.com diye bir sitesi  vardı. O site hala devam ediyor satışa ama Türkiye'ye gönderim yapmayı bıraktılar. Türkiye'ye ayrı olarak Korendy.com.tr bir site oluşturdular yavaş yavaş içindeki markaların çeşitliliği artıyor ve çok popüler olan ,sağlık bakanlığı onaylı markalar ülkemize getiriliyor. Benim en sevdiğim marka olan Cosrx , klairs ,hemish  bu markalardan bazıları. Ülkemizde çoğu ürününün  satışı var ve yeni ürünleri de gelmeye devam ediyor. 
KORENDY  ALIŞVERİŞ DENEYİMİM
KORENDY  ALIŞVERİŞ DENEYİMİM / COSRX ÜRÜNLERİM 

Korendy.com da ;  çok daha fazla marka çeşitliliği var kabul ediyorum ama ülkemize  gelebilmeleri için bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor markaların diye diye biliyorum. Umarım site çok daha farklı markaları da bizlere ulaştırır. Bugüne kadar yaptığım her alışverişten memnun kaldım hiçbir ürünüm zarar görmemişti. Alışverişlerim de tester seçimi bana bırakılmıştı ,  ben de merak ettiğim ürünlerin  gönül rahatlığı ile testerlerini denedim .
Bugüne kadar testerini deneyip satın aldığım çok fazla ürün oldu. Tester  seçiminin bize bırakılması gerçekten güzel bir özellik , umarım tester çeşitliliği de artar markaların arttığı gibi. Siteden   alışveriş yaptığınızda ve bazı şartları  yerine getirdiğinizde puan kazanıyorsunuz , puanlarınız birikiyor ve indirim kuponu veya indirim hakkı kazanabiliyorsunuz .
 Ben bugüne kadar indirim hakkı ve indirim kuponu kazandığım alışverişler yaptım. Bunu herkes yapabilir sadece blogger olmanıza gerek yok bu da çok güzel bir özellik.İndirimli ürünleri ve avantajlı paketleri son zamanlarda çıkartmaya başladılar ,bu benim çok hoşuma gidiyor.
KORENDY  ALIŞVERİŞim
KORENDY  ALIŞVERİŞ DENEYİMİM / COSRX ÜRÜNLERİM 
 Gerçekten merak ettiğim, birbirine yakışan ürünleri  bir pakette uygun fiyata alabiliyorsunuz. Şunu söylemeden edemeyeceğim kore cilt bakım ürünleri başarılı ve aktif içerik barındırdıkları ve dolar üzerinden satıldıklari için pahalı oluyorlar. Sitedeki  fiyatları incelediğinizde bu fiyatlara pahalı diyebilirsiniz ama uzun vadedeki etkileri ve her bir ürünü uzun süre kullanmanız açısından bakıldığında gerçekten başarılı ürünler. Fiyatlarını hak ediyorlar. Korendy.com.tr de ara ara yaptıkları indirimle güzel fiyata başarılı ürünler satıyor.( Siz sormadan   ben söyleyeyim bugüne kadar yaptığım tüm alışverişleri kendi paramla yaptım tüm düşünceleri kendi özgür irademle söylüyorum herhangi bir sponsorluk söz konusu değildir.)
KORENDY  ALIŞVERİŞ DENEYİMİM
KORENDY  ALIŞVERİŞ DENEYİMİM / COSRX ÜRÜNLERİM 
Kore cilt bakım markaraları  içerisinde en sevdiğin markaların başında ; cosrx  geliyor. Bugüne kadar 4  farklı ürününü  kullandım ve kullandığım  her üründen memnun kaldım. İlk  kullandığım ürün resimde maalesef olmayan Cosrx low ph good morning gel cleanser ' di. Yapısı harikaydı sabah akşam gönül rahatlığı ile kullanmıştım. Bir diğer sevdiğim temizleme ürünü ise salisilik asit içeren temizleme köpüğü , bundan daha önce bir tane bitirdim ikincisi bitmek üzere ve 3 sünü  satın  aldım.(Ne kadar sevmişim siz tahmin edin ).
Tonik olaraksa asitli  tonikleri ;  yeni yeni başladığım için aha ve bha içeren tonerini hafta 3 akşam kullanıyorum , şimdilik oldukça sevdim. Son olarak da herkesin favorisi olan ve benim de favorim olan Cosrx  ürünüm ;  %96 salyangoz özü içeren esansı. Piyasadaki en yüksek oran sanırım bu üründe var. Kullandığım  tüm ürünlerin  ayrı ayrı yorumlarını yakın zamanda sizlerle paylaşacağım burada kısaca bahsetmek istedim sadece.

Kısaca Cosrx  markası sevdiğim bir marka ve kore ürünlerine ulaşmak açısından Korendy.com.tr ; güvendiyim , alışveriş yaptığım ve alışveriş yapmaya devam edeceğim bir site.Sizin de kore cilt bakımına merakınız varsa ve güvenebileceğiniz bir site  arayışındaysanız buraya bir göz atın , indirimleri takip ederseniz uygun fiyata harika ürünler alabilirsiniz. Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı kendinize iyi bakın hoşçakalın.

4 yorum:

Kalemyazar dedi ki...

Korendly kozmetik ürünleri tanıtımınız için teşekkür wderiz

larcencielblog dedi ki...

Korendy'den ben de daha önce alışveriş yaptım, gerçekten başarılı bir site. Kore ürünlerinin bir kısmının da artık ülkemizde ulaşılabiliyor olması çok güzel. Cosrx Good Morning Gel Cleanser benim de sevdiğim bir ürün bu arada. Aldıklarını güle güle kullan, çok sevgiler!

Duo Diyet dedi ki...

Artık orijinal kore ürünlerine ulaşmak daha kolay. Korendy'den alışveriş yapanları duymuştum. Seçtiğiniz Cosrx ürünleri çok kaliteli, iyi günlerde kullan.

Kelebek Etkisi dedi ki...

Kore kozmetik ürünleri çok fazla seviyorum bende.