13 Eylül 2019 Cuma

BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ

BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 sun cream
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ
Yaz bitti bitecek derken maalesef bitti ve bu durum hepimizi çok üzüldü.Biliyorum ki çoğu  kişinin güneş kremi denince aklına ilk yaz mevsimi  geliyor ve yazın bile düzenli  kullanılmıyor  ne yazık ki , şunu bilmeliyiz ki   artık her mevsim güneş kremi kullanmamız gerekiyor  ozon tabakasındaki delik sebebiyle. Güneşin cilde verdiği zararları saymakla  bitmez ama bu blogu okuyan çoğu okuyucu  bayan olduğu için  şunu söylemeliyim ki  güneş cildi hızlı  yaşlandırıyor ve  bütün bayanların korkulu rüyası  erken yaşlanmak olduğu  için güneş kremini her mevsim düzenli  kullanmalıyız  , biliyorum doğru 
Güneş kremini bulmak çok zor ben de uzun uğraşlar sonucunda buldum ama hala  farklı mevsimlerde kullanabileceğim yeni  güneş  kremleri aramaya devam ediyorum.Bundan sonraki  birkaç posta son zamanlarda   kullandığım güneş kremlerinden  bahsedeceğim , bunların ilki olarak da  BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ 'ni   seçtim.

BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 sun cream
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ
Bu güneş kremini geçtiğimiz yıl da almıştım ,  yazın severek kullandığım için bu yazda  tekrardan alma gereği hissettim. Şu anda kullandığım diğer güneş kremlerini  sevsem de önümüzdeki yaz da tekrar almayı düşündüğüm bir krem oldu.
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 sun cream
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ
Öncelikle şunu söylemeliyim benim cilt yapım ; karmadan yağlıya dönük,  siyah nokta ve beyaz nokta   problemi olan ,alerjik ,hassas ve sivilcelenmeye meyilli bir cilt. Bu sebeple de her önüne yazık ki kullanamıyorum. Denediğim  çoğu güneş kremi ne yazık ki beni hayal kırıklığına uğratıyor ve sivilce  çıkartıyor.
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 sun cream
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ
Sizin güneş kreminden beklentiniz nedir bilmiyorum ama benim güneş kreminden   beklentim ;  hassas  olan cildimi iyice  hassaslaştırmasın ,sivilce yapmazsın ,güzelce korusun ,aynı kremi üst üste birkaç gün boyunca kullanabileyim , yağlı bir cildim olduğu için hemen beyaz noktaya  sebep oluyor çok güneş kremi ve dönüşümlü kullanmak zorunda kalıyorum çoğunu. 
Beyaz leke bırakmıyor ve beni tereyağına çevirmiyorsa bulduğum o güneş kremi benim için çölde su bulmuşum gibi bir his veriyor.
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 sun cream
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ  hibrit yapılı  bir filtreye sahip (kimyasal + fiziksel koruma bir arada). Son çalışmalar gösteriyor ki fiziksel fitreler daha etkile güneş kremlerinde , kimyasal fikirlerin bazı zararları olduğu ortaya çıkmış  uzun kullanımlar sonucunda .Ben uzun zamandır güneş  kremini kimyasal ya da hibrit koruma içerenleri  tercih ediyordum.Sadece fiziksel koruma filtresi olan ürünler ne yazık ki  aşırı beyaz oluyor çok daha geç emiliyorlar cilt yüzeyinden . 
Benim için çok daha büyük bir sıkıntı bu durum  o sebeple çok zorlanacağım bundan sonra .Kimyasal fitreler zararlı ama güneş hepsinden daha zararlı bunu unutmamalı .Ben elimdeki hibrit ve kimyasal yapılı güneş kremlerini kullanmaya ve bitirmeye çalışacağım ondan sonra da fiziksel koruması olan güneş kremi arayışa gireceğim size de öyle yapmanızı tavsiye ederim elinizdeki ürünleri ziyan etmeyin ve  hiç güneş kremi kullanmadan dışarıya kışın bile çıkmayın.
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30sun cream
BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ
Son olarak söylemeliyim ki BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ  ; benim cildimde sivilce yaratmadı , yağlı bir  his bırakmadı ,güzelce korudu. Emilmesi  diğer güneş kremleri oranla , biraz  daha hızlı oldu.Beyaz lekeyi kısa bir sürede kaybetti. Mat olarak geçmesine rağmen daha  çok saten bir görünüme sahip ,diğer güneş kremlerine  oranla çok daha losyonumsu  güzel bir yapısı var. 
Gün içerisinde tekrar yenilemek ve çok yağlı bir cildiniz varsa pudralamak gerekiyor bence ama ben sadece T bölgeme yaptım. Ben bu ürünü üst üste 5 gün kullanabiliyorum sonra mutlaka araya başka bir güneş kremi koymam gerekiyor ne yazık ki benim tüm güneş kremlerinde  yaşadığım bir  sıkıntı bu .Bunu yapmazsam çene bölğem de  küçük de olsa bir beyaz nokta oluşuyor maalesef ( bunun sebebi benim aşırı yağlı cildimin olması muhtemelen  ve güneş kreminin  uzun süre kalması güneş kremi değil de bir makyaj ürünü de olsa aynı problem oluyor)

Çok severek kullandığım ve bitince mutlaka tekrar yenisini almayı düşündüğüm bir ürün oldu. Sonbahar ve kış mevsiminde daha nemlendirmeye meyilli güneş kremi kullanmayı  tercih ediyorum   o sebeple ilkbaharda almayı düşündüğüm bir ürün benim için ; size de öneririm ,indirimleri takip edin özellikle bu  dönemlerde yaz bittiği için güneş kremleri çok büyük indirimlere giriyor ben de o şekilde almıştım geçen sene neredeyse yarı fiyatına , sizlere de  o şekilde almanızı  öneririm.

Benim  şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı şimdilik hoşçakalın , sonraki paylaşımlarla görüşmek üzere kendinize  iyi bak.

1 yorum:

Kalemyazar dedi ki...

BİODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF 30 GÜNEŞ KREMİ kaliteli bencede