13 Nisan 2020 Pazartesi

LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER - MONDAY BOX

LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER
LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER  - MONDAY BOX 
 Herkese merhaba;karanlık zamanlarda olduğumuz bu günlerde içinizi ısıtacak ,size yazı hatırlatacak harika bir seri  ile karşınıza geçmek istedim.
 Le petit marseillais markasının yazı özleyenler  için çıkardığı güneşli bahçeler  serisi , özellikle bu karanlık günlerde içinizi ısıtacak. Ben yaklaşık 3 haftadır her gün bu serinin ürünlerini kullanıyorum ve bugün de sizler  için ayrıntılı yorumlamak istedim.

LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER
LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER  - MONDAY BOX 
Le petit marseillais  markasının tüm ürünlerinde  olduğu gibi ;  bu ürünleri de, mükemmel kokulara sahip. Her birinin  kokusu inanılmaz kalıcı , özellikle benim favorim organik  karpuz ve fesleğenli olan.
Güneşli bahçeler serisinin  4 çeşiti var ;
❣️ Organik karpuz ve fesleğen
❣️ organik greyfurt ve kekik
❣️ organik kan portakalı ve biberiye
❣️ organik Frenk üzümü ve nane .
 @lepetitmarseillais_tr 'nin çıkardığı bu serideki her bir ürün ; organik içeriklere sahip ,vegan ve  ambalajları dönüştürülebilir ;  bu sayede doğaya zarar vermiyor ve bizleri koruyor. Sahip olduğu mükemmel kokuları sayesinde de ;  sanki yazın meyve bahçelerinde geziniyormuş gibi hissediyorsunuz ,hem ruhunuza hem de cildinize çok güzel duygular yaşatıyor.
Yeni çıkan @lepetitmarseillais_tr  güneşli bahçeler serisi herkes denesin diye  her yerde 19.90 TL ye satılıyor.Ayrıca @itsmondaybox tarafından oluşturulan bu dörtlüyü %70 indirimle  almak isterseniz ; 

LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER  - MONDAY BOX
LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER  - MONDAY BOX 
Özellikle corona virüsü sebebiyle ; hijyene daha fazla önem verdiğimiz bu günlerde banyo rutininizi keyifli hale getirecek bu duş jellerine şans verin. Online tüm alışveriş platformlarında satışı var ve oldukça da uygun fiyatlı. Benim şimdilik LE PETİT MARSEİLLAİS GÜNEŞLİ BAHÇELER  serisi ile ilgili söyleyeceklerim bunlardı. Umarım faydalı bir post olmuştur sizin için.

2 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

Karpuz&feslegen bir aradaysa denenmeli :)

makyajliyorum dedi ki...

Koklamaya doyamadığım seri :)