5 Ekim 2019 Cumartesi

SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON

SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON
SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON 


Herkese merhaba 

Yaz bitti maalesef , havalar iyice serinlemeye başladı ve insanların roll on kullanımı da son bulmuş gibi. Yazın terlememek   ve serinlemek için    hem duş alıp hem de roll on kullanan  insanlar , kış gelince bu rutinlerinden  vazgeçmeye başlamışlar  ne yazık ki. Toplu taşıma araçlarını kullanıyorsanız ne demek istediğimi maalesef biliyorsunuz demektir.Lütfen yaz kış kişisel hijyenimize toplum içinde   dikkat edelim. Ben de bugün sizlere son zamanlarda kullandığım  SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON   ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON 
Geçtiğimiz aylarda aldığım bir Watsons sürpriz kutusundan çıkmıştı.Alüminyum içermemesi , doğal olması sebebiyle de ilgimi çekmişti.Son 1,5 aydır düzenli olarak her sabah kullanıyorum, artık yorumlayabileceğimi düşünüyorum.Havalar sıcakken korunması yeterli gelmediği için , havalar soğumaya başlayınca  da kullanmak istedim maalesef düşüncelerim değişmedi.

 Kadınlar için özel olarak üretilmiş olan bu doğal roll on ; benim gibi az vücudu az  terleyen bir için bile yeterli bir koruma sağlamıyor. Gün içerisinde kesinlikle tazelemek gerekiyor ve ter kokusunu önleme de başarısız. Bunu tek başına kullanamıyorum. Üzerine bir tane deodorant sıkmam gerekiyor. Çok terleyen bir insan olmadığım için ya roll on  kullanıyorum , ya da deodorant kullanıyorum. İkisini üst üste çok nadir durumlarda kullandım.

SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON
SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON 
İlk baktığınızda içerik olarak da insanın ilgisini çekiyor, fiyatı piyasadaki diğer ürünlere oranla daha pahalı. Tenime deyen  ürünlerde , alüminyum konusuna dikkat ediyorum.Bu üründe içermediği için kutudan çıkmasaydı da gider alırdım bundan eminim. İyi ki  kutudan çıkmış , tek başına bu ürüne 35 lira ödeseydim , gerçekten çok üzülürdüm. 
Koruması başarılı olmayan, ve kendi orijinal kokusu da kötü olan SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON  'u  kimseye önermiyorum. Hem fiyat olarak daha uygun hem de koruması daha başarılı ürünler olduğuna eminim. 

Benim şimdilik SİVENO KADINLAR İÇİN DOGAL ROLL ON   ile ilgili söyleyeceklerim bu kadardı umarım hoşunuza giden faydalı bir yazı olmuştur şimdilik kendinize iyi bakın beni Instagram'dan @evintekkizimona adı ile takip etmeyi unutmayın hoşçakalın.

2 yorum:

Gül Özdemir dedi ki...

Hem alüminyum içermeyen hem başarılı olan roll on var mı acaba? Ben de kullandıklarımdan memnun kalmadım, Siveno'u denemem zaten :(

esratakim dedi ki...

Ben de deodorant için bu kadar yüksek fiyat ödemem