21 Nisan 2020 Salı

cosrx aha/bha clarifying treatment toner

cosrx aha/bha clarifying treatment toner
cosrx aha/bha clarifying treatment toner
Herkese merhaba ; 
Karantinada  olduğumuz bu günlerde cilt bakımına normalden biraz daha ağırlık vermeye başladık sanırım biz bayanlar olarak ,bu durumun nedeni    birazcık evde olmamız ve bunun  verdiği can sıkıntısı  olabilir tabi ki 😅 Instagram'da ve YouTube'da izlediğim videolarda cilt bakımına   daha ağırlık veriliyor. Herkes kendine yabancıların pamper routine dediği  çoğumuzun hafta da  bir kez yaptığı cilt bakım rutinlerini  yapıyorlar açıkçası bu bana biraz tuhaf geliyor :(
Ben yıllardır cilt bakımına makyajdan daha fazla önem veriyorum, belki bunun sebebi benim sorumlu bir cildim olması olabilir kim bilir 😔Genellikle sivilce, siyah noktaya yatkın bir cildim var ve yıllardır bununla uğraşıyorum.Düzenli bakım uyguladığım için bu  karantina sürecinde de   devam etmeye kararlıyım.Severek kullandığım bazı cilt bakım ürünlerini incelemeye karar verdim bunun adına da ;bugün de size severek kullandığım cosrx aha/bha clarifying treatment toner 'dan bahsetmek istiyorum.

İsmi çok uzun olan bu tonik aslında ; içerisinde Aha ve Bha   asitleri  olan bir tonik .Daha önce de bahsetmiştim ;  artık  peeling  olarak asit içeren ürünler kullanmaya başladım diye.Bu tonikte; benim o amaçla aldığım ilk ürün. Cildiniz  asitli ürünlere alışık  değilse ve bu tarz ürünler kullanmak istiyorsanız ,düşük yüzdeli ürünlerle başlamanız gerekiyor ,cildin bir anda tepki  göstermemesi adını yavaş yavaş asit oranı artırılıyor bu tarz ürünler de. Ben de asitli ürün  olarak ; ilk bir tonik kullanmak istedim ve araştırmalarım  sonucunda bu ürünü keşfettim.
cosrx aha/bha clarifying treatment toner
cosrx aha/bha clarifying treatment toner
İlk başta bu toniği; haftada iki kez akşam rutinim de uyguladım.2 hafta sonrasında kullanımı  üçe çıkarttım, baktım sıkıntı olmuyor her akşam uygulamaya başladım.Bu ürünü  uyguladığım zaman;  asit içeren başka herhangi bir ürün rutinime eklemedim.
Ben asit içeren ürünleri ; sabah rutinim de kullanmayı doğru bulmuyorum.Bu tonik içerisindeki asit oranı düşük olduğu için sabah da rahatlıkla kullanılabiliyor deniliyor,ben o şekilde kullanmadığım için sizi etkisinden bahsedemeyeceğim  maalesef.

Düzenli kullanım sonucunda ; ilk  olarak  siyah noktalarım da  azalma gözlemledim. Sivilcelerim daha hızlı iyileşti ve özel günler dışında sivilce çıkartmamaya başladım.Bunun sebebi kullandığım  diğer ürünlerde olabilir ama cosrx aha/bha clarifying treatment toner de etkisini ben  gözlemledim.

Zaten cosrx markası ; sivilce ve siyah noktalı  ciltler için özel çıkartılmış markalardan biri.Çıkardığı her ürün bu cilt yapısına özel çıkartılmış gibi, benim çok sevdiğim markalardan biri. Bugüne kadar kullandığım ve memnun kalmadım hiçbir ürünü olmadı, hala da farklı ürünlerini kullanmaya devam ediyorum.
cosrx aha/bha clarifying treatment toner
cosrx aha/bha clarifying treatment toner
Pompalı bir şişe de olmasına rağmen;ben asit içerdiği için pamuğa sıkarak o şekilde  uyguluyorum, bazı günler elime sıkıp  yüzüme tampon tampon  uyguladığımda oldu.
Bereketli bir ürün , kore temelli bir ürün olduğu için içerikleri de daha kaliteli , almak isterseniz Kore sitelerinde ve trendyol'dan bulabilirsiniz. Ben yarısından çoğunu kullandım,neredeyse 8 aydır kullanıyorum.Fiyatı pahalı kabul ediyorum ama verdiği etki buna değiyor.Bittiğinde başka bir asit içeren tonik kullanmaya başlayacağım.İlk kez asit içeren bir ürün kullanacaksanız tavsiye ederim.

Kullandığım süre zarfında hiçbir zararını görmedim , yavaş yavaş üst tabakayı soyduğu için bu soyulma gözle görülmüyor , sakın korkmayın 🤤ilk başta ben de o şekilde korkmuştum ,o kadar büyük bir asit yüzdesi yok.Düzenli kullanımda cildin daha canlı, daha genç olduğunu göreceksiniz. Şunu da söylemem lazım eğer altta  bir sivilce kaynağınız varsa ; cildin üst tabakasını temizlediği için alttaki sivilceleri coşturup kusturabilir , ama bu sivilceler de hızlı bir şekilde iyileşiyor ,sonrasında pamuk gibi mükemmel bir cilt ortaya çıkıyor.

Tekrar hatırlatmak istiyorum; bu tarz asit içeren ürünler kullandığınızda ; düzenli güneş kremi kullanmanız lazım, ciltte  renk değişimine yani lekelere sebep olabilir aksi takdirde güneş ışınları. Ben bu ürünleri kullandığım zamandan beri güneş kremini ihmal etmiyorum evde bulunduğum sürede bile güneş kremi sürüyorum.

Benim şimdilik cosrx aha/bha clarifying treatment toner  ile ilgili söyleyeceklerim bu kadardı,sormak istediğiniz bir soru veya merak ettiğiniz bir şey varsa sormaktan çekinmeyin beni @evintekkizimona hesabımdan ve YouTube kanalımdan da bulabilirsiniz oradan da  desteklerinizi bekliyorum. Şimdilik hoşçakalın kendinize iyi bakın .

2 yorum:

Nil dedi ki...

İyi bir ürüne benziyor hemen inceliyim :)

BlogluYORUM Gökçe Bağtır dedi ki...

Çok güzel anlatmışsın, kalemine sağlık. Tam da araştırdığım döneme rast geldi yazın :)