5 Eylül 2019 Perşembe

AĞUSTOS AYI KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİ ALIŞVERİŞLERİM /2019

Herkese merhaba 
Ağustos ayı bitti hatta bugün eylül ayının  5'i oldu  ama ben hala Ağustos ayında aldığım ürünleri sizlerle paylaşamadım maalesef .Daha fazla geç kalmadan bugün ağustos ayında yaptığım ; tüm cilt bakımı ve kozmetik alışverişlerimi  paylaşmak istiyorum ,oldukça karışık olan bir alışveriş yazısı olacak şimdiden benden söylemesi .Gratis ,Watsons ,Cosmetica ,,korendy ,turuncukasa ,kozmela ,missha ,yves rochrer  ve Fatih kozmetikten aldıklarımla  oluşan bir alışveriş yazısı oldu bu. Çok merak ettiğim ürünlerden oluşuyor aldıklarım ve  çok fazla ürün var biliyorum  ama en azından indirimden aldım diye kendimi avutuyorum hadi isterseniz başlayalım aldıklarıma.
Gratis alışverişi 
Gratis de ben bu alışverişi yaptığım zaman   büyük bir indirim vardı çoğu  üründe %50 indirim fırsatları olunca bende yararlanmak istedim. Eklips süngeri ;uzun zamandır merak ediyorum bu indirimde 10 liraya bulunca almaya karar verdim maske çıkartırken güzel olabilir diye düşünüyorum. Mor olan Frudia  markasını nemlendirici temizleme köpüğü ;onu Watsons 'dan almıştım buraya karışmış yazıyı yazarken fark ettim 😅 fiyatı 27 liraydı.Palmolive Güllü miseler  duş jelini  çok merak ederek aldım ,bu ara gül kokusuna takmış durumdayım onu aldığımda arkada gözüken şeffaf plaj çantası hediyeydi  10 liraya geldi bana açıkçası en uygun burada buldum. Eklips markasının pudra fırçasına da yedek olsun diye aldım fırça yıkamaktan gerçekten hoşlanmıyorum yedek olsun diye aldım ama çok yumuşakmış fiyatı 20 liraydı.
Watsons alışverişim 
Watsonstan aldıklarım bu şekildeydi, yeni çıkan Gliss  saç bakım sütlerini çok merak ediyordum pembe olana bayıldım kokusu harika  1 alana 1 bedava kampanyası  vardı ikisi 15 liraya geldi  yeşil olan da bir plaj çantası bunun fiyatı da 1 TL olduğu için aldım .

Yves Rocher  makyaj temizleme yağını zaten severek kullanıyorum, arkadaşımın  doğum günü kampanyasından yararlanarak 25 liraya bir tane daha aldım ,yine aynı arkadaşımla kargoları birleştirdik ve got2b  volum magic denilen hacim veren saç  spreyini aldım , bunu alırken aklımdan ne geçiyordu bilmiyorum ama  hacim kelimesine kandım ama henüz kullanmadım.
Korendy alışverişim 
Her ay olduğu gibi bu ayda korendy den  bir cilt bakımı  alışverişi yaptım. Kore cilt bakımını seviyorum ve ürünlerimi yavaş yavaş Kore cilt bakım ürünleri ile değiştiriyorum güzel bir pH dengeleyici tonik arıyordum bunun için klairs  markasının toniği seçtim ve son olarak da c vitamine yavaş yavaş başlama kararı aldım. Piyasada  gördüğüm ve okuduğum yorumlara göre C vitaminine başlamak  için olan en düşük konsantrasyonlu  ürün  buydu , cilde yavaş yavaş çalıştırmak gerektiğini okudum c vitaminine ,  bununla başlayıp daha yüksek konsantrasyonlu c vitaminli ürünlere  geçmeyi düşünüyorum .C  vitamininin neler yaptığını zaten ilerleyen günlerde bu ürünle ilgili yorumlarımı anlatırken paylaşacağım ama zaten hepiniz biliyorsunuzdur. ikisini aldığım için yandaki  küçük testerleri de hediye gönderdiler.

Missha ,kozmela ve turuncukasa alışverişinde bu şekilde. Missha 'da  güneş kremlerinde %50 indirim vardı bayramda ;  bende biten güneş kremim yerine  güneş  sütünü aldım ,herkesin yorumları oldukça olumluydu , büyük bir   merakla kullanacağım diyebilirim. Kozmela'dan da Peter Thomas roth markasının pumpkin enzyme maskesini aldım normalde bu maske 150 ml 'lik boyuta sahip.Bendeki 50  ml'lik  boyutu ve fiyatı bayram indirimi ile beraber 100 liraya geldi .Orijinal bir ürün bu  boyutu sadece bu siteye özel üretilmiş diye biliyorum . Pantene 3 dakikada nem veren saç bakım maskesini ve babe markasının stop akn  temizleme jelini  turuncu kasadan aldım . Bunları alırken bir de Avene  markasının bir güneş kremini almıştım  güneş kremini renkli zannederek aldım ama renkli olmayan versiyonunu satın aldığım için geri iade ettim para iademi de bir hafta içinde hesabıma yatırdılar. Benim için keyifli bir alışveriş oldu.


Son olarak da Fatih kozmetikten bir kaç parça makyaj ürünü aldım. Bayrama özel bir indirim vardı ,severek kullandığım Maybelline aydınlatıcı Primer dan bir tane de arkadaşıma aldım, yeni çıkan maybelline sensational eyelineri , yeşil bir asansörlü göz kalemini  ve göz içlerinde kullanmak için    çıkarılmış olan aydınlatıcı kaleminin hepsine  toplamda 60 lira ödeyerek aldım 4  Parça Maybelline için  bu fiyat gerçekten iyiydi. Son olarak da essence markasının  bir tane kaç kalemini aldım bu da sanırım 15 liraydı.


Benim aldıklarım bu şekildeydi ağustos ayında aldıklarından genel olarak memnunum ;duş jelini ve Maybelline eyelineri çok sevdim diğerlerini yavaş yavaş ilerleyen günlerde deneyeceğim. Sizin bu ay aldığınız ürünler neler , benim aldıklarımdan memnun kaldığınız bir ürün varsa lütfen yorum olarak bırakın sonraki yazılarımda görüşmek üzere hoşçakalın.

4 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Çok güzel alışverişler olmuş hepsi, güle güle kullan! Klairs ürünlerini merak ettim en çok, yorumları bekliyorum. Seviler!

esratakim dedi ki...

Yeni alınan ürünler keyif veriyor bana, hepsini güle güle kullan :)

Yeliz'in Keşifleri dedi ki...

Güzel tercihler yapılmış, keyifle kullanılsın :)

Aybüke S. dedi ki...

Selam! Çok güzel ürünler seçmişsin bir çoğunu görmüştüm, bazılarını kullandım. Faydalı ve önemli bilgilere değinmişsin.
Bende bloğuma beklerim! :)