27 Ekim 2019 Pazar

HEAD & SHOULDERS KADINLARA ÖZEL DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ

 Herkese merhaba iyi pazarlar ❤
Bugün sizlerin karşısına son zamanlarda kullandığım ve  indirimler varken de sizlerin denemesini istediğim şampuan ve saç kreminden bahsetmek istiyorum. Bu ikiliyi bana @denebunu.com ailesi denemem için göndermişti. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum

Ürünleri tam olarak yorumlayabilmek için bitmesine yakın olmasına özen gösterdim , bakım ürünlerini bu şekilde yorumluyorum diğer türlü bence ürünler çok objektif yorumlanmıyor , insanlar bu yorumlara güvenerek ürün alma kararı alabiliyorlar ve açıkçası  sırf okunsun ve firmaların dikkatini çeksin diye de yalan yanlış yorumlar yapmak istemiyorum , bunlardan dolayı da   biraz geç yorum yapabiliyorum böylesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bunlar  kozmetik ürünleri  değil bir kez kullanıp yorum yapabilirsiniz , etki göstermesi bile  en az 3 hafta alıyor düzenli kullanımda , haliyle bakım ürünlerinin yorumlaması biraz geç oluyor benim açımdan en azından.Buna açıklık getirdikten  sonra bu seri  ile ilgili yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.
HEAD & SHOULDERS DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ
HEAD & SHOULDERS KADINLARA ÖZEL  DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ 
Daha önce de head&shoulders markasının şampuanlarını kullanmıştım,genel olarak kullandığımız şampuanlar mentol içerdiği için yazın kullanmayı çok sevmiştim ama kışın kullanmamıştım. Kepeğe karşı bildiğim en başarılı şampuanları head&shoulders  markası çıkartıyor,bizim evde de kardeşlerim bu markanın şampuanlarına bayılıyorlar. Ben bu ürünler  elime geçmeseydi   açıkçası rafta görüp almazdım genellikle head&shoulders ürünlerine dönem dönem alıp kullanıyorum ama bunlardan sonra yeni çıkardığı ürünleri de takip edeceğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Saç dökülmesi herkesin problemi kadınlarda farklı aşklarda farklı sebeplerden kaynaklı bu  problem. Genel olarak günde belli bir miktar saçın dökülmesi normal kabul edilebiliyor, ama aşırı bir dökülme probleminiz varsa şampuandan önce mutlaka bir dermatoloğa gidin çünkü bazı vitamin eksiklikleri de dökülmeye sebep oluyor. 

Ama dökülme probleminiz bundan kaynaklı değilse ve bundan  eminseniz , şampuanlar ile bu  problemi azaltıp ortadan kaldırabilirsiniz.

HEAD & SHOULDERS  DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ
HEAD & SHOULDERS KADINLARA ÖZEL  DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ 
Açıkçası ben saç dökülme problemini , özellikle mevsim geçişlerinde yaşıyorum o dönem hem cildim  hem de saçlarım sapıtıyor.Bunun bir sebebi de ; saç  derimizdeki ve yüzümüzdeki pH dengesizliğinden kaynaklanıyor. Mevsim geçişlerinde cildimiz bu dengeyi kurmakta zorlanıyor.

Ben cilt bakımında pH dengesini sağlamak amacıyla tonikler kullanıyorum , kullandığım ürünleri  ona göre seçiyorum , sanırım bu seri benim saç bakımında  gördüğüm ilk  pH dengeleyici seri olabilir.Ürünler elime ilk geçtiğinde de bu dikkatimi çekmişti ve gerçekten etkili olabilir diye düşünmüştüm ve kullandığım da gördüm ki saç derimdeki pH dengelendigi için saç dökülmem azaldı. Serinin şampuanından bu sebeple çok memnun kaldım. Serinin saç kremi ise ; şu anda piyasada bulunan 3 dakikada 5 dakikada bakım yapan çoğu saç bakım maskesinden  çok daha başarılı. 
HEAD & SHOULDERS   DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ
HEAD & SHOULDERS KADINLARA ÖZEL  DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ 
Genel olarak çok sevdiğim ve etkili bulduğum bir saç bakım seti oldu  benim için.Seri kadınlara özel olarak çıkmış olsa da, benim erkek kardeşimde kullandı serinin şampuanını ve onun için tekrar almayı düşünüyoruz. Head&shoulders markasının bu serinin erkek versiyonu var mı bilmiyorum ben internette ya da mağazalarda bulamadım ama erkeklerde de etkili olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Genel olarak mevsim geçişlerine ya da saç derisindeki pH değişikliğine bağları bağlı saç dökülmesinde etkili bir şampuan ve saç kremi bir seri.Serinin şampuanlı özellikle kardeşim için bittikçe  tekrar alacağız , bende mevsim geçişlerinde kullanmak amacıyla  serinin  saç bakım kremini  ve şampuanını  beraber alıp elimde bulunduracağım mutlaka. Çok sevdiğim ve memnun kaldığım ürünler oldular HEAD & SHOULDERS KADINLARA ÖZEL  DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN VE SAÇ BAKIM KREMİ  .Saç dökülme problemi yaşayanlara denemeleri amacıyla öneririm , tüm bunlar işe yaramazsa  mutlaka bir dermatoloğa görünmenizi de tavsiye ederim.Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı ,umarım hoşunuza gitmiştir ve  faydalı olmuşumdur. Sonraki yazımda görüşene kadar kendinize iyi bakın hoşçakalın.

1 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Açıkçası ben de rafta görsem bakmazdım ama yazdıkların ilgimi çekti. Elimdeki şampuanlar bitince ya da dökülme sıkıntım olursa mutlaka deneyeceğim. Güle güle kullan, sevgiler!